Jump to content

pričajte

Guest

Recommended Posts

ako ipak hoćeš da se iskupiš, daj joj sve što ti traži u excel formatu i posle je jebi.

Nalupao sam joj 20 prinskrina sa opisom, i eto joj na! a posle one izjave je sajens fikshn da cu jebati, ali nisam ja kriv sto je izgledala mlado i izgubljeno!

Nije bitno da je velik, bitno je da je lep...

Nalupao sam joj 20 prinskrina sa opisom, i eto joj na! a posle one izjave je sajens fikshn da cu jebati, ali nisam ja kriv sto je izgledala mlado i izgubljeno!

Brate kad si je pitao dal je na fakultetu ti si takav kredit nabio da svestan nisi a možda nije ni ona [:D]

jebote, smorio si sa kukanjem vise :D

Поштовање суграђани, имам пар обавештења.

Прво да Вам дам до знања да је Зимска служба ЈКП "Београд пут" спремна за предстојећу зиму и да нас овај пут ништа не може изненадити.

Друго, очекује се за викенд пад температуре а у ноћи између недеље и понедељка и суснежица. Подсећамо Вас да замените Ваше гуме на аутомобилима и ставите зимске и да спремни дочекате наредни период.

Срдачан поздрав до следећег јављања.

Haha, uvek se iznenadim kad Putar postuje i onda skapiram da je zima krenula :(

Nova pozadina, poz

http://farm4.staticflickr.com/3733/10496088756_71a22f55f1_k.jpg

У једној старој књизи читао сам чудну причу; а враг би га знао откуд мени та књига из неког смешног времена, у коме је било много слободоумних закона, а нимало слободе; држали се говори и писале књиге о привреди, а нико ништа није сејао; цела земља претрпана моралним поукама, а морала није било; у свакој кући пун таван логика, али памети није било; на сваком кораку говорило се о штедњи, а расипало се на све стране, а сваки зеленаш и нитков могао је себи купити за неколико гроша титулу: велики народни родољуб. 
Радоје Домановић - "Страдија" 1902. -

Dule, kako da ti pomognem? kol'ko litara da šaljem sad u četvtak po Danetu? Nije valjda opet duplo? Haeeahehaehe

A rekao sam ti već da sam izdao hc, sad i ja imam ddr2 :(
tako da bi bilo glupo da ti ja, prodana duša, sada delim savete i govorim da nastaviš sa borbom :c

Edited by Mrzitelj

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...