spo(ghost) Posted April 28, 2014 Report Share Posted April 28, 2014 (edited) Проглашен је кривим зато што је основцима на Калемегдану говорио о престоници српске државе и изградњи бедема и кула Београдске тврђаве у доба деспота Стефана. Изречена му је мера опомене и наложено да школа у којој ради плати судске трошкове. http://www.politika.rs/rubrike/Beograd/Profesor-osudjen-zbog-casa-istorije-na-Kalemegdanu.sr.html?fb_action_ids=10203053349271129&fb_action_types=og.recommends milion smrti njima i njihovoj deci Edited April 28, 2014 by majebeni-marko Nije bitno da je velik, bitno je da je lep... Link to comment Share on other sites More sharing options...
shw. Posted April 28, 2014 Report Share Posted April 28, 2014 Um, ta vest je stara dve godine. Lyesmith kept his orange-blond hair pretty much shaved. You could see the lines of his skull. "Tell you what, though. This country started going to bell when they stopped hanging folks. No gallows dirt. No gallows deals." Link to comment Share on other sites More sharing options...
spo(ghost) Posted April 28, 2014 Report Share Posted April 28, 2014 (edited) my bad, ja sam kapirao da su ga onomad navatali, i da mu je sad presuđeno edit: svakako milion smrti Edited April 28, 2014 by majebeni-marko Nije bitno da je velik, bitno je da je lep... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bliss Posted April 28, 2014 Report Share Posted April 28, 2014 објављено: 20.11.2012 Link to comment Share on other sites More sharing options...
fushi.ryuu Posted April 28, 2014 Report Share Posted April 28, 2014 Pa to nisu pune dve godine! .: l@w.: co-founder of kouteki Link to comment Share on other sites More sharing options...
SavKe Posted April 28, 2014 Report Share Posted April 28, 2014 Iz nekog razloga su sad počeli da šeruju tu vest po internetima, vidim par njih je šerovalo na fejsbuku (kolege istoričari), a ako pogledate komentare na vest, videćete da su svi označeni današnjim datumom. У једној старој књизи читао сам чудну причу; а враг би га знао откуд мени та књига из неког смешног времена, у коме је било много слободоумних закона, а нимало слободе; држали се говори и писале књиге о привреди, а нико ништа није сејао; цела земља претрпана моралним поукама, а морала није било; у свакој кући пун таван логика, али памети није било; на сваком кораку говорило се о штедњи, а расипало се на све стране, а сваки зеленаш и нитков могао је себи купити за неколико гроша титулу: велики народни родољуб. Радоје Домановић - "Страдија" 1902. - Link to comment Share on other sites More sharing options...
prota_ Posted April 28, 2014 Report Share Posted April 28, 2014 radulović je to sinoć postovao na tviter. sad, ne znam da li je od njega krenulo ili je i on pokupio od nekoga trećeg. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cela Posted April 28, 2014 Report Share Posted April 28, 2014 Koja? nebitna 1 When the going gets tough, the tough get going Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted April 28, 2014 Report Share Posted April 28, 2014 Nekom tri dana nekom dva o/ o vudu ortac, i ja radim jos sutra o/ 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
mncu Posted April 28, 2014 Report Share Posted April 28, 2014 I ja o/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doca Posted April 28, 2014 Report Share Posted April 28, 2014 isto o/ Novi forum smrdi Link to comment Share on other sites More sharing options...
exile Posted April 28, 2014 Report Share Posted April 28, 2014 Boli vas kurac! Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted April 28, 2014 Report Share Posted April 28, 2014 u dupe ! jel tako dule! Link to comment Share on other sites More sharing options...
f4ts0 Posted April 28, 2014 Report Share Posted April 28, 2014 Ja radim sutra i prekosutra, ali cu se svojski truditi da freewheelujem o/ You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
ImbaQQ Posted April 28, 2014 Report Share Posted April 28, 2014 Je l' zna neko da li meni koji sam drzavljanin Republike (lol) Srbije a boravim u insotranstvu na putu recimo zatreba novac, i neko od familije mi salje taj novac preko Western Uniona, salje u zemlju u kojoj cu ga preuzeti ili kako? Tipa, ja marko markovic, saljem STO MARAKA :D petru petrovicu u zimbabve (posto tamo podize) ili se zbog pasosa koji je RS novac salje "u srbiju" a mozes da ga podignes bilo gde? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted April 28, 2014 Report Share Posted April 28, 2014 u dupe ! jel tako dule! Tako je bre Kili care, samo jako! Link to comment Share on other sites More sharing options...
mohican Posted April 28, 2014 Report Share Posted April 28, 2014 Je l' zna neko da li meni koji sam drzavljanin Republike (lol) Srbije a boravim u insotranstvu na putu recimo zatreba novac, i neko od familije mi salje taj novac preko Western Uniona, salje u zemlju u kojoj cu ga preuzeti ili kako? Tipa, ja marko markovic, saljem STO MARAKA :D petru petrovicu u zimbabve (posto tamo podize) ili se zbog pasosa koji je RS novac salje "u srbiju" a mozes da ga podignes bilo gde? Kontam da to znaju na salteru western uniona. OPTIMISED FOR HUMAN OPTICAL NERVEBEST VIEWED WITH A MONITOR Link to comment Share on other sites More sharing options...
rbds Posted April 28, 2014 Report Share Posted April 28, 2014 Pff amateri.. prošle nedelje sam bila slobodna četri dana, a ove pet.. ;) 1 2 i'm not fat, i'm just easy to see.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zwerko Posted April 28, 2014 Report Share Posted April 28, 2014 Je l' zna neko da li meni koji sam drzavljanin Republike (lol) Srbije a boravim u insotranstvu na putu recimo zatreba novac, i neko od familije mi salje taj novac preko Western Uniona, salje u zemlju u kojoj cu ga preuzeti ili kako? Tipa, ja marko markovic, saljem STO MARAKA :D petru petrovicu u zimbabve (posto tamo podize) ili se zbog pasosa koji je RS novac salje "u srbiju" a mozes da ga podignes bilo gde? Onaj ko ti salje pare daje tvoje ime i prezime i dobija broj koji ti dojavi nekako. Ti se pojavis na bilo kom salteru gde rade WU i kazes im taj broj i pokazes validnu legitimaciju (pasos) da si ti taj i taj imenom prezimenom. WU trazi na pocetku transakcije da im definises u koju zemlju i grad saljes da bi izracunali tarifu, tako da cenim da novac mozes podici samo u toj zemlji/gradu, ali mozda mozes da ih pitas i da li je moguce podici na nekoj drugoj lokaciji, nije mi se jos desio slucaj da u momentu covek kome se salju pare promeni lokaciju posto pare lezu odmah. Heghlu'meH QaQ jajvam Link to comment Share on other sites More sharing options...
ImbaQQ Posted April 28, 2014 Report Share Posted April 28, 2014 Hvala zverko na info i hava vico na predlogu :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
vladicacacaca Posted April 28, 2014 Report Share Posted April 28, 2014 dal sam ja jedini ovde koji radi kod privatnika koji ne priznaje komunisticke praznike Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted April 28, 2014 Report Share Posted April 28, 2014 Da si školuvao, radio bi kod nekog koji te ne bi tretirao kao roblje. Link to comment Share on other sites More sharing options...
peja_ Posted April 28, 2014 Report Share Posted April 28, 2014 pls The thing's hollow — it goes on forever — and — oh my God — it's full of stars! Link to comment Share on other sites More sharing options...
vladicacacaca Posted April 28, 2014 Report Share Posted April 28, 2014 a jbg, kad sam upisivao skolu imao sam garantovani posao u struci + drzavna firma, prodjose godine, i onda dodje Vucic i ujebe me sa reformama Link to comment Share on other sites More sharing options...
Popular Post toma Posted April 28, 2014 Popular Post Report Share Posted April 28, 2014 9 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts