Lucky Posted July 11, 2017 Report Share Posted July 11, 2017 Pa ono, kraj je karta na koju film igra ... dosta je doprinela i sama muzika i sve. Doduše ako gledamo u sitna crevca, šansa da zemlja dozvoli da pod uopšte uđe u atmosferu je ravna nuli, skenjali bi ga nekom raketlom još dok su ovi razmišljali o tome, ali ajde Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted July 11, 2017 Report Share Posted July 11, 2017 Spoiler vidis kako je zilav Kalvin, preziveo bi on i nuklearku! pogledah i ja Alien Covenant, dobar je kraj, a ovako je sranje:) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted July 12, 2017 Report Share Posted July 12, 2017 Before I fall - http://www.imdb.com/title/tt1691916/ Nemam pojma ko kastuje ovu Zoi i zbog čega, izgleda kao prodavačica paradajza sa đerma. Pored toga, mnogo puta prežvakani groundhog day trip, može i da se pogleda ali je jasno šta će se dogoditi do kraja filma već posle 20 minuta. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Brkata Nakaza Posted July 13, 2017 Report Share Posted July 13, 2017 Quote There's a little boy and on his 14th birthday he gets a horse...and everybody in the village says,"how wonderful" and the Zen master says,"we'll see".Two years later The boy falls off the horse,breaks his leg and everyone in the village says,"how terrible" And the Zen master says,"We'll see".Then,a war breaks out and all the young men have to go off and fight...except the boy can't cause his legs all messed up and everybody in the village says,"How wonderful" and the Zen master says,"We'll see". Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikita_ Posted July 14, 2017 Report Share Posted July 14, 2017 War for the Planet of the Apes sabio. Quote sine nikita, postao si nik kejv Vagine 90 posto zena sveta su ti otvorene Link to comment Share on other sites More sharing options...
Santa Posted July 15, 2017 Report Share Posted July 15, 2017 Quote Svakoga dana u svakom pogledu, sve više napredujem Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted July 15, 2017 Report Share Posted July 15, 2017 16 hours ago, nikita_ said: War for the Planet of the Apes sabio. mislim da je lokalni prevod - planeta majmuna rat verovatno najgori koji sam skoro video :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
G!!! Posted July 17, 2017 Report Share Posted July 17, 2017 Bolje i to nego osmi putnik !!1 Lost city of Z - sta znam meni je ok bio, iako je scenario usporio film pa smo dosli do toga da film o misteriji oko rl istrazivaca u amazoniji na previse mesta deluje dosadno, ali me je film podstakao da guglam dalje pojedinosti o celoj prici pa sam nesto novo saznao i na kraju sam ipak imao dovoljan osecaj zadovoljstva Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mohr Posted July 18, 2017 Report Share Posted July 18, 2017 war of the planet of the apes stvarno sabio film,jedino mi je taj kraj malo naivan ali sve u svemu odlicna zabava i film,ubacivanje malo komedije u ovaj film je bio pun pogodak pa mi je tako ape sa jaknom/prslukom bas pobeda :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mladenq Posted July 19, 2017 Report Share Posted July 19, 2017 swimming with sharks 1994 odlican, 9/10 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
prota_ Posted July 19, 2017 Report Share Posted July 19, 2017 odgledao sam afterparti nisam umro od trasfera blama i to, ali u pičku materinu nikada nisam video film koji manje radnje od ovoga ima film je bukvalno kolaž snimaka iz noćnog provoda presečen nebitnim dijalozima i to je to, priča nigde ne ide, kao promotivni klip za beograd od skoro 2 sata. bolje da ga je finansiralo ministarstvo turizma nego kulture. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Corey Posted July 19, 2017 Report Share Posted July 19, 2017 Under the Skinhttp://www.imdb.com/title/tt1441395/?ref_=fn_al_tt_1 Филм има култни статус, и након гледања не видим зашто. Мислим да је то више због недоречене нарације па људи (читај филмски критичари) од страха да не испадну глупи у својим круговима, нахајповашње осредње остварење. Ако вам се гледа филм овакве врсте, али са месом на костима, онда нека то буде Enemy из исте године. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Corey Posted July 19, 2017 Report Share Posted July 19, 2017 Не гледај у мене, нисам га ја ту сврстао. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mladenq Posted July 19, 2017 Report Share Posted July 19, 2017 ako se dobro sjecam, msm da nisam mogao duze od polovine tog filma (Under The Skin) ako sam i toliko a enemy je definitivno dobar, ako upratis sta se desava Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Corey Posted July 20, 2017 Report Share Posted July 20, 2017 Гледао сам Enemy са још пар људи, и све време смо теоретисали шта може бити по среди, али без неког коначног закључка шта смо заправо погледали. На крају смо пустили неку анализу филма од 25 минута и одмотали клупко. Филм има конкретну поенту, није отворен за тумачење и филозофирања, као што је овај Under The Skin. Притом, Enemy је врхунски режиран и са прељепом фотографијом, нарочито кида са избором боја, да се макар несвесно провлачи утисак неког смисла целокупног дешавања иако се то рационално не може објаснити. Мастерпис без претеривања. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mladenq Posted July 20, 2017 Report Share Posted July 20, 2017 da da, mislim da sam ja i ja pogledao tu analizu od pola sata posle filma, kontam da je ista, momentalno sam bio kupljen simbolikom pauka:D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
BoskoG Posted July 21, 2017 Report Share Posted July 21, 2017 On 7/18/2017 at 2:23 AM, mohr said: war of the planet of the apes stvarno sabio film,jedino mi je taj kraj malo naivan ali sve u svemu odlicna zabava i film,ubacivanje malo komedije u ovaj film je bio pun pogodak pa mi je tako ape sa jaknom/prslukom bas pobeda :) јел се појавило шта за "домаћу радиност" осим "балкон верзија"? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mohr Posted July 21, 2017 Report Share Posted July 21, 2017 ako mislis na dobar snimak,ne verujem da ce to skoro,film sam gledao u bioskopu kao i vecina koja je ostavljala komentare do sada.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Brkata Nakaza Posted July 21, 2017 Report Share Posted July 21, 2017 Quote There's a little boy and on his 14th birthday he gets a horse...and everybody in the village says,"how wonderful" and the Zen master says,"we'll see".Two years later The boy falls off the horse,breaks his leg and everyone in the village says,"how terrible" And the Zen master says,"We'll see".Then,a war breaks out and all the young men have to go off and fight...except the boy can't cause his legs all messed up and everybody in the village says,"How wonderful" and the Zen master says,"We'll see". Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zwerko Posted July 21, 2017 Report Share Posted July 21, 2017 Odgledao Denkerk u bioskopu - možda ga malo preteruju sa "najbolji film ikada" (ima 9.0 skor na IMDB trenutno), ali je svakako jako dobar. Napeto, bez previše nepotrebne krvi, za razliku od Spašavanja redova Rajana npr, odličan pristup priči, sve u svemu odlično odrađeno, pogotovu preporuka za svakoga ko voli ratne filmove. Quote Heghlu'meH QaQ jajvam Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted July 22, 2017 Report Share Posted July 22, 2017 16 hours ago, Zwerko said: Odgledao Denkerk u bioskopu - možda ga malo preteruju sa "najbolji film ikada" (ima 9.0 skor na IMDB trenutno), ali je svakako jako dobar. Napeto, bez previše nepotrebne krvi, za razliku od Spašavanja redova Rajana npr, odličan pristup priči, sve u svemu odlično odrađeno, pogotovu preporuka za svakoga ko voli ratne filmove. onaj trejler-snimak šta li je koji sam odgledao pre filma je verovatno najnapetiji trejler/promo koji sam video skoro - ne znam da li se isto emitovalo i kod nas, traje jedno 5-6 minuta i smenjuju se kojekakvi kadrovi - kad onog nose na nosilima i onaj okršaj u vazduhu. Okja - http://www.imdb.com/title/tt3967856/ Simpatično, bez previše dubine, ali zanimljivo kao "bajka". Nema onu dozu "težine" Snowpiercera svakako. Braća makedonci sabili sa soundtrackom, morao sam da pogledam posle credits da se uverim da su neki naši lokalci, nije bilo teorije da je ona muzika nastala van balkana. ujedno ima i scena posle "slova" koja donekle donosi zadovoljenje i onima koji nisu baš zgotivili redovni kraj filma. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zwerko Posted July 22, 2017 Report Share Posted July 22, 2017 Mogu samo da ti kažem da drži tu napetost tokom celog filma, zaista se nekako uneseš. Plus je po mom mišljenju velika stvar što nema (ili ima jako neprimetno) kompjuterskih i drugih specijalnih efekata u meri u kojoj sada vole da preteruju s time. Dakle nema sad neke kamere koja leti kroz ulicu, pa blata i krvi koje ti uleću u objektiv, pa ono kamera na Spitfajeru je stvarno kamera na Spitfajeru, ne gledaš ih iz neke akcione perspektive iz trećeg lica i sl. Sve to nekako doprinosi da se više udubiš u radnju. Quote Heghlu'meH QaQ jajvam Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted July 23, 2017 Report Share Posted July 23, 2017 20 hours ago, Zwerko said: Mogu samo da ti kažem da drži tu napetost tokom celog filma, zaista se nekako uneseš. Plus je po mom mišljenju velika stvar što nema (ili ima jako neprimetno) kompjuterskih i drugih specijalnih efekata u meri u kojoj sada vole da preteruju s time. Dakle nema sad neke kamere koja leti kroz ulicu, pa blata i krvi koje ti uleću u objektiv, pa ono kamera na Spitfajeru je stvarno kamera na Spitfajeru, ne gledaš ih iz neke akcione perspektive iz trećeg lica i sl. Sve to nekako doprinosi da se više udubiš u radnju. tako i deluje po trejlerima, trebalo bi to onda pogledati. The Shack - http://www.imdb.com/title/tt2872518/ Čak i bez dublje analize priče i "objašnjenja dešavanja" ne bih mogao da preporučim - predosadno, dugo traje, opšti smor. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
BoskoG Posted July 23, 2017 Report Share Posted July 23, 2017 4 hours ago, Lucky said: tako i deluje po trejlerima, trebalo bi to onda pogledati. The Shack - http://www.imdb.com/title/tt2872518/ Čak i bez dublje analize priče i "objašnjenja dešavanja" ne bih mogao da preporučim - predosadno, dugo traje, opšti smor. Hah presmor je čak i za prepričavanje, ali sam odgledao do kraja "iz inata" da kaznim sebe što nisam prekinuo da gledam u startu... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted July 23, 2017 Report Share Posted July 23, 2017 Haha, tako nekako. Zapravo na početku te kao zainteresuje jer je neobično i onda kad skapiras da od tog trenutka kreće ravna linija već je kasno :)) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts