Jump to content

pričajte

Guest

Recommended Posts

ma stigao je genericki sms od poste sa brojem posiljke i informacijom da je cena paketa 27xx dinara, ne sa random broja :)

u smederevu je paket, pa cu videti da li keva moze da proveri sta je :)

Edited by Vlada_

"The horse ran away with the spoon, I wish I was on the moon, too"

je l ima neko gotivno sredstvo za ciscenje stakala tus kabine od kamenca? jebena ova nasa voda, nakupi se kamenca ocas posla, koristio sam onaj ajax, al treba mi nesto efikasnije 

coca cola ili sirce

Tus kabine su sve sranje i na svim se vata kamenac. Meni je kadica plasticna i stalno curi.

• Upvote (+1) 2
  • Downvote (-1) 2

je l ima neko gotivno sredstvo za ciscenje stakala tus kabine od kamenca? jebena ova nasa voda, nakupi se kamenca ocas posla, koristio sam onaj ajax, al treba mi nesto efikasnije 

ja sam bio od dovle kupio nešto kao baš specijalno za tu namenu i moram reći da je potpuno bezveze, i dalje je sirće najbolji način čišćenja kamenca.

Vlado neće ti pošta dozvoliti da otvaraš paket pre preuzimanja, verovatno je neka greška u pitanju. Greška tipa Mustafa Halihodžić je poručio nešto ali mu je broj mobilnog sličan kao tvoj pa je greškom upisao tvoj broj, i onda tebi stigne ta poruka "vaš paket je u pošti"...

edit: naravno moguće da je prevara, jedino što će tvoja keva moći da vidi u pošti je "opis pošiljke"

Edited by Mrzitelj

Vlado neće ti pošta dozvoliti da otvaraš paket pre preuzimanja, verovatno je neka greška u pitanju. Greška tipa Mustafa Halihodžić je poručio nešto ali mu je broj mobilnog sličan kao tvoj pa je greškom upisao tvoj broj, i onda tebi stigne ta poruka "vaš paket je u pošti"...

edit: naravno moguće da je prevara, jedino što će tvoja keva moći da vidi u pošti je "opis pošiljke"

Pa na opis sam i mislio, naravno da mi nece dati da otvaram paket :)

A sto se tice prvog dela, trekovao sam posiljku preko broja, paket je stigao u smederevo, tako da nije ta situacija :)

"The horse ran away with the spoon, I wish I was on the moon, too"

ja sam bio od dovle kupio nešto kao baš specijalno za tu namenu i moram reći da je potpuno bezveze, i dalje je sirće najbolji način čišćenja kamenca.

Nije bezveze, vrh je, ne znaš da koristiš! :D

ako mislimo na isto naravno: http://www.otg.rs/catalog/mellerud/kuca/kupatilo/tus-kabine---ciscenje-i-odrzavanje/tus-kabina-cistac-500ml.html

facebook.com/speed.rs

BiS Reciklažni centar, u svakom trenutku ima postavljene specijalne brendirane kontejnere za elektronski i električni otpad. Na sledećim lokacijama možete odložiti svoj električni i lektrosnki otpad:

1. OŠ "Milan Petrović" - Braće Ribnikar 32, Novi Sad

2. TC "MERKUR" - Novi Sad, Rumenačka 150, Novi Sad

3. Udruženje "Komšija" - Registrovani sakupljač - kontakt  064/310 13 15, Novi Sad

4. U dvorištu zgrade Opštine Novi Beograd - Bul, Mihaila Pupina 167, N. Beograd

5. TC "Ušće" - Bulevar Mihajla Pupina 4, N. Beograd

6. TC "MERKUR" - Bežanijska Kosa, Partiznske avijacije br. 2, Beograd

7. TC "MERKUR" - Karaburma, Mirijevski bulevar 18 b, Beograd

8. "Božić i sinovi" d.o.o. - Maksima Gorkog 2, Pančevo

• Downvote (-1) 1

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...