Jump to content

pričajte


Guest

Recommended Posts

slucajno si naleteo na sliku duseka?

da.

 

al evo izmisliću odgovor, pošto ti se ovaj iznad ne sviđa:

Nije slučajno, uskoro kupujem novi dušek, te sam kucao #mattress, čisto malo da se uputim u tematiku, kakvi sve dušeci postoje, koji proizvođači su najbolji itd. Istraživanje je pokazalo da je onaj Dormeo® i dalje brend broj jedan u Srbiji. Čuo sam i od par ljudi da taj Dormeo® sabija, moraću da odem do njihove prodavnice da probam.

 

Link to comment
Share on other sites

Radio koncert Ken Hansleya, koji car. Pre koncerta za vreme probe zvuka, nesto je pricao sa prevodiocem, i spominje da bez publike ne moze da oceni koju jacinu mikrofona prevodicu da nameste. U tom momentu ja prolazim ispred scene i viknem, nikakav problem, ja cu biti publika! Prockaskao sa njim na sceni i vratili se poslu. Poslao mi viski posle.

Covek je tokom celog koncerta caskao sa publikom, odgovarao na pitanja, pricao o svom zivotu. Posle koncerta je sedeo jos 2sata, opet pricao sa publikom, slikao, potpisivao ploce.

Iznenadjujuce je koliko su engleski rokeri opusteniji u odnosu na aktuelne medijske "zvezde".Secam se i pre par meseci, opet neki engleski dinosaurusi, popularni u svoje vreme( a mozda i sad, nisam neki hardcore ljubitelj roka) , koji su dosli u pusacku prostoriju za personal, seli sa nama i caskali, tacnije sa mnom, posto realno engleski prica 1% rusa.

  • Downvote (-1) 1
Link to comment
Share on other sites

sinoc me zove covek sa kojim sam sljakao moleraj, i kao "e, ujku su ti ranili, video sam u novinama"

zovem ujku, fazon ortak ga je u novodnom blekautu gadjao pumparicom (inb4 sa čmarom) u noge... srecom nije mu nista otkinuo
 

 

inace, strokan je car, i zarkovo je car! imam dom zdravlja na 50 metara, i terene za basket i pekaru u kojoj uvek ima vrela leba!

Nije bitno da je velik, bitno je da je lep...
Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
×
×
  • Create New...