shoosh Posted October 21, 2013 Report Share Posted October 21, 2013 Dule i pored nebrojenih pacijenata stize da tezgari i za kurir. Ne mozes da demantujes posto si cak i potpisan! :D http://www.kurir-info.rs/istrazivanje-potvrdilo-rakija-je-lekovita-clanak-1044717 fml Link to comment Share on other sites More sharing options...
Litt Posted October 21, 2013 Report Share Posted October 21, 2013 Da je on pisao izbacio bi deo oko umerenosti! ~~ Link to comment Share on other sites More sharing options...
ArktickaLubenica Posted October 21, 2013 Report Share Posted October 21, 2013 Posle spavanja u busu uvek se nekako osecam kao da me je voz pregazio, cak sam to i sanjao :D ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
lawl_ Posted October 21, 2013 Report Share Posted October 21, 2013 :v Link to comment Share on other sites More sharing options...
Popular Post Shomi~ Posted October 21, 2013 Popular Post Report Share Posted October 21, 2013 Taman da se pohvalim, kupila mi keva 10 pari belih i 5 pari crnih carapa, toga nikad dosta 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Veljok Posted October 21, 2013 Report Share Posted October 21, 2013 <3 +++ Link to comment Share on other sites More sharing options...
spo(ghost) Posted October 21, 2013 Report Share Posted October 21, 2013 ja sam ostao bez devojke i para! Nije bitno da je velik, bitno je da je lep... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bliss Posted October 21, 2013 Report Share Posted October 21, 2013 SSI http://www.youtube.com/watch?v=oSYZmTguXP8 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Santa Posted October 21, 2013 Report Share Posted October 21, 2013 ja sam ostao bez devojke i para! Valjda prvo bez para, pa onda bez devojke? Svakoga dana u svakom pogledu, sve više napredujem Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elvis J. Kurtovic Posted October 21, 2013 Report Share Posted October 21, 2013 Па то, тим редоследом. Кад је остао без пара остао је и без начина да искаже емоције, а девојке то не воле, па је морала да га остави! Naposletku ti si navek znala da sam svirac,brosic sto se tesko pribada,da me moze oduvati najblazi nemirac,da cu u po reci stati,da se necu osvrtati nikada... Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted October 21, 2013 Report Share Posted October 21, 2013 Bez para pa bez devojke ostaneš samo kad nisi lep Link to comment Share on other sites More sharing options...
spo(ghost) Posted October 21, 2013 Report Share Posted October 21, 2013 ma jok, nije u tom fazonu... uspeo sam da je prevarim, dva puta, da joj to kazem, da joj dam korpu uz "nije problem u tebi, problem je umeni" liniju i da potrosim sve pare na alkohol u pokusaju da utopim tugu u isti sto sam toliki retard. Svakako bio bi jos veci retard da sam joj precutao. POZ VIKI, STA IMA! Nije bitno da je velik, bitno je da je lep... Link to comment Share on other sites More sharing options...
prota_ Posted October 21, 2013 Report Share Posted October 21, 2013 well played, sir. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Santa Posted October 21, 2013 Report Share Posted October 21, 2013 Pa će da ti bude žao. Svakoga dana u svakom pogledu, sve više napredujem Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cela Posted October 21, 2013 Report Share Posted October 21, 2013 ok ? ?? 1 When the going gets tough, the tough get going Link to comment Share on other sites More sharing options...
spo(ghost) Posted October 21, 2013 Report Share Posted October 21, 2013 Pa će da ti bude žao. Nije bitno da je velik, bitno je da je lep... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zwerko Posted October 21, 2013 Report Share Posted October 21, 2013 ma jok, nije u tom fazonu... uspeo sam da je prevarim, dva puta, da joj to kazem, da joj dam korpu uz "nije problem u tebi, problem je umeni" liniju i da potrosim sve pare na alkohol u pokusaju da utopim tugu u isti sto sam toliki retard. Svakako bio bi jos veci retard da sam joj precutao. Pricamo o onoj crvenokosoj? Heghlu'meH QaQ jajvam Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cela Posted October 21, 2013 Report Share Posted October 21, 2013 da o crvenokosoj, mare, sad kad je slobodna, posto nemas problema sa tim da ti ortaci budu sa sestrom/bivsom, posto bolje sa nama nego sa nekim random likom, sibni njen broj na pm, ljubi te brat 1 When the going gets tough, the tough get going Link to comment Share on other sites More sharing options...
Debeli Posted October 21, 2013 Report Share Posted October 21, 2013 Марко, размисли да ли ћеш икад волети, јер волети значи жртвовати, у твом случају, коитус са другим рибама супротног пола. MORTALIS HOMO AURA PER KHARONE SERVAStyle over subsistenceCrown of Light. Keeper of The Yoda Chamber. I&I, Righteous Army of One. Link to comment Share on other sites More sharing options...
svinja Posted October 21, 2013 Report Share Posted October 21, 2013 Nemoj mu davati broj, upiškiće se u gaće :/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cela Posted October 21, 2013 Report Share Posted October 21, 2013 nisam siguran da sam razumeo, zar ja nisam najveci mega car kralj lik koji bije ljude i zivi od toga, a ne mala sisica koja lupa tastaturu ceo dan i nema kontakta sa zenama lik ? 1 When the going gets tough, the tough get going Link to comment Share on other sites More sharing options...
spo(ghost) Posted October 21, 2013 Report Share Posted October 21, 2013 celo brate, ona je teza od tebe, svakako, pocela je stalkuje forum, verujem da ce ti izaci u susret Марко, размисли да ли ћеш икад волети, јер волети значи жртвовати, у твом случају, коитус са другим рибама супротног пола. Znam, bas zato sto sam svestan problema mi je bolje da ne maltretiram nekoga. Mislio sam u pocetku da ce biti drugacije (po milioniti put) Ona je bila u fazonu da nastavimo pricu, kao da se nista nije desilo, ali ja kapiram da ce se to desavati dok ne porastem malo na tom polju, a ona realno ne zasluzuje to Nije bitno da je velik, bitno je da je lep... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cela Posted October 21, 2013 Report Share Posted October 21, 2013 pa dobro, nisam ja gadljiv na psiho ribe, ionako bi trajalo par dana 1 When the going gets tough, the tough get going Link to comment Share on other sites More sharing options...
spo(ghost) Posted October 21, 2013 Report Share Posted October 21, 2013 kako ne kapiras da bi te pokvarila Nije bitno da je velik, bitno je da je lep... Link to comment Share on other sites More sharing options...
jasamnepismen Posted October 21, 2013 Report Share Posted October 21, 2013 Dokle bre da rastesh? Mator konj si, ne lozi se. Odavno je trebalo da si zreo u svakom polju. . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts