sttevann Posted 12 hours ago Report Share Posted 12 hours ago https://www.imdb.com/title/tt3605418/ Knock Knock Ne znam sto, juce mi doslo da pustim ovaj film, iako sam unapred video uzasnu ocenu. Posto je film dosta mator, ne verujem da ovde ima ljudi koji ga nisu gledali, ali ipak da stavim u spojler: Ono sto mi je bas lose: Spoiler - Gluma Kijana, dece i zene na samom pocetku filma, pre nego sto odu. Uzasni dijalozi, mimika, bukvalno gore od B produkcije. - gomila nelogicnosti, sto nije uradio ovo ili ono, ali ok, to je za ovakav tip filma normalno - okacen klip kako "kara" onu malu na FB, svi zivi videli, osim njegove zene? - dolazi ova maserka koja je prijateljica njegove zene, vidi ovu ribu koja je otera, i kao razocarana, ali dva dana se ne seti da pozove zenu i da joj kaze sta ovaj radi? - Lik koji dolazi po skulpture, i koji gubi vazduh zato sto ove lome skulpturu, a npr kada vidi vezanog Kijanua nista 😄 I tako, ima jos dosta gluposti, ali nekako je ta tenzija da li ce se osloboditi, kako ce, solidna, i po meni nije bas za ocenu 4.9. Ja bih mu dao mozda 6 (ako poredim kakvi sve krsevi od filmova imaju ocene 7+). Quote "Choose life..." Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted 6 hours ago Report Share Posted 6 hours ago 5 hours ago, sttevann said: I tako, ima jos dosta gluposti, ali nekako je ta tenzija da li ce se osloboditi, kako ce, solidna, i po meni nije bas za ocenu 4.9. haha, odgledao sam film kad se pojavio, ali se ne sećam da je imao baš toliko lošu ocenu tada 🙂 možda je ceo woke feminizam momenat dodatno snizio ocenu sa tih nekih 6 što možda jeste stvarno realno 🙂 i sve što si rekao stoji, retko blesav film i oduvek mi je bilo pomalo čudno da je Kijanu pristao da ga odradi 🙂 A ZNAMO I ŠTO JE PRISTAO! 8 hours ago, millanče said: I tu je i ona moja već više puta navođena kuknjava na moderni Holivud da naprave film koji prvom polovinom, pa i pre dve trećine mnogo obeća postavkom, idejom, izgledom, a onda se surva u neku vrstu nekoherentnog besmisla u poslednjoj trećini. E, to isto ima i ovde, samo ovo je nešto tipično za naše filmove ako je rađeno po onoj formuli da se piše scenario i snima za ~8 sati materijala za TV seriju za RTS, pa onda edituje u nekohorentnog dvoipočasovnog frankenštajna od filma, to je ono što se ovde verovatno desilo. gledao sam neki klip od 2-3 min sad na gamesconu i zapravo nije delovao loše produkcijski. naravno to ništa ne govori o radnji 🙂 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mohr Posted 3 hours ago Report Share Posted 3 hours ago 8 hours ago, sttevann said: https://www.imdb.com/title/tt3605418/ Knock Knock Ne znam sto, juce mi doslo da pustim ovaj film, iako sam unapred video uzasnu ocenu. Posto je film dosta mator, ne verujem da ovde ima ljudi koji ga nisu gledali, ali ipak da stavim u spojler: Ono sto mi je bas lose: Reveal hidden contents - Gluma Kijana, dece i zene na samom pocetku filma, pre nego sto odu. Uzasni dijalozi, mimika, bukvalno gore od B produkcije. - gomila nelogicnosti, sto nije uradio ovo ili ono, ali ok, to je za ovakav tip filma normalno - okacen klip kako "kara" onu malu na FB, svi zivi videli, osim njegove zene? - dolazi ova maserka koja je prijateljica njegove zene, vidi ovu ribu koja je otera, i kao razocarana, ali dva dana se ne seti da pozove zenu i da joj kaze sta ovaj radi? - Lik koji dolazi po skulpture, i koji gubi vazduh zato sto ove lome skulpturu, a npr kada vidi vezanog Kijanua nista 😄 I tako, ima jos dosta gluposti, ali nekako je ta tenzija da li ce se osloboditi, kako ce, solidna, i po meni nije bas za ocenu 4.9. Ja bih mu dao mozda 6 (ako poredim kakvi sve krsevi od filmova imaju ocene 7+). pogledah na IMDB, tada kada ga gledao, ocenio sam ga dvojkom 🙂 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts