Diego Posted June 5, 2015 Report Share Posted June 5, 2015 http://www.imdb.com/title/tt0293715/ klasicni korejski film, na pocetku cringe momenati na sve strane. ali sto dalje ide, sve je bolji. Quote I see by your outfit, that you are a cowboy. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pipboy Posted June 5, 2015 Report Share Posted June 5, 2015 IT FOLLOWS Vrlo dobar slow burn karpenterovski horor koji podjednako dobro funkcioniše i kao napeti triler i kao solidan, višeslojni majndfak film, u potpunosti lišen svih mogućih holivudskih klišea, uključujući i način na koji je režiran (nekakav miks sumornih 80-ih i modernog). Quote "You're the first of the official death squads to whom we've been formally introduced... How do you do?" "By my deeds I honour him, V8." Link to comment Share on other sites More sharing options...
mohr Posted June 6, 2015 Report Share Posted June 6, 2015 bas sam ga veceras gledao,odlican zaista,proleteo mi je film,tih 1h i skoro 40 min koliko traje,pre toga sam odgledao jos 1 dobar horor koji ima nesto slabiju ocenu,moguce zbog trajanja od 1.20 ali mi je drzao paznju tokom celog toka,u pitanju je lazarus effect,Olivia Wilde u glavnoj ulozi <3 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted June 6, 2015 Report Share Posted June 6, 2015 znam šta ću gledati večeras! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kemp. Posted June 6, 2015 Report Share Posted June 6, 2015 Meni se nije svideo, prespor je a i ubi me muzika u pojam. mr robot, koja pobeda na vise nivoa, serija je, koja se nastavlja za nekih 20 dana... 9.7/10 od mene http://www.imdb.com/title/tt4158110/ S druge strane, ovo je insejn 10/10 1 Quote Ko laze taj i krade ko krade ima cokolade Link to comment Share on other sites More sharing options...
reki Posted June 6, 2015 Report Share Posted June 6, 2015 +1 za run all night Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
f4ts0 Posted June 6, 2015 Report Share Posted June 6, 2015 ubi me pajdo napadom smeha, profi =o))) Aleole Quote You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
FATA Posted June 6, 2015 Report Share Posted June 6, 2015 posle liamove uloge u non-stopu pomislih da ga necu gledati u losijem filmu, sve do veceras kad sam pogledao run all night... necu trositi puno reci radnju filma, ali mislim da je jedini put kad sam se osecao gluplje bilo dok sam gledao freddy got fingered. 2/10 1 3 Quote prevelik ti avatar m8 Link to comment Share on other sites More sharing options...
trn Posted June 6, 2015 Report Share Posted June 6, 2015 meni je bas lepo legao sinoc, nije kakav novije akcije umeju da budu, skroz ok iako je predvidiv Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
FATA Posted June 6, 2015 Report Share Posted June 6, 2015 ne znam... mozda sam samo old skul ili pak ocekujem previse od novijih filmova, ali sam u vise navrata tokom gledanja imao zelju da se film nastavi sa vandamom, lundgrenom ili norisom i jednom od njihovih tres akcija. 2 Quote prevelik ti avatar m8 Link to comment Share on other sites More sharing options...
SpiRo Posted June 6, 2015 Report Share Posted June 6, 2015 posle liamove uloge u non-stopu pomislih da ga necu gledati u losijem filmu, sve do veceras kad sam pogledao run all night... necu trositi puno reci radnju filma, ali mislim da je jedini put kad sam se osecao gluplje bilo dok sam gledao freddy got fingered. 2/10 Ali Non-Stop je definitivno gori film od Run All Night Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
FATA Posted June 6, 2015 Report Share Posted June 6, 2015 zapravo si donekle u pravu :) jedini razlog zbog kojeg mi je run all night gori jeste taj sto traje 8 minuta duze... Quote prevelik ti avatar m8 Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikita_ Posted June 7, 2015 Report Share Posted June 7, 2015 Super je It Follows, i slazem se sa nepotrebnom scenom. Quote sine nikita, postao si nik kejv Vagine 90 posto zena sveta su ti otvorene Link to comment Share on other sites More sharing options...
mohr Posted June 7, 2015 Report Share Posted June 7, 2015 +1 za scenu ali morali su nekako da "rese" situaciju :D 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
f4ts0 Posted June 7, 2015 Report Share Posted June 7, 2015 It follows... 1. Jel se prcala sa likovima na camcu? 2. "it" je zgrabio za nogu, a na pocetku joj kaze hju "dont let it touch you" 3. Jel malisa karao kurve na kraju da bi odlozio smrtu? Quote You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
bolkonski Posted June 7, 2015 Report Share Posted June 7, 2015 Furious 7 Ovo je najjači film ikada. Ovo je dekonstrukcija akcionog filma. Ovo je pobeda čoveka nad samim sobom!!! Quote ----------------- nema vise zezanja A.B. Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikita_ Posted June 7, 2015 Report Share Posted June 7, 2015 @f4ts01 i 3, je ostavljeno masti :D. 2 ne mogu da nadjem dal je rekao don't let it touch you, al jeste rekao "If it kills you it will come after me" Quote sine nikita, postao si nik kejv Vagine 90 posto zena sveta su ti otvorene Link to comment Share on other sites More sharing options...
FATA Posted June 8, 2015 Report Share Posted June 8, 2015 https://www.facebook.com/events/1576315659297074/ vece tarantina... pa ako neko zeli da obnovi gradivo Quote prevelik ti avatar m8 Link to comment Share on other sites More sharing options...
mohr Posted June 9, 2015 Report Share Posted June 9, 2015 meni je bas lepo legao sinoc, nije kakav novije akcije umeju da budu, skroz ok iako je predvidiv apsolutno isti utisak imam,osim te predvidivosti gde me nista nije iznenadilo,film je sasvim pristojan Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mohr Posted June 9, 2015 Report Share Posted June 9, 2015 obavezno stivo ko voli akcione komedije,rame uz rame sa kingsmanom samo ima jos vise primesa komedije,plakao sam u pojedinim trenucima,ne mora u bioskopu ali ne moze ni da skodi,stetam u do sada nezapazenoj ulozi pokazao da se i tu snalazi,sve preporuke http://www.imdb.com/title/tt3079380/ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
reki Posted June 13, 2015 Report Share Posted June 13, 2015 Get Hard (2015) alison brie. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikita_ Posted June 13, 2015 Report Share Posted June 13, 2015 Red rocket, red rocket :DDD 1 Quote sine nikita, postao si nik kejv Vagine 90 posto zena sveta su ti otvorene Link to comment Share on other sites More sharing options...
f4ts0 Posted June 13, 2015 Report Share Posted June 13, 2015 Chappie - da ima manje nasilja i psovki, bio bi super deciji film, ovako je samo razbibriga, al kul. Kingsman - totalna uzivancija, tona referenci i omaža, modernizovano buttsexom na kraju. Fenomenalno Quote You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pipboy Posted June 15, 2015 Report Share Posted June 15, 2015 Gde je bre ovaj Brue da na kaže dal je Jurassic World film godine? :)) Elem, GET HARD Sranje, sa par dobrih fora i generalnom postavkom koja bi odlično funkcionisala kao serija kraćih skečeva u nekom Saturday Live fazonu, i onda to uzmu i razvuku na skoro dva sata, gde su već od pola filma svi smoreni i jedva čekaju da se završi. Quote "You're the first of the official death squads to whom we've been formally introduced... How do you do?" "By my deeds I honour him, V8." Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kole Posted June 15, 2015 Report Share Posted June 15, 2015 jurassic je zabavan na momente ekstremno ako ste dete od 10ak godina koje voli dinosauruse usracete se od srece =o) ali nacelno je slab, genericki omaz prethodnim filmovima i setup za sequel (i bio bi milion puta bolji da su uzeli plazu uz preta da glume ejpril i endija (da ne kazem meklina ili karatera) u tim situacijama, onda bi bio najbolji film od ff7 ;o))) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts