Slađan Posted July 12, 2014 Report Share Posted July 12, 2014 ili prosto prošetaš do pošte i tražiš da ti pokažu šta je to i od koga je to. pljk! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted July 12, 2014 Report Share Posted July 12, 2014 Realno, posebno ako ne piše da je potrebno da uplatiš na neki račun u samom SMS-u. Ako piše "morate da platite u pošti" onda verovatno nije prevara :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vlada_ Posted July 12, 2014 Report Share Posted July 12, 2014 (edited) ma stigao je genericki sms od poste sa brojem posiljke i informacijom da je cena paketa 27xx dinara, ne sa random broja :) u smederevu je paket, pa cu videti da li keva moze da proveri sta je :) Edited July 12, 2014 by Vlada_ "The horse ran away with the spoon, I wish I was on the moon, too" Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted July 12, 2014 Report Share Posted July 12, 2014 pa onda verovatno nije prevara. doduše sa takvom cenom otkupa verovatno nije ni nešto što si možda dobio u nagradnoj igri nekoj ili slično pa zaboravio. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZOOM_ Posted July 12, 2014 Report Share Posted July 12, 2014 Ala je Cela bio pijan jbt 2 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Beli Eurokrem Posted July 12, 2014 Report Share Posted July 12, 2014 je l ima neko gotivno sredstvo za ciscenje stakala tus kabine od kamenca? jebena ova nasa voda, nakupi se kamenca ocas posla, koristio sam onaj ajax, al treba mi nesto efikasnije Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZOOM_ Posted July 12, 2014 Report Share Posted July 12, 2014 je l ima neko gotivno sredstvo za ciscenje stakala tus kabine od kamenca? jebena ova nasa voda, nakupi se kamenca ocas posla, koristio sam onaj ajax, al treba mi nesto efikasnije coca cola ili sirceTus kabine su sve sranje i na svim se vata kamenac. Meni je kadica plasticna i stalno curi. 2 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted July 12, 2014 Report Share Posted July 12, 2014 je l ima neko gotivno sredstvo za ciscenje stakala tus kabine od kamenca? jebena ova nasa voda, nakupi se kamenca ocas posla, koristio sam onaj ajax, al treba mi nesto efikasnije ja sam bio od dovle kupio nešto kao baš specijalno za tu namenu i moram reći da je potpuno bezveze, i dalje je sirće najbolji način čišćenja kamenca. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZOOM_ Posted July 12, 2014 Report Share Posted July 12, 2014 Bolja je coca cola od sirceta. Sirce je ok pomesano sa sodabikarbonom 2 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Popular Post Ребел Posted July 12, 2014 Popular Post Report Share Posted July 12, 2014 Поз 3 Mislim da sam frustriran zbog svega od navedenog, kako si me procitao, ciganmala frojdovac. Link to comment Share on other sites More sharing options...
prota_ Posted July 12, 2014 Report Share Posted July 12, 2014 je l ima neko gotivno sredstvo za ciscenje stakala tus kabine od kamenca? jebena ova nasa voda, nakupi se kamenca ocas posla, koristio sam onaj ajax, al treba mi nesto efikasnije sirće, jebiga. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Slađan Posted July 12, 2014 Report Share Posted July 12, 2014 sirće + vim ili tako neki deterdžent u prahu ili prosto domestos probaj, mada je ovo prvo jeftinije i proverenije. pljk! Link to comment Share on other sites More sharing options...
togFU Posted July 12, 2014 Report Share Posted July 12, 2014 (edited) Vlado neće ti pošta dozvoliti da otvaraš paket pre preuzimanja, verovatno je neka greška u pitanju. Greška tipa Mustafa Halihodžić je poručio nešto ali mu je broj mobilnog sličan kao tvoj pa je greškom upisao tvoj broj, i onda tebi stigne ta poruka "vaš paket je u pošti"... edit: naravno moguće da je prevara, jedino što će tvoja keva moći da vidi u pošti je "opis pošiljke" Edited July 12, 2014 by Mrzitelj Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cela Posted July 12, 2014 Report Share Posted July 12, 2014 ladno rebel When the going gets tough, the tough get going Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vlada_ Posted July 12, 2014 Report Share Posted July 12, 2014 Vlado neće ti pošta dozvoliti da otvaraš paket pre preuzimanja, verovatno je neka greška u pitanju. Greška tipa Mustafa Halihodžić je poručio nešto ali mu je broj mobilnog sličan kao tvoj pa je greškom upisao tvoj broj, i onda tebi stigne ta poruka "vaš paket je u pošti"... edit: naravno moguće da je prevara, jedino što će tvoja keva moći da vidi u pošti je "opis pošiljke" Pa na opis sam i mislio, naravno da mi nece dati da otvaram paket :) A sto se tice prvog dela, trekovao sam posiljku preko broja, paket je stigao u smederevo, tako da nije ta situacija :) "The horse ran away with the spoon, I wish I was on the moon, too" Link to comment Share on other sites More sharing options...
togFU Posted July 12, 2014 Report Share Posted July 12, 2014 pa možda je Mustafa iz Smedereva? Link to comment Share on other sites More sharing options...
dovlagsi Posted July 12, 2014 Report Share Posted July 12, 2014 ja sam bio od dovle kupio nešto kao baš specijalno za tu namenu i moram reći da je potpuno bezveze, i dalje je sirće najbolji način čišćenja kamenca. Nije bezveze, vrh je, ne znaš da koristiš! :D ako mislimo na isto naravno: http://www.otg.rs/catalog/mellerud/kuca/kupatilo/tus-kabine---ciscenje-i-odrzavanje/tus-kabina-cistac-500ml.html facebook.com/speed.rs Link to comment Share on other sites More sharing options...
nickwood Posted July 12, 2014 Report Share Posted July 12, 2014 E, meni to radi ok, mada nije da je kamenac ko rukom odnešen, što sirće generalno radi, nego mora se trlja Ovdashnji P.S> nickwoode, zasto se ne "log_out"-ujes kad si na forumu sa mog kompa? DovlaGSI :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Slađan Posted July 12, 2014 Report Share Posted July 12, 2014 nego, jeste videli vi ovo carevanje - http://sport.blic.rs/brazil-2014/vesti/185846/Ako-niste-znali-Severna-Koreja-igra-na-Mundijalu-i-pobedila-je-Japan-sa-70 pljk! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted July 12, 2014 Report Share Posted July 12, 2014 nije fejk Link to comment Share on other sites More sharing options...
reki Posted July 12, 2014 Report Share Posted July 12, 2014 pa jeste fejk, ne igra severna koreja na ovom sveckom 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
srednjoskolac Posted July 13, 2014 Report Share Posted July 13, 2014 A da li je to zaista pusteno na njihovom RTSu kao vest ili se neko podrugiva Koreji? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shekk Posted July 13, 2014 Report Share Posted July 13, 2014 Jel zna neko gde se u ovoj prestonici ekologije odlažu otpadne "štedljive sijalice" ? jebote, smorio si sa kukanjem vise :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted July 13, 2014 Report Share Posted July 13, 2014 BiS Reciklažni centar, u svakom trenutku ima postavljene specijalne brendirane kontejnere za elektronski i električni otpad. Na sledećim lokacijama možete odložiti svoj električni i lektrosnki otpad: 1. OŠ "Milan Petrović" - Braće Ribnikar 32, Novi Sad 2. TC "MERKUR" - Novi Sad, Rumenačka 150, Novi Sad 3. Udruženje "Komšija" - Registrovani sakupljač - kontakt 064/310 13 15, Novi Sad 4. U dvorištu zgrade Opštine Novi Beograd - Bul, Mihaila Pupina 167, N. Beograd 5. TC "Ušće" - Bulevar Mihajla Pupina 4, N. Beograd 6. TC "MERKUR" - Bežanijska Kosa, Partiznske avijacije br. 2, Beograd 7. TC "MERKUR" - Karaburma, Mirijevski bulevar 18 b, Beograd 8. "Božić i sinovi" d.o.o. - Maksima Gorkog 2, Pančevo 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
peja_ Posted July 13, 2014 Report Share Posted July 13, 2014 kili, da nemas temperaturu 1 The thing's hollow — it goes on forever — and — oh my God — it's full of stars! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts