pirun Posted December 22, 2015 Report Share Posted December 22, 2015 Izasli solidni ripovi za Creed, Revenant, Hatefull 8, In the hart of the sea itd... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ivan~ Posted December 22, 2015 Report Share Posted December 22, 2015 Kako je DVDscr solidan rip? :c 1 Quote "This is your life and it's ending one minute at a time." Link to comment Share on other sites More sharing options...
pirun Posted December 22, 2015 Report Share Posted December 22, 2015 Sasvim solidan uzimajuci u obzir kada se pojavljuju. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Longleyy Posted December 22, 2015 Report Share Posted December 22, 2015 (edited) Odlicna phylosophy 101 dokumentarna mini TV serija od 6 epizoda. Na 17 min prve epizode sam i bas sam pozaboravljao sve iz srednje, tako da mi je maltene sve novo :> I da, zanemariti self help momenat :D Edited December 22, 2015 by Longleyy Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mohr Posted December 22, 2015 Report Share Posted December 22, 2015 drugar mi ishvalio creed kako je najbolji od svih delova a u stvari nije nista posebno,puno nekih nepotrebnih momenata i scena... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Veljok Posted December 23, 2015 Report Share Posted December 23, 2015 The Cook, The Thief, His Wife & Her Lover [1989] - http://www.imdb.com/title/tt0097108/Vrlo bizaran i visoko umetnički film, imao sam osećaj kao da gledam pozorišnu predstavu. Držao mi je pažnju sve vreme, pored odlične glume, i zbog dinamike i odlično urađene scenografije i kostima. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SpiRo Posted December 24, 2015 Report Share Posted December 24, 2015 (edited) http://www.imdb.com/title/tt3165612/Nista posebno, ocekivao sam vise. Moze da se pogleda da se ubije vreme.. Edited December 24, 2015 by SpiRo Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mohr Posted December 24, 2015 Report Share Posted December 24, 2015 hateful eight,kakvo jebeno remek delo,tarantino kao i uvek nikada ne fejluje,nisam mogao da cekam bioskop i nisam se prevario a dvdscr nije uspeo ni minimalno da mi pokvari uzivanje,osim kill billova kojih nisam fan,ovaj covek nije realan kakve filmove pravi,odgledao sam film jos pre nekoliko sati a i dalje sam pod utiskom :)http://www.imdb.com/title/tt3460252/pure 10 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
lancemi3d Posted December 25, 2015 Report Share Posted December 25, 2015 hateful eight,kakvo jebeno remek delo,tarantino kao i uvek nikada ne fejluje,nisam mogao da cekam bioskop i nisam se prevario a dvdscr nije uspeo ni minimalno da mi pokvari uzivanje,osim kill billova kojih nisam fan,ovaj covek nije realan kakve filmove pravi,odgledao sam film jos pre nekoliko sati a i dalje sam pod utiskom :)http://www.imdb.com/title/tt3460252/pure 10De si bre mohi? :D I ja sam isto odgledao The Hatefull Eight, inace ne volim vesterne niti uopste to doba, iako sam gledao i vesterne sa Klint Istvudom kultne, i poslednjeg mohikanca, i seriju Deadwood iako sam bio klinac, itditd...Neki od vas su gledali nove filmove koji su kasnije postali klasici danas, a ja imam osecaj da je ovo prvi koji gledam da je tek izasao, a da znam da ce biti legendaran i da ce se o njemu pricati jos mnogo kasnije. Takodje sam gledao neku sliku koja je skroz ok, ne mogu ni da zamislim kako ce da izgleda u bioskopu i oticici cu sigurno i u bioskop da ga pogledam Mohi brate sta mislis o scenu sa Samuel Jackson'om kod prvog ubistva? Ja sam se najezio koliko je dobra scena, usudicu se da kazem jedna od najboljih 5 ikada Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted December 25, 2015 Report Share Posted December 25, 2015 Sinister 2 - http://www.imdb.com/title/tt2752772/Gledam film, sve vreme razmišljam - "kakav je ovo children of the corn?!" i posle pogledam na netu, stvarno je bio inspiracija. Nije rimejk niti ima veze sa njim, ali su likovi dosta slični, setting, okruženje ... sa druge strane film je bezveze, ali to je i bilo očekivano. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mohican Posted December 25, 2015 Report Share Posted December 25, 2015 Aaaaaaa, mohr je mohijev Dota 2 alt!!!Sad je sve mnogo jasnije!Sta ti vitjo mislis o scenu? Quote OPTIMISED FOR HUMAN OPTICAL NERVEBEST VIEWED WITH A MONITOR Link to comment Share on other sites More sharing options...
mohr Posted December 25, 2015 Report Share Posted December 25, 2015 mohr =/= mohi a film ce za 15-20 godina biti ono sto je danas pulp fiction kad se pomene... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mohr Posted December 26, 2015 Report Share Posted December 26, 2015 (edited) revenant,od mene 9/10 i to samo zbog dicapria,poprlicno mi smeta previse promena u odnosu na istinitu pricu i ta holivudizacija,kapa dole jedino za to sto je sve snimano u realnim uslovima a ne u nekom studiuhttp://www.imdb.com/title/tt1663202/evo jednog teksta kako je to stvarno izgledalo ali samo za one koji su gledali filmhttp://www.historyvshollywood.com/reelfaces/revenant/a evo i originalnog filma koji prica slicnu pricuhttp://www.imdb.com/title/tt0067388/?ref_=fn_al_tt_1 Edited December 26, 2015 by mohr Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
StormScion Posted December 26, 2015 Report Share Posted December 26, 2015 The Expanse Odlična sci-fi serija. Samo 4 epizode za sada.Kao da je neko mešao BSG, deus Ex I Babylon 5 (bez vanzemaljaca. Više mislim na političke intrige medju ljudskim frakcijama). Radnja se odvija u daljoj budućnosti Zemlje, ljudi su kolonizovali solarni sistem, Zemljom vlada UN, Mars je nezavistan i industrijska tehnološka i vojna sila, glavni junaci se nalaze u neutralnim tampon zonama po stanicama u asteroid beltovima koji odatle iskopavaju resurse (uglavnom vodu) koji opet imaju svoje frakcije i političke konflikte i slicno. Vrlo lepo je sve prezentovano, ne deluje jeftino, čak deluje sasvim pristojno. Svidja mi se taj sci fi setting najviše. Pokušavaju neki polu realistican stil da izvedu i manje vise im uspeva.... Naravno nije Martian tip realizma, ipak se radi o fantastici a isto tako postoje mnoge sitnije nelogicnosti. Mene ne iritira previše, navikao sam na mnogo gore, a ipak se radi o seriji. Dijalozi su podnosljivi, ništa spec naravno nije kalibar vrh serija kao Fargo, true detektiv I slicno ali recimo meni su mnogo podnosljiviji od ovih serija sa marvelovim junacima. Znaci tu negde izmedju. Možda sam pristrasan što se toga tice jer volim taj setting, ali zaista mislim da je rađen za malo ozbiljniju publiku. Likovi su klasika, uglavnom jednodimenzionalni tu nema ništa posebno. Znaci slabija kategorija,mnogi su čak i simpatični.... Sa nekim glavnim likovima pokušavaju da budu nepredvidivi, videćemo koliko će im to uspeti. Nema previše iritirajucih, glupih i nepotrebnih likova . Za sada, ove prve 4 epizode akcija i priča se odvijaju sve brže i brže u to mi se dosta svidja. Ko voli scifi neka pogleda obavezno. Quote Is the destiny of mankind controlled by some transcendental entity or law? Is it like the Hand of God hovering above? At least it is true that man has no control, even over his own will Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted December 28, 2015 Report Share Posted December 28, 2015 Big Hero 6 - http://www.imdb.com/title/tt2245084/?ref_=tttr_tr_ttKasnim sa ovim filmom malo, a hteo sam da ga odgledam odavno. Zanimljiv je, gomila detalja i trivija, malo pri sredini se razvuče i pomalo dosadi ali to sve kratko traje pa se ponovo vrati tempo tako da sve bude kako valja.Mr. Peabody & Sherman - http://www.imdb.com/title/tt0864835/?ref_=tttr_tr_ttMnogo čudan crtani ... definitivno bih rekao da nije za decu, ali ne u smislu kao što Inside Out obrađuje neke "napredne teme" pa zato nije pogodan (mada ja to nisam doživeo kao nenad) već je njegova osnova jednostavna (putovanje kroz vreme) ali skoro svaka scena je prožeta nekom "društvenom temom". Ne poznajem čitav serijal sa polovine prošlog veka da bih znao kakav je, dal' mu je to karakteristika ili šta, ali ovo je bukvalno "crtani za odrasle". Isto prepun referenci i trivia, ko voli i ko ih skapira sigurno će mu biti zabavno, iako sam po sebi nema previše nekih "haha" elemenata. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Debeli Posted December 28, 2015 Report Share Posted December 28, 2015 Nightcrawlerсве је већ речено о овом филму, ја само да се сагласим да је филм врхунски. Џиленхол издоминирао улогу. 2 Quote MORTALIS HOMO AURA PER KHARONE SERVAStyle over subsistenceCrown of Light. Keeper of The Yoda Chamber. I&I, Righteous Army of One. Link to comment Share on other sites More sharing options...
.338 Posted December 28, 2015 Report Share Posted December 28, 2015 (edited) -- Knock Knock - Nakon procitani losi kritika, ipak pogleda ovaj film ( Zali Boze vremena). Koliko je losa gluma, ne moze se opisati, koliko gotivim Rivasa, film je katastrofa. -- Vacation - Solidan film, nista pretrerano smijesan, ali sta je tu je. Ima par situacija ko je su smijesne tipa (what's rim job?)-- Inside Out - Pff, totalno mi je sjeban crtani i dosadan, ali ipak pogleda do kraja iz dva puta.Los sam sto se tice 'kritika' , al' aj da napisem. Edited December 28, 2015 by Guccimist Quote Pak'o brate. Guccimist. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Popular Post Kole Posted December 28, 2015 Popular Post Report Share Posted December 28, 2015 Ovakav hejt ka Inside Out, realno jednom od top filmova 2015. godine, pa još sve to 1 red ispod izjave da je Vacation solidan film, budi u meni želju da ti dam sto minusa i temporary ban... avaj, pravila... 5 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted December 29, 2015 Report Share Posted December 29, 2015 mene zapravo interesuje što je loš film, tj. šta se tu čoveku nije dopalo,btw, zaboravio sam da pohvalim cast mr.peabodyja - glavni lik iz modern family, pa ona njegova ćerka, pa colbert i tako! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
_Gotti_ Posted December 29, 2015 Report Share Posted December 29, 2015 (edited) Enemyhttp://www.imdb.com/title/tt2316411/nemam komentar Edited December 29, 2015 by _Gotti_ Quote don't grow up it's a trap Link to comment Share on other sites More sharing options...
FATA Posted December 29, 2015 Report Share Posted December 29, 2015 nemas komentar koliko je los ili koliko je dobar? Quote prevelik ti avatar m8 Link to comment Share on other sites More sharing options...
.338 Posted December 29, 2015 Report Share Posted December 29, 2015 Ovakav hejt ka Inside Out, realno jednom od top filmova 2015. godine, pa još sve to 1 red ispod izjave da je Vacation solidan film, budi u meni želju da ti dam sto minusa i temporary ban... avaj, pravila...Nisam ja numerisao ove filmove po kvalitetu, a i svako ima svoje misljenje. Jbg, meni nije nesto, tebi vrh. Quote Pak'o brate. Guccimist. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted December 29, 2015 Report Share Posted December 29, 2015 Enemyhttp://www.imdb.com/title/tt2316411/nemam komentar uf, solidan je to film, al' mora da se pogleda najmanje dva puta :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Debeli Posted December 29, 2015 Report Share Posted December 29, 2015 ni meni se "Muva" nije svidela kad sam je gledao pre 20 i kusur godina, moraću ponovo da je pogledam. bila je na tevejku skoro, ali sam prebacio, sećajući se utiska iz detinjstva. Quote MORTALIS HOMO AURA PER KHARONE SERVAStyle over subsistenceCrown of Light. Keeper of The Yoda Chamber. I&I, Righteous Army of One. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted December 29, 2015 Report Share Posted December 29, 2015 Crimson peakopet, blagi spojleri ahead Osim fotografije i scenografije, ovaj film nema apsolutno ništa. Radnja je razvučena i predvidljiva, posle 12 minuta bi slepi kunić provalio gde film ide, a niko se nije ni potrudio da makar malo oteža stvari gledaocu. Sporo, neuverljivo, trivijalno, i dosadno, a zaljubljivanje Hiddlestonovog lika i povratak na svetlu stranu mogu da svare verovatno samo šiparice od 16 godina. Nisam die hard fan Del Tora, ali za lika koji je snimio đavolju kičmu i panov lavirint, ovo je dosta veliki fejl. Fotografija i scenografija su nešto posebno, ali to nije filmU tome i jeste, štos, ovo je film za šiparice od 16 godina i gospođe u kasnim četrdesetim, pedesetim ... čak i one znaju kakva je priča i šta će tu da se dogodi, ali im je sve tako divno - ljubavna priča, ona spisateljica, taman dovoljno "horor" trenutaka, milina jedna! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts