Slađan Posted June 2, 2014 Report Share Posted June 2, 2014 vau. Koji bedak. Quote pljk! Link to comment Share on other sites More sharing options...
trn Posted June 2, 2014 Report Share Posted June 2, 2014 gadno sam se smorio Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Slađan Posted June 2, 2014 Report Share Posted June 2, 2014 do jaja mi je što su ceo taj shock and awe deo zgurali u jedva 5 minuta na kraju ali baš je smor. Tačno se videlo kad se ovaj previše isprimao da melje ko navijen da neće dobro da se završi. Ostatak epizode mi je isto bio dobar jer su neki delovi najzad dobili neku razradu. Tu mislim na Sansu i Petyra, Džoru nejebača, Greyworma nejebača i Boltone koji mi deluju da će postati malo više nego marginalni likovi. Quote pljk! Link to comment Share on other sites More sharing options...
SavKe Posted June 2, 2014 Report Share Posted June 2, 2014 (edited) @:Čili (ništa vezano za knjgu) Zašto misliš da su sad Boltoni marginalni likovi, lol? Ljudi još od dogovora sa Lanisterima de facto drže ceo sever (osim par pobunjenih oblasti, ali takvih ima i na jugu) i daleko su najvažniji faktor na Severu koji čini jebenu polovinu kraljevstva Edited June 2, 2014 by Савовски Quote У једној старој књизи читао сам чудну причу; а враг би га знао откуд мени та књига из неког смешног времена, у коме је било много слободоумних закона, а нимало слободе; држали се говори и писале књиге о привреди, а нико ништа није сејао; цела земља претрпана моралним поукама, а морала није било; у свакој кући пун таван логика, али памети није било; на сваком кораку говорило се о штедњи, а расипало се на све стране, а сваки зеленаш и нитков могао је себи купити за неколико гроша титулу: велики народни родољуб. Радоје Домановић - "Страдија" 1902. - Link to comment Share on other sites More sharing options...
trn Posted June 2, 2014 Report Share Posted June 2, 2014 i ja imam utisak da su nekako nebitni skroz 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Buda_ Posted June 2, 2014 Report Share Posted June 2, 2014 koji jebeni smor, jos mi je drug rekao ko ce dobiti borbu, ali kad ga je oborio reko tako je ima pravde lagala je kurva sabice ga oberin... kad ono medjutim uzas na kraju, bas te sabije u mozak. sad znam kako je zenama kad im umre omiljeni lik u turskoj seriji Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
lawl_ Posted June 2, 2014 Report Share Posted June 2, 2014 mene je iskreno, baš šokirao ovaj završetak :O solidna epizoda i fino spakovana što se mene tiče! :) Quote :v Link to comment Share on other sites More sharing options...
Slađan Posted June 2, 2014 Report Share Posted June 2, 2014 @:Čili (ništa vezano za knjgu) Zašto misliš da su sad Boltoni marginalni likovi, lol? Ljudi još od dogovora sa Lanisterima de facto drže ceo sever (osim par pobunjenih oblasti, ali takvih ima i na jugu) i daleko su najvažniji faktor na Severu koji čini jebenu polovinu kraljevstva pa malo im je posvećana pažnja, a uglavnom kad jeste to je kako ovaj muči Teona. Nit' sam primetio da imaju neke aspiracije preterane sem da postoje, nit' imaju neki screentime, eventualno budu zlikovci for hire. Pa je lepo videti kako matori Bolton je sad u fazonu "vidiš ovo sve oko nas, e to je moje, ja sam zajeban". inače, šta se beše desilo sa Blackfishem posle Red Weddinga? Nije se pojavljivao u ovoj sezoni do sada ili sam zaboravio?! Quote pljk! Link to comment Share on other sites More sharing options...
lawl_ Posted June 2, 2014 Report Share Posted June 2, 2014 Jedno pitanje za vas koji ste čitali knjigu. Jel i u knjizi smrvi ovako Oberina ili ne? :D Quote :v Link to comment Share on other sites More sharing options...
SavKe Posted June 2, 2014 Report Share Posted June 2, 2014 (edited) Čili Da si bio pažljiviji na času uhvatio bi njihove aspiracije i ambicije vrlo dobro! :D Što se Crne Ribe tiče mislim da je negde usput spomenuto u seriji, ali ne mogu da se setim, pa ti zato neću dati odgovor jer, jer bi potencijalno zašo van serije Lawl, ne mogu da ti odgovorim ovde, odgovoriću ti na drugom topiku. Edited June 2, 2014 by Савовски Quote У једној старој књизи читао сам чудну причу; а враг би га знао откуд мени та књига из неког смешног времена, у коме је било много слободоумних закона, а нимало слободе; држали се говори и писале књиге о привреди, а нико ништа није сејао; цела земља претрпана моралним поукама, а морала није било; у свакој кући пун таван логика, али памети није било; на сваком кораку говорило се о штедњи, а расипало се на све стране, а сваки зеленаш и нитков могао је себи купити за неколико гроша титулу: велики народни родољуб. Радоје Домановић - "Страдија" 1902. - Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dick Warlock Posted June 2, 2014 Report Share Posted June 2, 2014 (edited) @lawl_ Vrlo slicno Edited June 2, 2014 by Mawtchie 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Popular Post Thunderstorm Posted June 2, 2014 Popular Post Report Share Posted June 2, 2014 @cheigh Da posle red wedinga se ne spominje/pojavljuje. @lawl Ne smrvi ga ovako bas, razbije mu glavu pesnicama ili od pod ne mogu da se setim tacno. Iskreno meni je dosta glupa ta zavrsnica, isli su logikom samo da bude sto brutalnija da bi bio cliffhanger jaci. 3 Quote It’s better to burn out than to fade away Link to comment Share on other sites More sharing options...
oneironaut Posted June 2, 2014 Report Share Posted June 2, 2014 baš smor što ubiše oberina, bio je gotivan baja. prvi put da pozitivan lik najebe zato što previše priča umesto da odmah završi posao, uglavnom zloće najebu jer previše otežu egzekuciju već savladanog neprijatelja. Quote We are just a moment in time, A blink of an eye, A dream for the blind, Visions from a dying brain, I hope you don't understand.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Popular Post sinister Posted June 2, 2014 Popular Post Report Share Posted June 2, 2014 (edited) tresem se i dalje cela epizoda je wow alo ljudi, toliko nas je sve oduvalo da smo zaboravili hajlajt epizode Edited June 2, 2014 by siniSter 5 Quote Bring It Link to comment Share on other sites More sharing options...
sekira Posted June 2, 2014 Report Share Posted June 2, 2014 Kad su se čula ona crkvena zvona uhvatila me trema gora nego pred ispit, a sad, 10 minuta nakon gledanja, se još uvek tresem iz nepoznatog razloga Kakva transformacija Sanse u poslednjoj sceni, biće ona jebačka ličnost u skorijoj budućnosti Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
leisure Posted June 2, 2014 Report Share Posted June 2, 2014 znao sam ishod borbe, ali sam se ipak smorio <3 Misandei Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Esmeralda Posted June 2, 2014 Report Share Posted June 2, 2014 Lady Stark Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
f4ts0 Posted June 2, 2014 Report Share Posted June 2, 2014 izrazicu ostro negodovanje zbog stavljanja u spoiler svake misli. jel ovo forum gde se prica o necemu, ili smo na nivou da tucamo bube kamenom? Quote You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
sinister Posted June 2, 2014 Report Share Posted June 2, 2014 jao da, mala arja i smeh Quote Bring It Link to comment Share on other sites More sharing options...
bolkonski Posted June 2, 2014 Report Share Posted June 2, 2014 Ako pod tucam misliš jebemo i ako pod bube misliš gotivne ribe, onda da!!! Quote ----------------- nema vise zezanja A.B. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Popular Post nikita_ Posted June 2, 2014 Popular Post Report Share Posted June 2, 2014 izrazicu ostro negodovanje zbog stavljanja u spoiler svake misli. jel ovo forum gde se prica o necemu, ili smo na nivou da tucamo bube kamenom? https://www.youtube.com/watch?v=xHamoosHpEQ 3 Quote sine nikita, postao si nik kejv Vagine 90 posto zena sveta su ti otvorene Link to comment Share on other sites More sharing options...
loshmee Posted June 2, 2014 Report Share Posted June 2, 2014 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Čamuga Posted June 2, 2014 Report Share Posted June 2, 2014 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dick Warlock Posted June 2, 2014 Report Share Posted June 2, 2014 (edited) Zasto Oberin nosi naocare za sunce? Da li je dobro? I koji precar je screenshotovao pointer misa? Ili mu je to tattoo? Edited June 2, 2014 by Mawtchie Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
f4ts0 Posted June 2, 2014 Report Share Posted June 2, 2014 jebote koliki je :) no homo ofc Quote You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts