Lucky Posted June 4, 2022 Report Share Posted June 4, 2022 On 6/2/2022 at 3:56 PM, G!!! said: pravda za zenski butplug! ok, ispraticu sam sebe brate imaš ženski batplag u onoliko filmova, samo nećeš baš na netflixu da ih nađeš :)) JOŠ UVEK! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted June 4, 2022 Report Share Posted June 4, 2022 Ahaha, mozda vec ima vec neki film sa buttplugom na netflixu, samo nismo dovoljno trazili! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted June 4, 2022 Report Share Posted June 4, 2022 3 hours ago, Dule_smor said: Ahaha, mozda vec ima vec neki film sa buttplugom na netflixu, samo nismo dovoljno trazili! pa ono sigurno ima kategorija lgbtq+ documentary ili tako nešto, tu je dobra šansa da postoji neki batplag negde 🙂 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted June 5, 2022 Report Share Posted June 5, 2022 On 5/27/2022 at 11:09 PM, Lucky said: Morbius - https://www.imdb.com/title/tt5108870/ Ju, ju, kakav loš film 🙂 Mislim, sama radnja "ne postoji", i sad to jeste kao neki problem, plus ovaj Džerad Leto je retko antipatičan ovde a i ovaj Dr.Who je isto još grđi, ali kao nešto se dešava i napravili su neku osnovnu priču, glupa ali postoji. Međutim, glavni problem je toliko rupa, nepovezanih delova, gluposti i iz ugla radnje i iz ugla "nauke" i iz ugla povezanosti sa drugim filmovima iz MCU i nemam pojma odakle bih krenuo. Hteo sam da napišem spisak ali sam onda shvatio da je praktično svaka scena u filmu sa nekim propustom. Svakako za preskakanje 🙂 da se nadovežem na samog sebe ovde, internet je uspešno istrolovao sony da ponovo vrati ovu sprdačinu u bioskope i naravno flopovali su opet :)) sad ih naknadno sprdaju... ali koji car je odlučio da poveruje internetu nakon ovako lošeg filma i vrati ga, taj je baš car. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
millanče Posted June 5, 2022 Report Share Posted June 5, 2022 3 hours ago, Lucky said: da se nadovežem na samog sebe ovde, internet je uspešno istrolovao sony da ponovo vrati ovu sprdačinu u bioskope i naravno flopovali su opet :)) sad ih naknadno sprdaju... ali koji car je odlučio da poveruje internetu nakon ovako lošeg filma i vrati ga, taj je baš car. Mimovi i sprdačina sa Morbiusom su nešto njabolje što je internet iznedrio ove godine, leči depresiju i ko zna ša još :D Kritičari 117%, publika 220% rejting, zarada dvesta triliona dolara, i najveći car Tajrez što je stvarno poverovao da je Skorseze pohvalio film i zbog kvaliteta iztog povukao svoje negatvino mišljenje o stripskim filmovima :D 1 Quote OPTIMIZADO PARA EL NERVIO ÓPTICO HUMANO Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted June 5, 2022 Report Share Posted June 5, 2022 29 minutes ago, millanče said: Kritičari 117%, publika 220% rejting, zarada dvesta triliona dolara, i najveći car Tajrez što je stvarno poverovao da je Skorseze pohvalio film i zbog kvaliteta iztog povukao svoje negatvino mišljenje o stripskim filmovima 😄 hahahaha, nisam ni znao za ceo ovaj momenat, tj. nisam ga ispratio :)) još je bolje 🙂 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
cali Posted June 9, 2022 Report Share Posted June 9, 2022 (edited) The Unbearable Weight of Massive Talent Nikolas Kejdž ponovo zadaje udarac, glumeći samog sebe koji je plaćen da bleji par dana sa španskim krimi bosom i superfanom (Pedro Paskal). Na momente sjajan film, na momente generičko smeće, ali ga svakako vredi gledati zbog Kejdža i Paskala koji su pokidali. Edited June 9, 2022 by Jose Jimenez 1 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted June 9, 2022 Report Share Posted June 9, 2022 54 minutes ago, Jose Jimenez said: The Unbearable Weight of Massive Talent Nikolas Kejdž ponovo zadaje udarac, glumeći samog sebe koji je plaćen da bleji par dana sa španskim krimi bosom i superfanom kog glumi Pedro Paskal. Na momente sjajan film, na momente generičko smeće, ali ga svakako vredi gledati zbog Kejdža i Paskala. haha, ovo je ono što smo citirali da se snima kad smo pričali o onom The Pig filmu (videh btw da se na nekim teritorijama drugačije zove). I kad se pojavio odmah sam met'o da se skida, htedoh juče još pogledati ali nisam stigao, no definitivno moram, zvuči obećavajuće, čak i kao smeće :)) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mladenq Posted June 9, 2022 Report Share Posted June 9, 2022 ja uglavnom citam da je smece, pa se lomim da l da pogledam, posebno nakon piga koji je bio ogromno tracenje vremena Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted June 9, 2022 Report Share Posted June 9, 2022 4 minutes ago, mladenq said: ja uglavnom citam da je smece, pa se lomim da l da pogledam, posebno nakon piga koji je bio ogromno tracenje vremena ne mora puno da znači ali 7.3 na imdb u današnje vreme je top film! :)) i metacritic i rotten su na oko 80% Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mladenq Posted June 9, 2022 Report Share Posted June 9, 2022 ali u isto vreme, mislim da se nikad vise nisu placale te ocene, tipa kenobi ima 7.5 :d Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
millanče Posted June 9, 2022 Report Share Posted June 9, 2022 (edited) 2 hours ago, Jose Jimenez said: The Unbearable Weight of Massive Talent Nikolas Kejdž ponovo zadaje udarac, glumeći samog sebe koji je plaćen da bleji par dana sa španskim krimi bosom i superfanom (Pedro Paskal). Na momente sjajan film, na momente generičko smeće, ali ga svakako vredi gledati zbog Kejdža i Paskala koji su pokidali. Upravo to, iskreno mislim da je moglo mnogo bolje i luđe to oko Kejdža da se napravi. Ali da, može da se pogleda. Edited June 9, 2022 by millanče 1 Quote OPTIMIZADO PARA EL NERVIO ÓPTICO HUMANO Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted June 9, 2022 Report Share Posted June 9, 2022 4 hours ago, mladenq said: ali u isto vreme, mislim da se nikad vise nisu placale te ocene, tipa kenobi ima 7.5 :d uh, onda pada u vodu cela priča, slažem se. na kraju ćemo doći do toga da moja kategorija filmova ocene 6 zapravo jedina ima objektivnu ocenu :)) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted June 9, 2022 Report Share Posted June 9, 2022 https://www.imdb.com/title/tt8009428/ obavezno ko je fan košarke, poprilično dobro 2 Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
reki Posted June 9, 2022 Report Share Posted June 9, 2022 ja se ponadao da je badi pas kosarkas 😞 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted June 10, 2022 Report Share Posted June 10, 2022 11 hours ago, Highl1 said: https://www.imdb.com/title/tt8009428/ obavezno ko je fan košarke, poprilično dobro skinuh ovo, čeka red. to beše ono gde je marijanović sa nekom ulogom? :)) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
jasamnepismen Posted June 10, 2022 Report Share Posted June 10, 2022 Yep, pojavljuje se na pocetku. Pogledah ga i ja upravo. Fin je film, al ne ocekujte nesto preterano mnogo. Adam opet pokazao da ipak ume i da glumi. Quote . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted June 11, 2022 Report Share Posted June 11, 2022 I Juancho je odličan, neočekivano Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted June 11, 2022 Report Share Posted June 11, 2022 Znaci Bobi i Juancho bolje glume nego sto igraju basket Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted June 11, 2022 Report Share Posted June 11, 2022 On 6/10/2022 at 10:28 AM, jasamnepismen said: Yep, pojavljuje se na pocetku. Pogledah ga i ja upravo. Fin je film, al ne ocekujte nesto preterano mnogo. Adam opet pokazao da ipak ume i da glumi. Pa nije preterano mnogo, ali solidan film sportske tematike. Ne bih rekao npr da je dosta lošiji od He got game koji je nahajpovan solidno Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
manson Posted June 12, 2022 Report Share Posted June 12, 2022 Pogledao novi Top Gan, meni skroz OK, lepo se zabavio. F14 scene na kraju pobeda, a meni je to i dalje najlepši USA aviona svih vremena 🙂 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted June 12, 2022 Report Share Posted June 12, 2022 2 hours ago, manson said: Pogledao novi Top Gan, meni skroz OK, lepo se zabavio. F14 scene na kraju pobeda, a meni je to i dalje najlepši USA aviona svih vremena 🙂 ič se ne razumem u avione, ali def je onako kako zamišljaš da izgleda borbeni avion 🙂 još onako oštre linije one i beše ima ono nešto da mu se rašire neka dodatna krila ili šta god, pravi je robotek! 🙂 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
millanče Posted June 12, 2022 Report Share Posted June 12, 2022 Top gan maverik pravi oldskul film kako se pravi filmovi prave, velika preporuka. @Lucky Roboteci i jesu zasnovani na F14, i prvo pomislih da je i originalni Starscream, ali nije, on je F15 :) Quote OPTIMIZADO PARA EL NERVIO ÓPTICO HUMANO Link to comment Share on other sites More sharing options...
mohr Posted June 12, 2022 Report Share Posted June 12, 2022 Deseptikon Milance! 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
G!!! Posted June 13, 2022 Report Share Posted June 13, 2022 The Unbearable Weight of Massive Talent - bas dobar i zabavan film, ima sve sto treba ako iole varite nik kejdza 😉 ima doziranu količinu omaža kejdžovim filmovima a sam zaplet manjevise nebitan, i pedro paskal koji je predobro funkcionise Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts