Lucky Posted August 18, 2015 Report Share Posted August 18, 2015 pa u 80% partija nemas supporta iz mog iskustva. prosto ih ljudi ne biraju a ni nema ih toliko u rotaciji.ja za sada nailazim samo na retard ruje :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Atomic Posted August 18, 2015 Report Share Posted August 18, 2015 Što je najgore, ja samo suportove igram u ranked partijama, jedino što sam morao da završim daily questove pa sam imao Assassin & Diablo character. :DČekamo Medic-a da nam malo obogati ovaj bedan izbor "podrške". Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted August 18, 2015 Report Share Posted August 18, 2015 ja nemam ranked, do levela cu stici al ne znam kad cu imati 10 heroja na nalogu ili koliko vec treba :)inace i ja igram kao sup. fura mi je prvi pick :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ivan~ Posted August 18, 2015 Report Share Posted August 18, 2015 Imam neki jinx na onom Dragon Knightu, nema teorije da dobijem partiju kad smo na toj mapi :)toliko odsustvo organizacije da je to neverovatno. valjda se tu i najviše primeti jer moraš da u isto vreme uradiš nešto na tri mesta, pa onda ako nema sloge fejluje se :)Ovako je i meni bilo na početku. Bukvalno kad vidim loading screen znam da sam izgubio partiju. Valjda što si veći lvl ljudi kapiraju da su objectivi ključ za pobedu, a ne gankovanje i farmovanje. Sad mi je čak i jedan od najvećih win ratio na Dragon Shireu. Quote "This is your life and it's ending one minute at a time." Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted August 19, 2015 Report Share Posted August 19, 2015 Ma nemam pojma, ja ne hejtujem druge igrače, otkud znam, verovatno je tek neko počeo ili šta god, a i nemam ništa od hejta, ali tipa DVA naša heroja su oko samog dragona, mi kontrolišemo obe one tačke, pingujemo ovma da dođu i aktiviraju ga i oni ništa - i bukvalno pola minuta nakon toga ovi drugi uzmu i to onako, nikad lakše, samo otmu jedan pa drugi punkt i potom dignu zmaja. I tako iz partije u partiju :))Ali dosta pomaže u tom manjem smoru to što zaista nema dugačkih partija i onda možeš i da odigraš novu partiju ili šta god a ne kao u doti celo veče posvetiš jednoj partiji i onda je izgubiš :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted August 19, 2015 Report Share Posted August 19, 2015 Evo, opet isto :)) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
StrajkMozga Posted August 20, 2015 Report Share Posted August 20, 2015 (edited) Evo, opet isto :))Hoce li RUR organizovati neki HOTS turnir? Edited August 20, 2015 by StrajkMozga Quote "Im the great Cornholio, I need TP for my bunghole!" Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted August 21, 2015 Report Share Posted August 21, 2015 Evo, opet isto :))Hoce li RUR organizovati neki HOTS turnir?Misliš, kao, da se nerviram na turniru kada dođe Dragon Shire? :)) Ne znam, možda, možda, nije loša ideja.btwHoćete da odigrate partiju Duck Hunta pre nego što uskočite u Heroes of the Storm? To vam je Blizzard i omogućio najnovijom “skrivenom funkcijom” u igri. Sve što je potrebno da uradite jeste da kliknete u glavnom meniju igre na drveće koje postoji u pozadini iza najnovijeg ubačenog heroja – Kharazima. Kada to uradite, patke će početi da iskaču iza drveća a vi možete da ih upucate. Imate ograničenu municiju a i patke vam mogu pobeći.Pogledajte kako sve to izgleda na videu ispod i ne zaboravite da ova mini igra postoji tek kada osvežite HotS na najnoviju verziju. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SpiRo Posted August 22, 2015 Report Share Posted August 22, 2015 Dal ima dovoljno aktivnih igraca ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted August 22, 2015 Report Share Posted August 22, 2015 Među kim? Ukupno gledano - verovatno, partija se nalazi dosta lako i obično se ne čeka duže od minut.Među našima, ja se nisam nešto trudio da dodam sve žive (mada jesam sa ovog našeg topica) i obično bude 2-3-4 online u istom trenutku kad i ja. Jedino ja nisam navikao da zovem ljude preko Battle.neta, nisam to radio, pa dok se naviknem :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted August 22, 2015 Report Share Posted August 22, 2015 Pobedio sam na Dragon Shireu, izgleda da sam ovoga puta upao u onu ekipu koja se lepo organizuje, mada je na primer meč trajao 16 minuta a mi smo prvih 10 pokušavali da uopšte aktiviramo dragona, onda smo ga uzeli prvi put, drugi put znatno brže i lakše i to je već bio gg. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SpiRo Posted August 22, 2015 Report Share Posted August 22, 2015 Među kim? Ukupno gledano - verovatno, partija se nalazi dosta lako i obično se ne čeka duže od minut.Među našima, ja se nisam nešto trudio da dodam sve žive (mada jesam sa ovog našeg topica) i obično bude 2-3-4 online u istom trenutku kad i ja. Jedino ja nisam navikao da zovem ljude preko Battle.neta, nisam to radio, pa dok se naviknem :)Da, mislio sam medju nasima dal ima dovoljno aktivnih igraca da se skupi par ekipa za HOTS turnir. Cini mi se da ljudi prestaju da igraju HOTS. Ja sam pre imao 6 rl drugara koji su igrali i onda prestadose jedan po jedan. Sada igram samo sa jednim ortakom.. Ali bilo bi super kada bi se neko iscimao da organizuje tako nesto. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted August 22, 2015 Report Share Posted August 22, 2015 Hm, ja nisam stekao takav utisak, možda si u pravu, mada ne znam što bi prestajali?Znam sa druge strane da prodaja starter packova ide relativno OK kod nas, što je isto valjda neki pokazatelj.E sad, da li bi bilo za turnir ekipa dovoljno da ih je makar 4 ili 8, to je već pitanje. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SpiRo Posted August 24, 2015 Report Share Posted August 24, 2015 Ne znam, mozda mi se ucinilo da je tako zato sto su se ovi moji svi vratili na dotu..Ali pod forum je prilicno mrtav. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted August 24, 2015 Report Share Posted August 24, 2015 Mislim da je kod nas LoL komuna ipak dovoljno jaka da će biti potrebno neko vreme da se okrenu HotSu. Opet, LoL partije od čuku vremena ne smetaju klincima koji ih igraju. HotS makar u tom polju juri malo stariju populaciju. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pesma-mrtve-dece Posted August 29, 2015 Report Share Posted August 29, 2015 Krenuo sam da igram placement game-ove sad.... Jel zna neko sta je du dobar skor odprilike? za sada imam 14 - 2. Quote Get smart or die dumb! Link to comment Share on other sites More sharing options...
daniiL Posted August 29, 2015 Report Share Posted August 29, 2015 nisam odigrao placmente,ali sam citao da se dosta ljudi zali na to.Tipa imas 15-5 skor i baci te na neki 47 rank.Kontam da je tako jer je prosli sistem bio totalni fail,bilo je bitno da sto vise igras i rank ce ici navise.Sad je to izmenjenomora se vise dobijati da bi napredovao. Quote The rain makes such a lovely sound To those who're six feet underground Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ivan~ Posted August 29, 2015 Report Share Posted August 29, 2015 (edited) Placement mečeve su uveli jer je bilo mnogo ljudi sa različitim mmrom na ranku 1. Manje više broj pobeda u placement mečevima nije bitan nije ključni faktor, smestiće te u skladu sa tvojim mmrom. Edited August 29, 2015 by Ivan~ Quote "This is your life and it's ending one minute at a time." Link to comment Share on other sites More sharing options...
SpiRo Posted August 29, 2015 Report Share Posted August 29, 2015 ^ Pricaju po redditu da je bitniji taj njihov hidden MMR koji imas, tako da ne moras da se opterecujes skorom previse. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted September 1, 2015 Report Share Posted September 1, 2015 Kako sabijam sa Raynorom, upravo sam dobio partiju sa 24 kila i nula smrtaDrugi omiljeni heroj mi je Sardžent Hamer, kakva zabava igrati s njom! 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
daniiL Posted September 1, 2015 Report Share Posted September 1, 2015 Kuvalda je car,odnosno carica,samo sto ljudi u ranked mecevima dobiju fras kad je pikujes.Abathur je precarski heroj,meni licno najzanimljiviji za igranje. Quote The rain makes such a lovely sound To those who're six feet underground Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ivan~ Posted September 1, 2015 Report Share Posted September 1, 2015 Jel nas ima za neki rur in-house? Quote "This is your life and it's ending one minute at a time." Link to comment Share on other sites More sharing options...
Feno Posted September 1, 2015 Report Share Posted September 1, 2015 E'o i ja sam za taj rur play, ako me usere da ne budem na poslu tada! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pesma-mrtve-dece Posted September 2, 2015 Report Share Posted September 2, 2015 rank6, idemo .. road to rank 1 ! Quote Get smart or die dumb! Link to comment Share on other sites More sharing options...
salejemaster Posted September 3, 2015 Report Share Posted September 3, 2015 prijava ;D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts