Dule_smor Posted 3 hours ago Report Share Posted 3 hours ago U redu je Zwerko, ti si u pravu uvek, plus smo mi slepo crevo Evrope i nismo bolje ni zasluzili! 1 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
manson Posted 3 hours ago Report Share Posted 3 hours ago Želimo žute nazad, greota da ovakav kadar propada! 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zwerko Posted 3 hours ago Report Share Posted 3 hours ago 13 minutes ago, Dule_smor said: U redu je Zwerko, ti si u pravu uvek, plus smo mi slepo crevo Evrope i nismo bolje ni zasluzili! Ti si prvi kukao kako ti nije jasno zašto Grci ne naprave taj put 😄 1 Quote Heghlu'meH QaQ jajvam Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted 3 hours ago Report Share Posted 3 hours ago 1 hour ago, Zwerko said: Deluje mi da su od tog hejta prema Makedoncima manje-više i odustali, mislim da je najviše bilo kada su ovi sve preimenovali u Aleksandar Makedonski, kako se to smirilo i ovi su iskulirali. možda ovako nešto javno, ovo Grka što ja poznajem kad baš moraju i dalje kažu Skopje 🙂 1 hour ago, Dule_smor said: Ne slazem se sa vama. Pod jedan, bilo koji autoput koji povezuje glavni grad sa drugom mrezom autoputeva ne moze biti nebitan. Pod dva, nisu ni Igumenica, ni Patras sigurno vece luke od Soluna da bi imale bolju povezanost. Pa cela Makedonija i jug Srbije bi trebalo da gravitiraju ka Solunu za transport robe, nemoguce da je promet bas mizeran. skroz si u pravu za sve što kažeš, ali nekako izgleda da u praksi to nije baš tako nemam pojma, prvo stvarno nema toliko kamiona kad se ti tu muvaš oko granice, u poređenju sa Horgošem i to sve, a drugo oni iz atine da zapiče kolima treba im 6 sati da dođu do makedonije 🙂 pa onda još 2 da prođu makedoniju pa su tek stigli do nas 🙂 znam dosta grka nekih i kad god ih pitam gde idu manje-više svi idu ili avionom do zapadne Evrope ili neka Italija, a naravno ogromna većina se mota po Grčkoj, 'fala bogu pa imaju gde da idu mogu svake godine novo ostrvo pa da ih ne posete sve do penzije 🙂 Daleko od toga da nije bitno da ima saobraćajnica iz velikog grada da je poveže sa ostatkom Evrope, ali nekako su se možda više okrenuli pomorskoj trgovini i distribuciji. naravno ovo sve ovako napamet pričam nemam neki dokaz eurostata ili nešto tako 🙂 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dick Warlock Posted 2 hours ago Report Share Posted 2 hours ago Autoput od Evzonija ka jugu je je oko 20km regularan autoput, sa sva odvojena smera, svaki sa po dve + zaustavna traka, a onda se trake samo stope, bankine nestanu i smerove razdvaja bela linija, opet jedno 30-40km Uz to ni ostali putevi, koji nisu ovaj autoput, nisu u mnogo boljem stanju. Ne pije vodu da nece zbog Makedonije, nego su im svi putevi takvi. I onda world famous ukljucenje u krajnju levu traku drugog autoputa. Jbn Grc Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted 23 minutes ago Report Share Posted 23 minutes ago 2 hours ago, Dick Warlock said: Uz to ni ostali putevi, koji nisu ovaj autoput, nisu u mnogo boljem stanju. ovaj je makar otvoren pa nekako vidiš, ima ono kad kreneš dole od recimo Olimpijske regije pa prema Volosu kad uđeš u onaj autoput što ima ograde i levo i desno i po sredini, sve vreme kao kroz neki tunel da se voziš. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts