leisure Posted May 13, 2014 Report Share Posted May 13, 2014 Sta bih mogao da kupim ortakovoj cerkici za krstenje? Ima godinu ipo dana Najvise bih voleo da je to neka kul igracka koja ce joj ostati kul i kada poraste :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Popular Post mohican Posted May 13, 2014 Popular Post Report Share Posted May 13, 2014 Sta bih mogao da kupim ortakovoj cerkici za krstenje? Ima godinu ipo dana Najvise bih voleo da je to neka kul igracka koja ce joj ostati kul i kada poraste :) Na tako dug rok samo tozla ili nekretnine 7 OPTIMISED FOR HUMAN OPTICAL NERVEBEST VIEWED WITH A MONITOR Link to comment Share on other sites More sharing options...
f4ts0 Posted May 13, 2014 Report Share Posted May 13, 2014 internet i fb su stvarno cudo. jos samo da moja keva okaci neki strip ili rip za lika koji je modelovao aliene i na konju smo. zanima me koliko od ljudi koji su frapirani njegovom smrcu i kao oh noez, znaju u stvari za njega pre danasnjeg dana. ja nikad cuo, iako sam odgledao sve aliene, cak i prokazani prometej (triput!) tu mislim i na stanovite rurljane 1 You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
svinja Posted May 13, 2014 Report Share Posted May 13, 2014 Ja sam skrhan od bola, kao i uvek kada nas napusti neki velikan :((( Link to comment Share on other sites More sharing options...
peja_ Posted May 13, 2014 Report Share Posted May 13, 2014 internet i fb su stvarno cudo. jos samo da moja keva okaci neki strip ili rip za lika koji je modelovao aliene i na konju smo. zanima me koliko od ljudi koji su frapirani njegovom smrcu i kao oh noez, znaju u stvari za njega pre danasnjeg dana. ja nikad cuo, iako sam odgledao sve aliene, cak i prokazani prometej (triput!) tu mislim i na stanovite rurljane realno The thing's hollow — it goes on forever — and — oh my God — it's full of stars! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted May 13, 2014 Report Share Posted May 13, 2014 to sto ste nobine i niste znali za coveka je vas problem! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
spo(ghost) Posted May 13, 2014 Report Share Posted May 13, 2014 (edited) tri smrti za ljude koji nisu otvorili nekronomikon makar preko neta! @igi a i Klajv Barker mu je skidao kapu, tako da jeste car! Edited May 13, 2014 by majebeni-marko Nije bitno da je velik, bitno je da je lep... Link to comment Share on other sites More sharing options...
mohican Posted May 13, 2014 Report Share Posted May 13, 2014 internet i fb su stvarno cudo. jos samo da moja keva okaci neki strip ili rip za lika koji je modelovao aliene i na konju smo. zanima me koliko od ljudi koji su frapirani njegovom smrcu i kao oh noez, znaju u stvari za njega pre danasnjeg dana. ja nikad cuo, iako sam odgledao sve aliene, cak i prokazani prometej (triput!) tu mislim i na stanovite rurljane Pa i da nisu culi za njega pre ovoga sad i da zaborave sutra ko je isti, covek je velikan, valja ga makar ispostovati sa rip-om. OPTIMISED FOR HUMAN OPTICAL NERVEBEST VIEWED WITH A MONITOR Link to comment Share on other sites More sharing options...
f4ts0 Posted May 13, 2014 Report Share Posted May 13, 2014 nisi skapirao sta sam hteo reci. malo sam pisano razmisljao o fb i netu i viralizaciji. mislim da su mu matori ljudi (!) koji nisu ni gledali ijedan deo osim mozda alien 2 ripovali, pa mi to smesno. odma posle fore o konciti i krsticu na rip za aliena. You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
RenTrapnest Posted May 13, 2014 Report Share Posted May 13, 2014 Giger je baš poznat, tako da nema tu razlike matoro i mlado. Ko zna zna, ko ne zna, zna sad. Laka mu zemlja. . Sta bih mogao da kupim ortakovoj cerkici za krstenje? Ima godinu ipo dana Najvise bih voleo da je to neka kul igracka koja ce joj ostati kul i kada poraste :) Ako je beba, ogromna plišana igračka. Najbolje medo. Najbolje veći od nje. Ako ima 3, 4 godine ćelava beba. Mada meni je super onaj drveni bicikli bez pedala za klince. Neće ostati bicikl ali hoće sećanje i fotke prvih vožnji. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted May 14, 2014 Report Share Posted May 14, 2014 ne znam odakle vam ideja da je ovako "svakog maja"? jel postoji neki sajt koji beleži temperature pa da može da se pogleda unazad kako je bilo proteklih godina? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted May 14, 2014 Report Share Posted May 14, 2014 Ja sam se iznenadio ovo za padavine sto kaze Ivke, mislio sam da je najkisovitiji oktobar/novembar, kad ono jun ubedljivo. Prolece nabijem te na kurac! http://www.worldweatheronline.com/Belgrade-weather-averages/Vojvodina/RS.aspx Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted May 14, 2014 Report Share Posted May 14, 2014 Jeli ovo samo u Srbiji ili svuda? Link to comment Share on other sites More sharing options...
reki Posted May 14, 2014 Report Share Posted May 14, 2014 u hrvatskoj pao snijeg! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikita_ Posted May 14, 2014 Report Share Posted May 14, 2014 Samo posebna i kajmak! sine nikita, postao si nik kejv Vagine 90 posto zena sveta su ti otvorene Link to comment Share on other sites More sharing options...
alfa Posted May 14, 2014 Report Share Posted May 14, 2014 http://srbin.info/2013/05/14/i-nauka-dokazuje-srpski-gen-ipak-najstariji-u-evropi/И наука доказује – српски ген ипак најстарији у Европи!ИДЕМО! Um caruje, Dundo Maroje! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cela Posted May 14, 2014 Report Share Posted May 14, 2014 https://www.youtube.com/watch?v=Hc06y_gZ0CI When the going gets tough, the tough get going Link to comment Share on other sites More sharing options...
alfa Posted May 14, 2014 Report Share Posted May 14, 2014 ^zbog obilnih padavina, kiše koja je zahvatila celu Srbiju, i planirana šampionska proslava Crvene zvezde, kojoj pobeda nedostaje za titulu, biti odložena za vikend. Um caruje, Dundo Maroje! Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted May 14, 2014 Report Share Posted May 14, 2014 Samo da kažem da Corey kači odličnu muziku na fejsu i da biste svi trebali da ga imate za internet prijatelja! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Debeli Posted May 14, 2014 Report Share Posted May 14, 2014 poplava u Beogradu... MORTALIS HOMO AURA PER KHARONE SERVAStyle over subsistenceCrown of Light. Keeper of The Yoda Chamber. I&I, Righteous Army of One. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Popular Post Kal1mero Posted May 14, 2014 Popular Post Report Share Posted May 14, 2014 Београд на води вол 1 :) 3 Нема будућности без истине. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Corey Posted May 14, 2014 Report Share Posted May 14, 2014 Samo da kažem da Corey kači odličnu muziku na fejsu i da biste svi trebali da ga imate za internet prijatelja! You Know My Steez! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Santa Posted May 14, 2014 Report Share Posted May 14, 2014 http://www.blic.rs/Slobodno-vreme/Vesti/464995/Srbin-iz-sela-sa-6000-ljudi-slao-ljubavne-poruke-devojkama-preko-Fejsbuka-i-odbijen--5000-puta Jel ovo onaj sa tamburicom? Svakoga dana u svakom pogledu, sve više napredujem Link to comment Share on other sites More sharing options...
strokan Posted May 14, 2014 Report Share Posted May 14, 2014 хахахахах није николаси, али не би ме чудило и да јесте Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vlada_ Posted May 15, 2014 Report Share Posted May 15, 2014 radim neki domaci iz c-a, shit i have to deal with Sastaviti program na programskom jeziku C kojim se vrši određena vrsta obrade nad znakovnim nizom (u daljem tekstu, string). Program treba da repetitivno učitava sve potrebne ulazne podatke, ispisuje ih po učitavanju, izvršava zahtevanu obradu, ispisuje sve dobijene rezultate, i ponavlja navedene korake sve dok korisnik za ulazni string ne unese „dosta Brus Li″. Romeo i Julija su očajni! Njihovi roditelji su im zabranili ne samo da se viđaju, nego i da šalju pisma. Na svu sreću po njih, njihove palate se nalaze na susednim brdima, tako da imaju optičku vidljivost. Romeo se dosetio da ode unapred kroz vreme i kupi na buvljaku par minijaturnih lasera, pa da šalje Juliji poruke Morzeovom azbukom. Avaj, Romeo ne zna Morzeovu azbuku, pa je zamolio vas, njegove verne prijatelje, da mu napišete program za kontrolu lasera, koji će njegove poruke pretvarati u niz tačaka i crta. 4. Romeova sreća je bila neopisiva kada je koristeći program iz prethodnog zadatka uspeo da pošalje Juliji poruku i da joj kaže kolko je voli. Julija je, naravno, odmah pocrvenela, uzela svoj laser i odgovorila Romeu (pošto je i ona putovala unapred kroz vreme i bila školovana na odseku za telekomunikacije na fakultetu iz sredine XIX veka, ona zna Morzeovu azbuku). Kako je Romeo na sedmom nebu i nema vremena ručno da dešifruje poruku, zadužio je Vas da mu napravite program koji Julijinu poruku napisanu Morzeovom azbukom prevodi u slova i brojeve koji su mu razumljivi. 1 "The horse ran away with the spoon, I wish I was on the moon, too" Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts