trn Posted October 23, 2016 Report Share Posted October 23, 2016 mozda je slucajno :DD Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mladenq Posted October 23, 2016 Report Share Posted October 23, 2016 pa i ja kontam da je slucajno, al' reko' da provjerim da nema neka skrivena genijalnost tu:D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zr.ninja Posted October 23, 2016 Report Share Posted October 23, 2016 Trebao je da maxuje smoke ranije, izgubili su mid game zbog toga... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mohr Posted October 23, 2016 Report Share Posted October 23, 2016 slard nije hteo off pa sam ja morao nazalost prvih 4-5 levela,on je kao trebao da izvadi brzi dagger u shumi a trebalo mu pola sata :D,inace sam igrao game odma posle svadbe i xyz vinjaka :D,a naixa sam overio ponovo,prva stranica,20 gejmova,2 pobede,sve farming heroji... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mohr Posted October 27, 2016 Report Share Posted October 27, 2016 ono kad upadnu 2 4k retarda u gejmu i 1 uzme mid a drugi uzme safe lane carry,pa crkli majci na ruke zajedno sa svojom buducom decom,sve im jebem smrdljivo i zivo i nezivo Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mohr Posted October 29, 2016 Report Share Posted October 29, 2016 6.3 k mmr CM uzima boots i ide jungle dok ja sa off voidom kupujem ward i chick i idem off,slarka na safe siluju lich i LC,ono sto zelim liku nije za forum pa cu ovoga da se suzdrzim,inace skoro 6 k avg game.. https://www.dotabuff.com/matches/2741371890 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mladenq Posted October 29, 2016 Report Share Posted October 29, 2016 mohr to mi ne zvuci kao ti uopste:D, trudio si se a u startu si vidio sa kim imas posla Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mohr Posted October 29, 2016 Report Share Posted October 29, 2016 pokusavam da se promenim xD,ma brzo posle toga mi je sve bilo ravno... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
trn Posted October 29, 2016 Report Share Posted October 29, 2016 upravo me je saigrac pitao sta se desava sa eulsom i zasto ne moze da me eulsuje Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
strokan Posted October 29, 2016 Report Share Posted October 29, 2016 Ја сам синоћ по ко зна који пут прешао 3150 ммр, време је за серију идиотских партија и пад на 2.9к ммр Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mladenq Posted October 29, 2016 Report Share Posted October 29, 2016 5.4k enigma, isao offlane imao 0:6 u prvih 10 min plot twist: dobili smo gejm Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mohr Posted October 29, 2016 Report Share Posted October 29, 2016 da je samo dagger jbt,koji je to build nevidjeni i kakva sizofrena cepanja ima lik,protiv rubicka ako te vec counterpickuje da krade svaki bh obavezno ides uvek bkb/linken Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mladenq Posted October 29, 2016 Report Share Posted October 29, 2016 pa to, kojom on logikom se vodi, sta on razmislja degenerik i kako on koji kurac sa ovakvim nemanjem mozga moze da bude u ovom bracketu pojma nemam... rubick mu je ukrao jedno 4-5x bh i overall trajanje njegovih je bilo bar 50% duze od enigminih inace first-pickovo je enigmu i kada su oni uzeli rikija i rubicka ja ga pitam sta planiras sad da radis dijabolo, odgovara mi 'i baited rubick and riki pick, this is a won game'... kao sto gore rekoh offlane otisao 0:6 imao. kad sad razmislim cudno mi malo kako me i dalje ove stvari iznenadjuju, valjda se covjek nikad' ne navikne Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
shpanac Posted October 30, 2016 Report Share Posted October 30, 2016 Kakva dva gejma, offlane huskar i omni, firstpick cak huskar offlane, posle 57 minuta gejma NW8500, zajedno sa urnom i teleportom i jednim praznim slotom. Pre toga gejm u kom nisam pogledao ko igra sa mnom, udjem unutra, 2 pre-mjutovana lika, jedan na PA #1 protiv praznog lejna, imao je ispod 20 cs u prvih 5 minuta. Quote ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
mohr Posted October 30, 2016 Report Share Posted October 30, 2016 sad sam imao retarda pudga koji mi stoji afk na lejnu iza mene i leechuje exp,ma ne,nisam otisao afk iako je ez mogao da se dobije game,mater dementnu mrtvu,4 k govno u 5.5 k avg,crkla deca onom sto je izmislio ovaj mrtvi matchmaking Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
strokan Posted October 30, 2016 Report Share Posted October 30, 2016 And so it begins Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vlada_ Posted October 30, 2016 Report Share Posted October 30, 2016 Quote "The horse ran away with the spoon, I wish I was on the moon, too" Link to comment Share on other sites More sharing options...
mladenq Posted October 30, 2016 Report Share Posted October 30, 2016 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mohr Posted October 31, 2016 Report Share Posted October 31, 2016 (edited) 5.8 k mmr,nemamo chick,4 russtarda u timu,riki i pudge roamuju,nyx je off,pugna je mid ! kad je game loadovo,svi su stavili mid na mapi odma,tako ja farmao jugga safe vs DS-a,vrteo se,izvuko farm nekako,imamo midas na pudgu i nyx-u i izvukli su svi iteme i sanse da nam probiju HG je 0.00000001 %,medjutim retardi oce da push sa svim tim retard herojima i poginu sva 4,kupe i poginu o5,ne da nisam hteo da dodjem u fajt nego sam lepo afk farmovao i pitao se zasto ih hitler ne istrebi pre 70 godina...crkli majci svi redom,istocna govna komunisticka zaostala i da,ja sam kupovao dust sa juggom kad smo ih usrali par fajtova i okrenuli game jer su bila 5 papir heroja sa sve drowkom,miranom,rubickom,rastom i jedino ds kao tanky...fajtove koje smo gubili je zato sto niko nije imao dust :D Edited October 31, 2016 by mohr Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mladenq Posted November 2, 2016 Report Share Posted November 2, 2016 5.6k slark 1. 2. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vlada_ Posted November 2, 2016 Report Share Posted November 2, 2016 kako jebote :( Quote "The horse ran away with the spoon, I wish I was on the moon, too" Link to comment Share on other sites More sharing options...
mladenq Posted November 2, 2016 Report Share Posted November 2, 2016 pojma a kvalitet ove 5.5k average partije je takav da mi bez ikakvih problema dobijemo ovo sa ovim slarkom Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mohr Posted November 2, 2016 Report Share Posted November 2, 2016 da se obezbedi covek za pl-a :DDDDDDDDDD,shvatio sam da ako hoces da nabijas mmr,nemoj nikad supporta birati,eo ceo dan pobedjivao,uzeo sad supporta,iskidao i izgubio u late late jer imam 3 core debila od kojih cak dvojica nemaju bkb,dakle,safe lane,mid i eventualno roaming 4 koji ce da pravi razliku early/mid a o5 ima neke iteme u late...na off te uglavnom previse zatvore pogotovo ako su trilane... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mladenq Posted November 2, 2016 Report Share Posted November 2, 2016 (edited) pa u teoriji da, ali sta znam ja u zadnje vrijeme dobijam poprilican broj partija sa pametnim support pickom, naravno ako ti dopuste da bar treci-cetvrti biras od mid-a sam se skroz odvikao, cak izbjegavam i da ga idem ako imam priliku jer ne pamtim kad sam zadnji put imao cist 1na1 mid ili bar ujednacenu pomoc supporta/roama, protivnik 80% vremena ima svoju safe runu secured a ovu drugu mu offlane uzme za sebe a jednu stvar sam ustanovio jos davno koju i dan danas radim a uvijek izgubim kada je uradim, a ona je da poslusam u pick fazi mocne saigrace sta da igram, ja msm da imam u najbolju ruku 95% lose rate kad god sam poslusao i uzeo sta oni misle da je ispravno Edited November 2, 2016 by mladenq Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mohr Posted November 2, 2016 Report Share Posted November 2, 2016 da,mid je postao pravi pain in the ass lane,bukvalno ne uzimam mid osim ako ne igram nekog od svojih heroja sa eskejpom :),safe ftw Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts