strokan Posted December 16, 2013 Report Share Posted December 16, 2013 па мора кад је циганија а иначе турбо мотори много боље иду кад је хладно време него кад је врућина. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted December 17, 2013 Report Share Posted December 17, 2013 opa, Vići i meni neko deli minuse jer hejtujemo nabudženu škodu 1 1 Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
dovlagsi Posted December 17, 2013 Report Share Posted December 17, 2013 evo ja ti dajem minus gore jer voziš Audija ;) 2 Quote facebook.com/speed.rs Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mitch Posted December 17, 2013 Report Share Posted December 17, 2013 ja ne znam ko ima muda da vozi auto sa vestacki generisanim zvukom.. totalno sranje od kola, pre bih vozio ladu samaru, nego ovo govno. najgori auto ikad napravljen.. i dalje ne mogu da verujem koliko je to sranje od auta, sa tim zvucnicima, pa jel imaju mozga u skodi? samo idioti ce da kupe ovo. jebote kolko sranje i dalje sam u soku.. Quote Bjukenon Mitch Link to comment Share on other sites More sharing options...
mohican Posted December 17, 2013 Report Share Posted December 17, 2013 Znaci i klio rs bi voleo da bude v8? Quote OPTIMISED FOR HUMAN OPTICAL NERVEBEST VIEWED WITH A MONITOR Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mitch Posted December 17, 2013 Report Share Posted December 17, 2013 to stvarno ne znam, ali znam sigurno da nikad ne bih vozio ovolko djubre od auta! inace, novi clio rs isto ima isto taj softver za zvuk, koji ima nekoliko modova, izmedju ostalog da se clio cuje kao porse ili neki v8 npr. :D sa druge strane, fiesta st ima slicnu foru, samo sto nije vestacki zvuk preko kompa, nego ga sprovode od auspuha u kabinu kroz neku cev.. u svakom slucaju, tripuju ljudi mnogo, smeta im sranje od zvuka koje moze da se iskljuci na dugme... i to danas, kad trpaju u kola tablete, internete i sva ostala sranja. Quote Bjukenon Mitch Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted December 18, 2013 Report Share Posted December 18, 2013 evo ja ti dajem minus gore jer voziš Audija ;) kiselo je grožđe Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doca Posted December 18, 2013 Report Share Posted December 18, 2013 u svakom slucaju, tripuju ljudi mnogo, smeta im sranje od zvuka koje moze da se iskljuci na dugme... i to danas, kad trpaju u kola tablete, internete i sva ostala sranja. tableti, interneti i ostala sranja mogu imati korisnu primenu u autu. kakvu primenu ima veštački zvuk motora? Quote Novi forum smrdi Link to comment Share on other sites More sharing options...
pirun Posted December 18, 2013 Author Report Share Posted December 18, 2013 Istu kao sto imaju kozni volan, bolja sedista, naslon za ruku i tome slicne stavke... Nekom takve stvari poboljsavaju celokupni filing... Kome se to ne svidja moze da iskljuci i kraj price... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted December 18, 2013 Report Share Posted December 18, 2013 naslon za ruku > kožni volan, bilo i biće! Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
pirun Posted December 18, 2013 Author Report Share Posted December 18, 2013 Ima ljudi koji pitaju moze li da se izvadi celokupna konzola zajedno sa naslonom. "Smeta im prilikom voznje". Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
pirun Posted December 18, 2013 Author Report Share Posted December 18, 2013 Da li tebi dopire do svesti da IMA LJUDI kojma ta FEJK stavka predstavlja razlog zbog koga porucuju vozilo? Poredim stavke zbo njihove funkcionalnosti odnosno nefunkcionalnosti, ne materijalnog stanja. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted December 18, 2013 Report Share Posted December 18, 2013 pa postoje i ljudi koji idu na koncert cvije, koja je tvoja poenta? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mohican Posted December 18, 2013 Report Share Posted December 18, 2013 (edited) pa postoje i ljudi koji idu na koncert cvije, koja je tvoja poenta? Pa to mu je selling point, radi u skodi pobogu. Edited December 18, 2013 by mohican 1 Quote OPTIMISED FOR HUMAN OPTICAL NERVEBEST VIEWED WITH A MONITOR Link to comment Share on other sites More sharing options...
pirun Posted December 18, 2013 Author Report Share Posted December 18, 2013 (edited) pa postoje i ljudi koji idu na koncert cvije, koja je tvoja poenta? Poenta je da tvoje, moje ili bilo cije misljenje o kvalitetu, funkcionalnosti ili koeficientu ciganije neke stavke dodatne opreme ili bilo cega vezanog za bilo koji automobil nebitno. To je nase misljenje i kraj price. Edited December 18, 2013 by pirun Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted December 18, 2013 Report Share Posted December 18, 2013 pa meni je Ivanovo mišljenje, a i mohijevo bitno. Tvoje naravno da nije, što kaže mohi, radiš u škodi i hvališ je Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
mohican Posted December 18, 2013 Report Share Posted December 18, 2013 I ovo je forum na kojem se iznose misljenja. I kao sto je relativno prihvaceno ovde da je ceca sranje iako puni marakanu tako je i zvuk motora preko zvucnika sranje ma koliko dovlagsija se lozilo na to. Quote OPTIMISED FOR HUMAN OPTICAL NERVEBEST VIEWED WITH A MONITOR Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted December 18, 2013 Report Share Posted December 18, 2013 Sad mi palo napamet "a jel je puni i kod kuće" ali pošto nam je ceo thread u fazonu pljujemo seljaniju, ne bi se uklopilo! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
f4ts0 Posted December 18, 2013 Report Share Posted December 18, 2013 ja i dlaje ne shvatam kako je nekom palo na pamet da pusta zvuk motora na zvucnik :) KJo se bre toga seti Quote You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doca Posted December 18, 2013 Report Share Posted December 18, 2013 pa inyenjeri Quote Novi forum smrdi Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted December 18, 2013 Report Share Posted December 18, 2013 naalost nisu inyenjeri nego ovi [to pokupe kajmak :( Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dovlagsi Posted December 18, 2013 Report Share Posted December 18, 2013 Dovla, reko ti Mohi da puniš Cecu na Marakani. Quote facebook.com/speed.rs Link to comment Share on other sites More sharing options...
Popular Post Mitch Posted December 18, 2013 Popular Post Report Share Posted December 18, 2013 tableti, interneti i ostala sranja mogu imati korisnu primenu u autu. kakvu primenu ima veštački zvuk motora? lepo si rekao, mogu biti korisni, ali su u 99% slucajeva bacene pare u vidu dodatne opreme, koja ce se koristiti 2 puta godisnje. koju primenu ima softver na nissan gtru koji ti u vidu grafika pokazuje g silu, broj okretaja turbine i druge nebitne stavke? ili stoperica na autu koji neces nikad izvesti na stazu? ili dvozonska klima? pa da se loze geekovi, dovle, mitchovi, marmeni i svi vi ostali sa foruma koji trenutno tripujete da ste znad situacije kad je ovaj vestacki zvuk u pitanju, ali biste vrlo rado porucili automatic update za najnoviji jelly bean u kolima. i naravno, to bi bila izuzetno korisna opcija.. sad ispada da se ja lozim na ovo sranje, a zapravo ne mogu da shvatim kako nikome na forumu nije jasno ko ce ovo da kupi i zasto su celni ljudi u skodi ubacili to uopste.. od test voznje skode rs, koju verovatno niko vise nece voziti sa ovog foruma, najbitniji detalj je da postoji jebeni zvucnik. pritom vam je covek organizovao test voznju, mogao je ko oce da dodje i vi ovde trpate za skodu i kenjate o zvuku vec 5 strana... doco, nije upuceno tebi :) 8 Quote Bjukenon Mitch Link to comment Share on other sites More sharing options...
Corey Posted December 18, 2013 Report Share Posted December 18, 2013 Вештачки звук мотора, врх, следеће су прозирни монитори постављени по ивицама шоферке који ће када су активирани да симулирају warp при брзинама већим од 100 : ) 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted December 18, 2013 Report Share Posted December 18, 2013 A potom, android-sponzoruša na mestu suvozača! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts