spo(ghost) Posted March 7, 2014 Report Share Posted March 7, 2014 koliko smara brijanje ovo nema smisla morace i danas da me mrzi to da uradim kad se šišam tad i ovo fejšl paperje skidam realno, nisam ni znao da je to "trend" neki postao. laki discovers teh internets :)) Nije bitno da je velik, bitno je da je lep... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted March 7, 2014 Report Share Posted March 7, 2014 ne znam, ispao sam iz štosa, ne znam sve te fazone! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted March 7, 2014 Report Share Posted March 7, 2014 :(((( Link to comment Share on other sites More sharing options...
mohican Posted March 7, 2014 Report Share Posted March 7, 2014 Opasno su smorili sa tim lozenjem na brade. Prokleti hipsteri. OPTIMISED FOR HUMAN OPTICAL NERVEBEST VIEWED WITH A MONITOR Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted March 7, 2014 Report Share Posted March 7, 2014 :'( Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ребел Posted March 7, 2014 Report Share Posted March 7, 2014 Зна се реално ко носи браде!!!11 Mislim da sam frustriran zbog svega od navedenog, kako si me procitao, ciganmala frojdovac. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stanko Posted March 7, 2014 Report Share Posted March 7, 2014 chetniciiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
spo(ghost) Posted March 7, 2014 Report Share Posted March 7, 2014 Зна се реално ко носи браде!!!11 LOPOVI! Nije bitno da je velik, bitno je da je lep... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sa1Nt Posted March 7, 2014 Report Share Posted March 7, 2014 Opasno su smorili sa tim lozenjem na brade. Prokleti hipsteri. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Popular Post ZOLA Posted March 7, 2014 Popular Post Report Share Posted March 7, 2014 Tintin sa bradom :D 3 There are 2 rules in a successful life: 1. Don't tell people everything you know Link to comment Share on other sites More sharing options...
prota_ Posted March 7, 2014 Report Share Posted March 7, 2014 i ja mrzim likove koji se lože na bradu ali to je zato što sam ćosav i strejt Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted March 7, 2014 Report Share Posted March 7, 2014 jel neko ikad koristio grill funkciju kod mikrotalasne? Treba da ispazarim, pa me zanima da li ima poente bacati dodatnih 2-3 soma na ovaj fičr? Ponekad bi to koristio za grilovanje piletine ili tako nekog mesa 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
nickwood Posted March 8, 2014 Report Share Posted March 8, 2014 ja sam skoro kupio tako neku predrkanu, ali nemam pojma šta sve dugmići rade i redovno promašim program koji mi treba i još redovnije omašim vreme pa radim turu br. 2. Napomena, skroz sam nevin korisnik mikrotalasne, tek sam pre par meseci tom kupovinom skinuo đanu sa istom. Ovdashnji P.S> nickwoode, zasto se ne "log_out"-ujes kad si na forumu sa mog kompa? DovlaGSI :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cela Posted March 8, 2014 Report Share Posted March 8, 2014 Ja isto imam mikrotalasnu dva meseca, koje otkrice jebote When the going gets tough, the tough get going Link to comment Share on other sites More sharing options...
SHMEKER Posted March 8, 2014 Report Share Posted March 8, 2014 celo pls Link to comment Share on other sites More sharing options...
prota_ Posted March 8, 2014 Report Share Posted March 8, 2014 gledao nimofmanku. nije loše. film najveći aplauz dobio kad je riba paralelno uparkirala. :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
lawl_ Posted March 8, 2014 Report Share Posted March 8, 2014 (edited) ^ same here. meni se svideo film. prepun simbolike kao i svaki Trirov film i dosta motiva iz prethodnih filmova. Sve u svemu, odgledaću ga još jednom, čisto zbog svih detalja. :) Edited March 8, 2014 by lawl_ :v Link to comment Share on other sites More sharing options...
ArktickaLubenica Posted March 8, 2014 Report Share Posted March 8, 2014 Ja imam tu sa grill funkcijom i jos gomilom raznoraznih, ali redovno koristim samo reheat funkciju :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
mohr Posted March 8, 2014 Report Share Posted March 8, 2014 isto,u zivotu je nisam koristio ni za sta drugo osim podgrevanja :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
alfa Posted March 8, 2014 Report Share Posted March 8, 2014 Ја имам трип са микроталасном да не могу да хасам месо подгрејано у њој. Оно...није трип да ми је лошији укус, него одма кренем да гагујем (но хомо). Чак је кева покушала да ме зајебе и да ми ували месо подгрејано у МИКРОВАЛНОЈ, али је гаг ефекат био ту.Ето, морао сам ово рећи! Um caruje, Dundo Maroje! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zwerko Posted March 8, 2014 Report Share Posted March 8, 2014 jel neko ikad koristio grill funkciju kod mikrotalasne? Treba da ispazarim, pa me zanima da li ima poente bacati dodatnih 2-3 soma na ovaj fičr? Ponekad bi to koristio za grilovanje piletine ili tako nekog mesa Ja sam bio u situaciji da sam bio kupio tu neku predrkanu s grillom (neki ceo paket uredjaja je bio) , ali su fejlovali i nisu imali da mi je isporuce pa sam uzeo neku bez grila i vratili mi deo para. Po meni to nema smisla ako imas rernu u kuhinji. Ako nemas onda treba razmislitu u smislu da tu mozes zaista nesto i da peces. Heghlu'meH QaQ jajvam Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted March 8, 2014 Report Share Posted March 8, 2014 jel neko ikad koristio grill funkciju kod mikrotalasne? Treba da ispazarim, pa me zanima da li ima poente bacati dodatnih 2-3 soma na ovaj fičr? Ponekad bi to koristio za grilovanje piletine ili tako nekog mesa Ne znam koja je razlika u ceni ali ja imam grill funkciju i koristim reeeelativno često i to šljaka korektno ali nikada neće biti kao da je sa rošitlja ili šta god, to ti je valjda jasno. Ali može fino da ispeče štošta, krompiriće čak na primer, piletinu opušteno. Jer u paketu ti stigne i podloga drugačija, kao pleh za rernu ali malo drugačiji i onda verovatno on tu igra isto bitnu ulogu u "grilovanju", nisu samo talasi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cela Posted March 8, 2014 Report Share Posted March 8, 2014 reinstalirao sam sistem na oba kompa,progledali su, jos sam ih usisavao po pola sata, usisivac sam zapusio bog te jebo 5 5 When the going gets tough, the tough get going Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted March 8, 2014 Report Share Posted March 8, 2014 uuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuf slucajno sam ti dao minus :c na nekom random postu cu da ispravim i dodam jos jedan plus!!! mrtav sam, spavao sam 4h sinoc, kapiram da cu da se komiram veceras ae neko csa! Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikola kralj Posted March 8, 2014 Report Share Posted March 8, 2014 Da li neko od rur drugara zna gde ima stream za ufc koji je vcrs, tj sada? hvala unapred! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts