koek1 Posted December 3, 2017 Report Share Posted December 3, 2017 http://www.imdb.com/title/tt4972582/ Dobar, psihološki, zanimljiv. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
FATA Posted December 4, 2017 Report Share Posted December 4, 2017 Pogledao nekoliko filmova u dahu pa da se javim.. Ponovio sam "The prestige" koji i posle toliko godina jednostavno kida. Ovi koji nisu gledali neka pogledaju obavezno. Dunkirk - film je sabio! Ako bih mu trazio neku manu koju generalno nema, to bi bilo da su mogli nesto bolje da urade borbe u vazduhu. IT - iako sam ljubitelj horora, uopste mi nije drzao paznju pa sam ga ugasio nakon sat vremena. Bas mi nije legao taj neki leprsavi vajb sa klincima i klovnom koji ubija.. Street kings - starija ali dobra krimi akcija sa kianu rivsom.. Odaje taj vajb trening deja Quote prevelik ti avatar m8 Link to comment Share on other sites More sharing options...
SpiRo Posted December 4, 2017 Report Share Posted December 4, 2017 Odgledao Kingsmen 2. Takvo smece od filma skoro nisam gledao. Kakva ocena 7, dal se oni drogiraju film ne zasluzuje 5. Ovo je mozda najgori sequel ikada, baca takvu ljagu na "Kingsmen" da je to strasno.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dick Warlock Posted December 4, 2017 Report Share Posted December 4, 2017 Original je steamin' deponija u Vinci, kako nastavak uopste moze da bude dobar Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Corey Posted December 4, 2017 Report Share Posted December 4, 2017 1 hour ago, FATA said: Ponovio sam "The prestige" koji i posle toliko godina jednostavno kida. Ovi koji nisu gledali neka pogledaju obavezno. Релативно скоро сам га погледао први пут, и оно, нешто савршеније нисам дуго дуго видео. Прави класик. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
FATA Posted December 6, 2017 Report Share Posted December 6, 2017 On 12/4/2017 at 4:13 PM, Corey said: Релативно скоро сам га погледао први пут, и оно, нешто савршеније нисам дуго дуго видео. Прави класик. meni se npr. desilo da sam ga skinuo par meseci nakon izlaska cim je izasao neki normalan BRrip, znaci 2006, a blejao mi je na hardu sve do kraja 2011.. secam se i da sam uzimao da ga pogledam sigurno 5-10x na preskakanje, cisto da vidim o cemu se radi i uvek me je odbijalo to sto je delovao super spor zajedno sa scenografijom i vremenom u koji je smesten. onda sam jedan dan odlucio da ga pogledam makar i na silu i ubrzo shvatio da sam bio kreten jer ga ranije nisam pogledao. Quote prevelik ti avatar m8 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Debeli Posted December 6, 2017 Report Share Posted December 6, 2017 Бејл победар у том филму! Quote MORTALIS HOMO AURA PER KHARONE SERVAStyle over subsistenceCrown of Light. Keeper of The Yoda Chamber. I&I, Righteous Army of One. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mohr Posted December 7, 2017 Report Share Posted December 7, 2017 prestiz i iluzionista su mi ostali u secanju jer su izasle iste godine i verovatno i 2 najbolja koja su izasla te godine,nikad nije previse puta ma koliko ih gledali :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Brkata Nakaza Posted December 7, 2017 Report Share Posted December 7, 2017 trenirao sam fudbal i kosarku i ostali su mi u secanju jer su verovatno dva najbolja iskustva koja sam imao u zivotu (osim mozda dote kad sam imao 9k) i ne mogu da se zasitim sad od gledanja, diskutovanja i kladjenja Quote There's a little boy and on his 14th birthday he gets a horse...and everybody in the village says,"how wonderful" and the Zen master says,"we'll see".Two years later The boy falls off the horse,breaks his leg and everyone in the village says,"how terrible" And the Zen master says,"We'll see".Then,a war breaks out and all the young men have to go off and fight...except the boy can't cause his legs all messed up and everybody in the village says,"How wonderful" and the Zen master says,"We'll see". Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lex Posted December 7, 2017 Report Share Posted December 7, 2017 cringe Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mohr Posted December 7, 2017 Report Share Posted December 7, 2017 kolko tuzan lik,zao mi ga :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mohr Posted December 8, 2017 Report Share Posted December 8, 2017 http://www.imdb.com/title/tt5109784/ mother! jedan od najglupljih filmova koje sam gledao za zivota i mislim da mi je ovo najgore utrosenih 2h,ako ne ikada,onda u 2017-toj godini sigurno...preskacite ovo u sirokom luku da se ne opecete poput mene...crko majci onaj ko je u opisu filma stavio horor Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
reki Posted December 12, 2017 Report Share Posted December 12, 2017 dunkirk, nisam ga ni odgledao celog, film je sranje :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikita_ Posted December 14, 2017 Report Share Posted December 14, 2017 Radije bi gledao Mother deset puta za redom dok mi vatreni mravi jedu muda nego gledao Conjuringe, Anabelle, Law Abiding Citizene i druge holivudske djonove od filmova. Quote sine nikita, postao si nik kejv Vagine 90 posto zena sveta su ti otvorene Link to comment Share on other sites More sharing options...
reki Posted December 14, 2017 Report Share Posted December 14, 2017 On 11/13/2017 at 1:33 PM, Lucky said: Hitman's bodyguard - http://www.imdb.com/title/tt1959563/ Zabavno glupi ili glupo zabavni film, ko kako hoće :) Meni je bio kul. +1 moze se odgledati Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mohr Posted December 14, 2017 Report Share Posted December 14, 2017 4 hours ago, nikita_ said: Radije bi gledao Mother deset puta za redom dok mi vatreni mravi jedu muda nego gledao Conjuringe, Anabelle, Law Abiding Citizene i druge holivudske djonove od filmova. 100 ljudi,100 cudi ali velika vecina se ne bi slozila sa tobom,conjuring je verovatno u top 5-10 horora ikada snimljenih,oba dela su vrhunska i jedini minus oko tih filmova je to propagiranje da su radjeni po istinitim dogadjima/pricama :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wulfgar Posted December 14, 2017 Report Share Posted December 14, 2017 17 minutes ago, mohr said: 100 ljudi,100 cudi ali velika vecina se ne bi slozila sa tobom,conjuring je verovatno u top 5-10 horora ikada snimljenih,oba dela su vrhunska i jedini minus oko tih filmova je to propagiranje da su radjeni po istinitim dogadjima/pricama :D Quote Vulfi sam kroji svoju odecu od kozhe ubijenih protivnika. Pr0 wifebeaters know. Never give up. Never give in. Link to comment Share on other sites More sharing options...
reki Posted December 14, 2017 Report Share Posted December 14, 2017 :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mohr Posted December 14, 2017 Report Share Posted December 14, 2017 dajte listu boljih momci da vidim sta sam propustio ako je to ikako moguce Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wulfgar Posted December 14, 2017 Report Share Posted December 14, 2017 1 hour ago, tortky said: AHAHAHAA DESI WULFI JEBO SLIKU SVOJU Evo, pozeleh da se izlozim na jeftin trol, i mohr mi deliverovao! Quote Vulfi sam kroji svoju odecu od kozhe ubijenih protivnika. Pr0 wifebeaters know. Never give up. Never give in. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mladenq Posted December 14, 2017 Report Share Posted December 14, 2017 mohr sta si ocekivao od filma u kome glumi bilmez dzenifer lorens, a sto se tice conjuringa prvi i nije nesto, dok je drugi definitivno jedan od boljih horora Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mohr Posted December 15, 2017 Report Share Posted December 15, 2017 ali glumi i jedan bardam,pa ed haris,misel fajfer manje vise ali ono...ozbiljni glumci a onakvo djubre,vredjanje jebene inteligencije i samo cekam da mi neko kaze kako nisam shvatio poentu da ga napusim ono najstrasnije...a conjuring oba dela sa ocenom 7.5 na imdb-u pokazuju da su u vrhu liste svakako,iako cesto te ocene nisu merodavne,ovde je sve na mestu,voleo bih da vidim neki top spisak horora,cisto sumnjam da sam neki preskocio :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikita_ Posted December 15, 2017 Report Share Posted December 15, 2017 Avengers 1 ima 8.1 ocenu Interstellar 8.6 (vece vredjanje inteligenicje nego Mother) Quote sine nikita, postao si nik kejv Vagine 90 posto zena sveta su ti otvorene Link to comment Share on other sites More sharing options...
Debeli Posted December 15, 2017 Report Share Posted December 15, 2017 11 hours ago, mladenq said: bilmez dzenifer lorens meni je Kondžuring kec sasvim okej hororčić. mada ja ne volim horore i ne gledam ih i nisam merodavan za njih. ima do toga da li se gleda u bioskopu ili kod kuće, pogotovo za ovaj žanr, rekao bih. 29 minutes ago, nikita_ said: Interstellar 8.6 (vece vredjanje inteligenicje nego Mother) nisam gledao Mother! ali Interstelar nije smeće. nije ŠTOBINEKIREKLI Odiseja ( ), ali sasvim okej hajdžek iz budućnosti, lepo izveden. od svih tih filmova je najbolji Triangle i dan danas tvrdim. Quote MORTALIS HOMO AURA PER KHARONE SERVAStyle over subsistenceCrown of Light. Keeper of The Yoda Chamber. I&I, Righteous Army of One. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mohr Posted December 15, 2017 Report Share Posted December 15, 2017 ne znam otkud sad da je intelstellar sranje...prvi put cujem iskreno a i mesas zanrove,ako se ne varam,horor film sa ocenom preko 8 ne postoji,totalno je drugacije ocenjivanje i ono sto je za neki zanr 9/10,to je za horor filmove 7/7.5 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts