millanče Posted 17 hours ago Report Share Posted 17 hours ago (edited) Aman, ljudi, samoubica ili challenge, zašto se uopšte rasplavlja o opciji greške posle tolike kilometraže sastavljene u suprotonom smeru? Hajde da je u prvih par km od tačke mogućeg uključenja, pa da se razmatra mogućnost greške... Poslednja opcija je namerno okretanje u kontra smer nakon propisnog ulaska, tu je valjda jasno da isto "nema greške"? Edited 17 hours ago by millanče Quote OPTIMIZADO PARA EL NERVIO ÓPTICO HUMANO Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted 16 hours ago Report Share Posted 16 hours ago 1 hour ago, millanče said: Aman, ljudi, samoubica ili challenge, zašto se uopšte rasplavlja o opciji greške posle tolike kilometraže sastavljene u suprotonom smeru? Hajde da je u prvih par km od tačke mogućeg uključenja, pa da se razmatra mogućnost greške... Poslednja opcija je namerno okretanje u kontra smer nakon propisnog ulaska, tu je valjda jasno da isto "nema greške"? evo i MUP se javio što će reći da je neko i tamo konačno uvideo problem, verovatno neće ništa da urade though. Ali pet slučaeva u proteklih nedelju dana ili nešto malo više 😞 U saopštenju MUP navodi se da su dva slučaja zabeležena na auto-putu u Novom Sadu i Ljigu, dva na moto-putu u Beogradu i Požarevcu, dok se jedan slučaj dogodio u Bulevaru vojvode Mišića u Beogradu. Protiv učinilaca tih prekršaja podnete su odgovarajuće prekršajne prijave. Ministarstvo poziva vozače da pokažu maksimalnu odgovornost i opreznost u saobraćaju, imajući u vidu da takvo ponašanje direktno ugrožava živote svih učesnika u saobraćaju i može dovesti do najtežih posledica. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dovlagsi Posted 3 hours ago Report Share Posted 3 hours ago pozvali su na odgovornost i opreznost, to im je max dometa 1 Quote facebook.com/speed.rs Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted 1 hour ago Report Share Posted 1 hour ago 14 hours ago, Lucky said: Protiv učinilaca tih prekršaja podnete su odgovarajuće prekršajne prijave. Dokle god budu bile prekrsajne prijave gde platis 200e i ides dalje sa zivotom nastavicemo da imamo morone na ulicama Da smo mornski narod to smo dokazali Ali ocigledno mora da se menja i zakon jer ovo nema nikakvog efekta + da saobracajci pocnu da rade nesto sem da mere kad neko ide 59 u 50 zoni sve im jebem 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted 50 minutes ago Report Share Posted 50 minutes ago ne znam šta bi tačno trebalo da se dogodi da panduri krenu da rade svoj posao. sigurno je moguće, samo očigledno treba da dođe na čelo neko ko to želi da sprovede. nisam doduše siguran uspeha jer sve češće po novinama piše da je saobraćajku izazvao neko ko već nema dozvolu. alternativa da neko ide u zatvor za slične prekršaje ima smisla, ali je onda pitanje verovatno celokupnog zakonodavstva ako za saobraćajni prekršaj ide godinu dana u zatvor a tipa napad oružjem na ulici 3 meseca 😞 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
absolute Posted 12 minutes ago Report Share Posted 12 minutes ago Pa naravno da je u pitanju i da mora da se menja celokupna kaznena politika. Mislim, ona nikad nije ni valjala, ali sad je dovedena do apsurda. Quote QUOTE (Kojot @ Apr 21 2009, 03:24)relnao pametna devojka se ili iskenaj pre sexa ili se izklistira tusem i namaze pomadom Link to comment Share on other sites More sharing options...
daniiL Posted 4 minutes ago Report Share Posted 4 minutes ago Nauce se ljudi, samo kad ih opalis po dzepu. Skoro sam bio do Uzica, makli su semafore, stavili kruzne tokove. Ja sam mislio da necu moci preci ulicu, s obzirom da je u Uzicu uvek guzva. Kako sam prisao pesackom, u obe tarke staju vozila i cekaju da predjem. Rodjak mi rekao da kamere snimaju i da salju kazne za nepropustanje pesaka, pa cim pridjes peaackom, svi staju. Quote The rain makes such a lovely sound To those who're six feet underground Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts