mohr Posted May 8, 2016 Report Share Posted May 8, 2016 selectujem mid,1 russtard uzme safe lane miranu,1 retard uzme axe off,preostala dvojica uzmu furion cliff farming i LC jungle,odem runu,LC ceka da pridjem do rune,uzme mi runu,napisem,i promise u -25 this game,nemam chick,nemam ward,odlucim da se poserem po njihovom midu i dobijamo game iako su nam lejnovi 1-1-1 i 2 retarda afk farming,taman kad smo poceli da ih silujemo,napisem da sam obecao da ce izgubiti i da cu ispasti lazov i lepo isfidam on purpose i afkujem iako je preostalo samo da ih zavrsimo,jebem li im mamicu rusku smrdljivu,kad valve boli kurac da odvoji govna od eu-a,mora se ovako. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mohr Posted May 8, 2016 Report Share Posted May 8, 2016 pa nego :D,ovako im mozda dodje u glavu nekad,da smo pobedili videli bi da moze da im prodje tako nesto...not on my watch Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Čamuga Posted May 8, 2016 Report Share Posted May 8, 2016 ja ne radim tako, ja tako uvek kad nafiduju na pocetku,i onda se maksimalno potrudim da ih motivisem i napravimo nekako comeback i taman kad treba da prelomimo do kraja ja pocnem da trolujem, fidujem i odem afkmerak mi kad vidim da pene retardi i da dobijem tonu reportova, sladje mi nego pobeda 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
trn Posted May 8, 2016 Report Share Posted May 8, 2016 vi ljudi imate probleme :D 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
shpanac Posted May 10, 2016 Report Share Posted May 10, 2016 Ah, nista lepse nego kad ti dodje party i uzmu terrorblade-faceless offlane, jer logicno je. Quote ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
shpanac Posted May 10, 2016 Report Share Posted May 10, 2016 STAJESAOFFLEJNOMDANASKOJIKURACVISEod tb/fl party majmuna do srpskog krobelusa na offlejnu koji nije izgubio svoj lejn sa 0-3 skorom i 5 armora protiv trax comboa sa milijardu dmg, do axea koji toksinima otruje citav tim koji pobedjuje gejm jer nije navikao da dobije malo po usima gore, i divnog od komunikacije operisanog partija elder+kunnka, gde nemaju ward, obojca se trude da budu core, kunnka ima na lvl 13 lvl 1 X i armlet protiv acid/radiance/robots protivnikaEJEJ EJEEEEJ Quote ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
mladenq Posted May 15, 2016 Report Share Posted May 15, 2016 ne moze mi ovaj volvo nista, easiest lp evuh Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
shpanac Posted May 16, 2016 Report Share Posted May 16, 2016 mjutovan sam i pizdim na retarde koji pobedjen gejm nece da zavrse, hej, hajde da igramo lejt game protiv wk i slarka, yeeee Quote ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
mohr Posted May 16, 2016 Report Share Posted May 16, 2016 pickujem alchea za mid jer imaju smrdljivog arc-a,lik iz moje ekipe bira naixa jungle i ide radi build :D,odustao sam od gejma na prvom krip vejvu :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zr.ninja Posted May 16, 2016 Report Share Posted May 16, 2016 bravo 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mladenq Posted May 16, 2016 Report Share Posted May 16, 2016 ne kontam kako mozes znati da ide radi build prije prvog creep wavea:D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mohr Posted May 16, 2016 Report Share Posted May 16, 2016 napisao a i nemoj da si bukvalista :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mladenq Posted May 17, 2016 Report Share Posted May 17, 2016 udjem da igram ovaj international ranked, prvi gejm 5.2k average, igram kretenskog rikija, dobijem imam tipa 22:7, drugi gejm average mmr 4.1. wutifak volvo Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
BakiZ Posted May 18, 2016 Report Share Posted May 18, 2016 Ja cu ostaviti malo da tu odmaknu ljudi gde "stvarno" pripadaju pa da se onda oprobam, jedino sto mi je hidden mmr low zbog partyja (ako neko nije znao 100% sam uveren da hidden mmr nema odvojen party i solo :D ) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
shpanac Posted May 18, 2016 Report Share Posted May 18, 2016 Nije cak ni zanimljivo ovo abaddon banovanje, igram heroja stalno. Jebeni retardi. Quote ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
mladenq Posted May 18, 2016 Report Share Posted May 18, 2016 @BakiZ kako to mislis da odmaknu gdje stvarno pripadaju kad se ova kalibracija ocigledno ne vodi nikakvom normalnom logikom:D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hijavata Posted May 18, 2016 Report Share Posted May 18, 2016 I ja mislim da ne radi kako treba, ipak Mladen nije u 7k avg partijama Quote Ako je Dre pravi doktor sto ne seta klompe? Link to comment Share on other sites More sharing options...
mladenq Posted May 18, 2016 Report Share Posted May 18, 2016 Haha, ali ne ozb:D, ne razumem koncept te kalibracije ako ja nakon 5.2k average partije gdje imam skor 22:7(sa rikijem) i pobjedim, spadnem u 4.1k :D, je l' se to samo gleda sta lasthitovanje? gpm? skk... Sta bi onda bilo da sam igrao supporta, spao bih u 3k... Kontao sam da se na prevaru neku brzinski :d sa ovim international rankedom vratim na +5.5k ali ako ce da mi izracuna jebeno oko 5k dodje mi na isti kurac ili cak gore... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hijavata Posted May 18, 2016 Report Share Posted May 18, 2016 Ako ce ti biti lakse danas sam na brzinu upalio buldogov strim i video da on to valjda igra takodje i da je 4,3 avg. Nemoj da odustajes, zna Valve da si ti 7k u dusi :D Quote Ako je Dre pravi doktor sto ne seta klompe? Link to comment Share on other sites More sharing options...
mohr Posted May 18, 2016 Report Share Posted May 18, 2016 supportao sam danas i verovatno nikad vise u zivotu osim ako nije 5 man stack. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mladenq Posted May 19, 2016 Report Share Posted May 19, 2016 @Hijavata Haha, nista onda, stvar je ocigledno opasna prevara. Back to russian ranked h3h3. Inace juce sam vidio neki post o broju ljudi iz razlicitih zemalja koji igraju dotu, 'aktivno'. Rusa igra dva ipo miliona. I onda ti ocekuj da nemas po 2-3 rusa u svakom gejmu. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mohr Posted May 19, 2016 Report Share Posted May 19, 2016 smurfovao protiv castera koji su 5 man stack non ranked :D http://www.dotabuff.com/matches/2374278998 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mladenq Posted May 19, 2016 Report Share Posted May 19, 2016 Pa ti kasteri su generalno teze operisani od dote. Gledao sam par puta Tobija i Sunsfana, it gave me cancur. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
BakiZ Posted May 20, 2016 Report Share Posted May 20, 2016 Jbt bas mi se igra dota a namestam novi komp, hvala drugarima sa ovog topika sto me brzo vracaju u realnost. Smrt rusima odo gledam TV Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mladenq Posted May 20, 2016 Report Share Posted May 20, 2016 (edited) Dobijem gejm, ne ucita ga odma', ae kontam nema veze desilo se milion puta, ucitace ga kasnije. Udjem nakon par sati, vidim jos ga nije ucitalo, ae kontam opet spori su sad ko kurac, zajebancije oko compendiuma ovo ono, odigram drugi gejm ucita ga iz prve kad sam zavrsio a ovaj pre sto sam dobio kao da se nikad nije desio. volvo at its best Edited May 20, 2016 by Mladenq Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts