sttevann Posted June 9, 2016 Report Share Posted June 9, 2016 Nije vezano za EURO16, ali mislim da ce vise ljudi ovde da vidi ovaj odlican klip: 1 Quote "Choose life..." Link to comment Share on other sites More sharing options...
Popular Post gruja Posted June 9, 2016 Popular Post Report Share Posted June 9, 2016 Sta ocekujete? Ja sam dosta analizirao, gledao prijateljske, potencijalne sastave i dosao sam do sledecih zakljucaka. Grupa A Bukvalno da nisam uleteo beskonacno na antepostove, ova grupa je bukvalno epski pokazatelj zasto mi se EURO ni ne gleda. Mislim kenjam, naravno da mi se gleda, ali ce mi grupna faza biti zanimljiva koliko i grupne faze LS i Lige Evrope. Ocekujem da ce Francuska bas sve pregaziti, da ce Svajcarci izgrindati, a da ce Rumunija i nesrecna Albanija zbog poluretardiranog sistema cak doci u situaciju da pobedom u poslednjem mecu dodju do situacije da sa tri boda budu jedna od cetiri ekipe koja ce proci kao najbolja treceplasirana jer cemo npr. imati situaciju gde ce neke ekipe biti trece sa recimo dva remija i porazom u nekim tezim grupama. Francuska kao pobednik te grupe placa 1.35 i mislim da je dobar materijal za neki kombo, ovaj ostali jad ne bih ni spominjao, Rumuni izasli iz grupe sa Severnom Irskom, Farskim ostrvima i Grckom tako da o njihovom kvalitetu necu ni da pricam, bukvalno su prebedni, Albanci takodje. Grupa B Ako izmumemo Francusku, Spaniju i Nemacku koji su ocekivano favoriti, sto u prilog govore i kvote na kladionici, mislim da su Englezi KONACNO spremni da jebu. Imaju mladu vrhunsku ekipu kakvu su doduse imali i pre, ali ako mogu da napravim neko poredjenje sa Frenkijem i Stivijem, to je da me njihova generacija jako podsecala na nase Mijata, Mihu i ove, jednostavno vrhunska skupina individualaca koja je zbog ovih ili onih razloga uvek bila tu, ali nedovoljno da prekoraci liniju. Nerealno mi je gledajuci ovu sezonu i uzevsi u obzir povrede i sve da je Hodzson poveo Vilsera umesto Popivode, cela startna postava im je imala vrhunsku sezonu (mozda Barkli nije, ali ne verujem ni da ce on biti u 11) tako da od njih ocekujem laganih 9 bodova u grupi i deklasiranje pretuznih Rusa na samom pocetku sampionata (i dalje mozete da uhvatite na 1.9 u nekim lokalima, online je ja mislim vec pala kvota na ispod 1.8). Kad smo kod Rusa, mislim da je utakmica protiv nase reprezentacije najbolji pokazatelj koliko su zapravo OCAJNI. Odigrali su i tekmu pre toga kriminalno, nasi su ih realno nadigrali potpuno, a cak i kada se pogleda ekipa kao grupa, presmesna je. Prosecni Dzuba kao najbolji napadac koji je i tih 15 golova u Rusiji ove sezone postigao jer igra pored Hulka i ostalih preplacenih igraca, tako da ne vidim kako ce u bilo kom scenariju Rusi iznenaditi, ne igra im ni Dzagoev, odbrana spora i sklona greskama i zaista me iznenadjuje sto ih kladionice rateuju kao favorite za drugo mesto u grupi. Da ispadaju iz grupe placa 3.5, ja sam se iskreno koncentrisao na under 4.5 golova na prvenstvu, kao i under 4.5 boda u grupi. Celokupnu dalju tezu zasnivam prvo na tome da je Vels sa Kolemanom izuzetno kontraski nastrojen (sto je i logicno kada imate jednog Gereta Bejla u ekipi), a na stranu i to, Vels je jedna cvrsta ostrvska ekipa koja je i u kvalifikacijama furala slican fudbal koji joj je i doneo rezultat u Bosni, protiv Belgije...E sad, da ne bi ispalo da precenjujem Vels, verovatno dolazimo do ekipe koju verovatno najvise precenjujem, iskljucivo zbog toga sto je kladionice izuzetno potcenjuju. Pricam o Slovackoj. Slovaci su se bukvalno prosetali kroz kvalifikacije, igraju tvrdo, primaju malo golova, jebali su Spance kod kuce u kvalama, a pre nekih deset dana i Nemce 3:1 (doduse Nemci u eksperimentalnom sastavu, ali opet). Mislim da im je u kampu vrhunska atmosfera, Hamsik je standardno prva zvezda tima, kompaktna ekipa kojoj nedostaje samo jedan kvalitetniji spic da bi mogla da bude bas ozbiljan dark horse turnira. Ovako im predvidjam da ce izaci iz ove grupe, barem kao treceplasirani, plus su kladionice kao granicu na njih postavili 2.5 gola sto ja mislim da mogu da prebace cak i da ispadnu iz grupe, tako da mislim da je to sigurno value pick over 2.5 gola. Ono sto je za grupu B dosta bitno jeste da se B2 ukrsta sa F2, a to je grupa gde su Portugal, Austrija, Island i Madjarska, sto dalje implicira da recimo Vels, Slovacka ili Austrija mogu da se probaju da idu do cetvrtfinala sto su vrlo zahvalne kvote, oko 5-6. Grupa C Mislim da ce Nemci standardno da se prosetaju kroz grupu iako su ih Poljaci dobili u kvalifikacijama. Poljake sto sam gledao protiv Litvanije (doduse bez Levandovskog), totalni uzas. Pukli su i od Holandije koja je igrala sa preuzasnim timom i mislim da nisu u najboljem mindsetu pred turnir, plus su ekipa koja sigurno nije navikla da ima epitet bilo kakvog favorita sto moze da ih dodatno zakoci protiv Ukrajinaca koji imaju mnogo vise iskustva igranja na velikim takmicenjima nego oni. Ukrajinci su realno bas limitirana ekipa, ali su ono, grinderi stari, dobice Severnu Irsku, ako ucare bod protiv Poljaka, dovoljno za drugu fazu i lagana eliminacija u osmini. Sto se tice Severnih Iraca, jasno vam je iz kakve su grupe izasli i to zato sto su se Grci raspali sa Ranijerijem :D Mislim da im je dovoljno sto su ovde, ekipu im cini vecina england division igraca i mislim da ce se zadovoljiti time da ne prime sto vise golova. Jedna od potencijalnih ekipa za najmanje datih golova na sampionatu po meni. Grupa D Verovatno najujednacenija grupa iz koje zaista mislim da ce Spanci da izadju bez ikakvih problema, iako dolaze nakon debakla sa svetskog, iako su upravo porazeni protiv Gruzije, ali gledao sam tekmu, uopste ne brinem za njihovu igru. Pre toga su Juznu Koreju napunili kao majmune, o njihovom kvalitetu ne treba ni pricati, Del Boske je napravio i par vrlo cudnih poteza, ali deluje da je bas mislio na atmosferu u reprezentaciji i nije hteo da zove recimo Matu ili Toresa da mu sede na klupi jer su verovatno likovi kojima bi to smetalo pre nego Adurizu ili Saulu. Mislim da ce prvi mec izmedju Hrvatske i Turske u VELIKOJ meri odluciti dalji tok te grupe jer ce pobedniku ostaviti prostor za kalkulacije. Od Hrvata ne znam sta da ocekujem, bukvalno su tu konstantno, ekipa mi se ne svidja uprkos vrhunskim pojedincima poput Mandzukara i Modrica, ali mislim da su overall mnogo slabiji iako je ovo sastav koji vec duze vreme igra zajedno, ali nosioci su im prematori, van forme i jebem li ga. Turci ko Turci, veliki Fatih Terim, mozda neki inspirativni momenat Arde Turana i to je to. Mnogo igraca im je povredjeno, imaju bas problema sa timom tako da ne ocekujem nista posebno od njih. Isto vazi i za Cehe, ove dve ekipe su i igrale zajedno u kvalifikacijama, debakl Holandjana bio dovoljan da svi izadju srecni iz te grupe zajedno sa Islandom, prijateljske tekme su suckovali bulju, jebala ih Juzna Koreja koje su Spanci pre toga dobili fazon 5-6:0. Ono sto mi je zapalo za oko jeste da su u kvalifikacijama konstantno primali golove tako da verovatno dosta skripe pozadi, tim im je sastavljen od dosta domacih igraca tako da ih vidim kao poslednje, ali jos jednom ponavljam, izmedju ove tri ekipe ne postoji ne znam ni ja koji jaz, tako da je sve moguce ko ce tu otici dalje uz Spaniju. Grupa E Od reprezentacija od kojih se najvise ocekuje, mislim da ce gubitak Kompanija, preocajna forma Lukakua (pa ajde da kazemo i Hazarda), dovesti do Belgijinog losijeg rezultata, kada kazem losije mislim na eliminaciju u cetvrtfinalu (mada nije iskljucena ni u osmini finala ukoliko izadju iz grupe kao drugi jer mogu da odu na Portugal ili Austriju). Iako znamo da je fudbal prepun iznenadjenja, zaista mislim da cemo u poslednje 4 ekipe videti Fra/Spa/Ger/Eng, pa ako neko hoce da nacini prvenstvo zanimljivijim, ta kombinacija placa cak kvotom 40 u socceru. Gledao sam Belgiju i protiv Finske (gde su izgubili) i protiv Norveske gde su pobedili i dok su protiv Finaca i pravili sanse, protiv Norvezana su prvo pokazali da su izuzetno suplji pozadi, plus igra bez ikakve kreativnosti sto je prosto neverovatno za ekipu koja ima verovatno top 5 desetku u Evropi i world class ofanzivce. Mislim da je Wilmots los izbor za selektora i da im predstoji ogromna borba ukoliko se ne otrezne na vreme. Od miljenika Italijana ne znam sta da ocekujem, nemaju srece sa povredama, nece im igrati ni Verati ni Markizio, odbrana im je tvrda kao kurac standardno, ali mislim da ce im zaista nedostajati kreativnosti, prvi put igraju bez Pirla, nisu zvali ni Djovinka jer igra u MLS-u, sto opet ima smisla, ali nekako su potpuno bez one magije koje su im godinama donosili Pinturikio, princ Rima, pa cak i rosavi Kasano koji je spavao sa preko 1800 zena :D Bukvalno im je vrhunac kreativnosti Lorenzo Insigne, sto dovoljno govori o problemima u kojima se nalaze, ali naravno, tradicionalno ih ne treba otpisati. Zabarska igra na 0:0 i tri boda u grupi su APSOLUTNO moguc scenario, a onda, ko zna gde je granica. Svakako mislim da se njihov prolazak ne dovodi ni najmanje u pitanje, ali jebiga, lopta je okrugla, jebali su ih tako i u Juznoj Africi :) Svedjani i Irci cine drustvo u ovoj grupi verovatno grupom smrti (ako uopste postoji na ovom glibavom prvenstvu). Svedjani naravno predvodjeni Ibrom, koji ima podrsku Guidetija koji je imao solidnu sezonu, ali kao rezerva u Selti :D Tim prilicno limitiran, ako odseces zmiji glavu, sve je jasno...Sto se tice Iraca, imaju kao i uvek gotivnu reprezentaciju, imaju par ozbiljnih lobanja iz Premijer lige, naravno neumorni archer Robi Kin i sto je najgotivnije Martina O'Nila i Roja Kina na klupi. Kapiram da ce se boriti za goli zivot. Plus navijaci, mislim da je to dovoljno da ocekujemo mozda neko iznenadjenje, iako Irci zaista igraju lose tradicionalno na velikim takmicenjima. Peglali Bosance u barazu, imaju i kreativnosti i radilice i ponovicu se, likove koji znaju kako da grindaju bodove u Premijer ligi, tako da ocekujem da ce mozda pronaci nacin da to isto urade i u ovoj grupi. Grupa F Svaka cast Islandjanima, ali mislim da se njihova bajka ovde zavrsava. Opet, ne nuzno, jer zaista moze da se dogodi da sa tri boda idu dalje iz grupe, posto stvarno mi se place sto su i Madjari na ovom prvenstvu, za koje jebeno i dalje igra madjarska kopija Dzerarda, Zoltan Gera. Madjare otpisati, potpuni tantuzi, Island sacekati sansu protiv njih i mozda protiv Portugala koji se tradicionalno raspadne na velikom takmicenju. Mozda ih ovih 7:0 protiv Estonije razmrda da rutinski odrade posao u grupi, iako su realno slabiji nego pre, ali naravno sa nekolicinom vrhunskih pojedinaca koji zaista znaju fudbal i znaju kako se postizu golovi. Mislim da im cak vise i odgovara da zavrse kao drugi u grupi da bi isli na B2, jer se F1 ukrsta sa E2 (Italija ili Belgija), sto ce nam ukoliko ne bude iznenadjenja, doneti verovatno jedini pravi derbi u osmini finala. Tako da od Portugalaca vrlo verovatno ocekujem kalkulisanje i ciganisanje, sto verovatno ne vazi za Austriju koja na ovo takmicenje dolazi sa verovatno najboljim timom u nacionalnoj istoriji, zeljni da prenesu formu iz kvalifikacija. Kvalifikacije ne preterano jaka grupa, ali 9 pobeda i jedan remi (vs Svedjana, u grupi sa Rusima, Crnom Gorom, Moldavijom i Lihtenstajnom) je ipak zavidan skor. O kvalitetu Alabe ne treba pricati, Arnautovic imao fantasticnu sezonu, Harnik i Junuzovic vec dugo vremena standardni u Bundesligi, u napadu Mark Janko koji zna kako se postizu golovi, odbrana vrlo solidna, Fuks jebao bolje nego Bejns u najboljim danima, stoperi Dragovic i verovatno Wimmer iz Totenhema, Klajn nije ne znam kakav desni bek, ali ok je, ipak isto igra Bundesligu. Kvota na Austriju protiv Madjara u prvom kolu je vec u opasnom padu, pa kome treba combo, pa cak i singl materijal, udri. 14 Quote gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mohr Posted June 10, 2016 Report Share Posted June 10, 2016 prebedna grupa u kojoj je portugalija,treba probati ronalda prvi strelac turnira,kvota 9 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted June 10, 2016 Report Share Posted June 10, 2016 Ne treba jer vrlo verovatno ispadaju u osmini finala (mada sam ga ja igrao odmah dok nisam gledao ukrstanja) :D Quote gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted June 10, 2016 Report Share Posted June 10, 2016 Ja se slažem za polufinale, najrealnije je Ger/Spa/Eng/Fra. Belgija gubi od Nemačke u 1/4, Portugal od Engleza, Belgijance vidim kao prve u grupi, Hrvate kao druge. Kao neka iznenadjenja turnira vidim Austriju i Slovačku Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
trn Posted June 10, 2016 Report Share Posted June 10, 2016 Ja sam odigrao FRA/ENG/GER/POR/BEL/SPA pobednici grupa, kvota 20 :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
alfa Posted June 10, 2016 Report Share Posted June 10, 2016 Jebote, Pajeov gol (a žao mi je što nije ušlo i ono kad je izlomio Rumuna, pa bacio na volej Pogbi) je ono zašto volimo fudbal! https://streamable.com/grxh ps. na poluvremenu sam morao da saslušam naše stručne konsultante. Niša je imao konstataciju da Žiru i PajeT treba da se zamene :))))) Quote Um caruje, Dundo Maroje! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ivan~ Posted June 10, 2016 Report Share Posted June 10, 2016 Na stranu to što je dao prelep gol, meni je bilo milina da ga gledam. Čovek je objasnio kako treba da se igra. On i Kante koji nije imao ni jednu grešku. Inače, mnogo mi nekako nesigurno deluje zadnja linija francuza. Evra, iako iskusan, imao je neke mnogo glupe startove koji nisu svirani, da ne spominjem onaj penal. Bale će ga uništiti. Btw, svaka čast za tekst grujo! Quote "This is your life and it's ending one minute at a time." Link to comment Share on other sites More sharing options...
Popular Post gruja Posted June 10, 2016 Popular Post Report Share Posted June 10, 2016 Evra najgori igrac na terenu, bukvalno covek je uspeo sam da izbaci Juventus u onom polufinalu protiv Bajerna, danas je zamalo uspeo da kosta Francuze pobede (i mene zilion minusa). Na stranu Payet, koji je odigrao neverovatno, Ngolo Kante. Majko moja. Covek je bio kao kraljica levela koju nikada ne mozes da predjes. Dok su se svi ovi vukli kao sline, on je obezbedjivao nove jalove napade, bukvalno sam cekao kada ce da pukne i krene da bije i Rumune i Francuze koliko su svi delovali bedno po terenu osim njega. Jebote neverovatan igrac. Ne pamtim kada me je necija partija tako odusevila kao njegova. Najvise mi je drago sto je Desan izvukao slinavog Pogbu iz igre, idi rolaj mamu svoju govno malo crno nabedjeno. 5 Quote gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SHMEKER Posted June 10, 2016 Report Share Posted June 10, 2016 14 minutes ago, gruja said: Najvise mi je drago sto je Desan izvukao slinavog Pogbu iz igre, idi rolaj mamu svoju govno malo crno nabedjeno. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bolkonski Posted June 11, 2016 Report Share Posted June 11, 2016 Ja isto nisam mogao da verujem šta radi Kante. Obično ljudi ne igraju isto za reprezentaciju i klub, ali ovaj čovek izgleda zna samo za fudbal. Imao sam utisak kao da mu nije važno ni za koga igra, ni gde, ni ništa, samo igra ono šta zna i to je to. A sada trenutno mi ne pada nijedan igrač na pamet koji zna više na toj poziciji. U stvari, ja više i ne znam koja je sve njegova pozicija jer ono običan čovek ne može da postigne. Najneverovatnije je njegovo kretanje na terenu. Samo znam za jednog čoveka u sportu da se tako kreće, Federer. Da, malo sam se uzbudio. Quote ----------------- nema vise zezanja A.B. Link to comment Share on other sites More sharing options...
freej! Posted June 11, 2016 Report Share Posted June 11, 2016 (edited) Kvalitet samog prvenstva značajno opao proširivanjem broja timova. Ovi Albanci su totalno SMECE Edited June 11, 2016 by freej! Quote Rider on the storm... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Popular Post traktori Posted June 11, 2016 Popular Post Report Share Posted June 11, 2016 Odlično primećeno. 3 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Crash Override Posted June 11, 2016 Report Share Posted June 11, 2016 Nadam se da će Vels pregaziti Slovake i da će ludi Englezi uspeti zadržati pobedu kada daju gol. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mohr Posted June 11, 2016 Report Share Posted June 11, 2016 igrao da ce slovaci imati 3 ili vise bodova (2.5 grana) i izgleda da sam ih precenio i failovao :/ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bolkonski Posted June 11, 2016 Report Share Posted June 11, 2016 Problem s Englezima je sto im je reprezentacija isto sto i Totenhem a to je set sail for fail (za prvenstvo). Quote ----------------- nema vise zezanja A.B. Link to comment Share on other sites More sharing options...
traktori Posted June 11, 2016 Report Share Posted June 11, 2016 Kako igraju lepo Englezi, ali ništa dok čika chat shit ne uđe! 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ramirez Posted June 11, 2016 Report Share Posted June 11, 2016 Kao neko ko je poslednji euro gledao pre 10 godina, kad sam otprilike prestao da se zanimam za profesionalni sport, moram reci da sam sokiran ovim Siptarima. Gledao malo Svica-Albanija dok sam rucao, ko god primi loptu Siptar, a u p m. Sad nemam sta pametnije na poslu da gledam, pa cu navijam za Ruje. \o/ 1 Quote Spoiler http://www.slobodanjovanovic.org/author/vukasinmileusnic/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
trn Posted June 11, 2016 Report Share Posted June 11, 2016 klasicni hodzson klasicni englezi Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
traktori Posted June 11, 2016 Report Share Posted June 11, 2016 Kida ovaj Kejn cmok za Gruju! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Crash Override Posted June 11, 2016 Report Share Posted June 11, 2016 (edited) Prošli mi Švica, Vels i Engleska mi prolazila sve do... Oborili mi Englezi tiket mamu im.... Pa kako možeš primiti onako gol u 92. min... Ništa, sutra allin na Hrvatsku. :D Edited June 11, 2016 by Crash Override Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
leisure Posted June 11, 2016 Report Share Posted June 11, 2016 jbt sta su sve promasili Englezi Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted June 11, 2016 Report Share Posted June 11, 2016 Englezi su odlično odigrali, ali klasika, preveliki pritisak je na njima, i prebedan im je trener. Švajcarska - Albanija, muka mi je bilo od svih onih Šiptara, plus je bilo prebedno, i zaspao sam na pola tekme Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ramirez Posted June 12, 2016 Report Share Posted June 12, 2016 Quote Spoiler http://www.slobodanjovanovic.org/author/vukasinmileusnic/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
grb1tj Posted June 12, 2016 Report Share Posted June 12, 2016 Ali Kejn koji izvodi kornere... jebes tu devetku Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts