Slađan Posted July 17, 2014 Report Share Posted July 17, 2014 jasno mi je da čovek ponekad mora da pogleda govno od filma, čak iako unapred zna da je govno, i to je ok ali crni pipe što si gledao ovo? Quote pljk! Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted July 17, 2014 Report Share Posted July 17, 2014 Мислим да Пип не гледа филмове да би уживао, код њега је то више обавеза, то ми је једино логично објашњење : ) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
rbds Posted July 17, 2014 Report Share Posted July 17, 2014 (edited) http://www.imdb.com/title/tt2194499/ Lagano, za kisno vece. U svakom slucaju preporuka. Bas dosta dugo nisam gledala romaticne drame/komedije, ali ovo mi je dobro leglo. Edited July 17, 2014 by rbds 1 Quote i'm not fat, i'm just easy to see.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
f4ts0 Posted July 17, 2014 Report Share Posted July 17, 2014 JODOROWSKY'S DUNE Izašao konačno hd ovoga, mislim da je do sada bio dostupan samo neki buđavi diviks. Žodorovski autentično opičen i tačno se vidi koliko je izgarao da napravi ovaj film (u pojedinim trenucima mu se u očima vidi čisto, napadno ludilo), ali je upravo i trebao da bude takav da bi izgurao sve ono što je zamislio. Ono što je fascinantno je koliko je legendarnih likova iz tog vremena uspeo sa lakoćom da privoli pod svoje krilo, od scenarista, umetnika, ilustratora (Kris Fos o/), preko glumaca, pa sve do bendova koji su trebali da rade muziku za različite segmente filma. Deo pred kraj kada pokazuju koliki su zapravo uticaj sve te ideje i koncepti imali na svet filma koji je usledio su takođe sjajni, naročito po pitanju stanovitog legendarnog stripa koji verovatno nikada ne bi ugledao svetlost dana da su se stvari odvijale drugačijim tokom. jedini razlog sto ovo nisam i necu gledati je sto jednostavno ne bih podneo to sto ovaj film nije snimljen. jednostavno, ne bih :) ej salvador jebeni dali je pristao da glumi padišaha, ej bre. pa, sta je bolje, mira furlan kao murbella, miki manojlovic kao dankan? Quote You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pipboy Posted July 17, 2014 Report Share Posted July 17, 2014 Orson Vels kao Baron? :) Quote "You're the first of the official death squads to whom we've been formally introduced... How do you do?" "By my deeds I honour him, V8." Link to comment Share on other sites More sharing options...
f4ts0 Posted July 17, 2014 Report Share Posted July 17, 2014 dosta, dosta, dosta kada sam prvi put video poster sa "supljim kariranim brodom" usrao sam se. evo sad placem sto mi je neko ukrao inkala. Quote You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pipboy Posted July 17, 2014 Report Share Posted July 17, 2014 (edited) E da, ima interesantne neke stvari vezane za Inkal u filmu, btw :) A tek bi se za soundtrack stanovao kad bi čuo :))) @Cheig Lee Probaj ti da objasniš ženi da ne gledate film u kojem glumi Džejmi Lanister :) Elem, NOTHING BUT THE TRUTH Solidna courtroom drama ovlaš inspirisana stvarnim događajima, o novinarki koja je zaglavila ćorku jer nije htela da oda svoj izvor u važnoj federalnoj istrazi. Ovo ovlaš je bitno zbog totalno tupavog finala koje nema veze sa životom i stvar je convinient pisanja scenarija kako bi film završili na efektan način, valjda. Sa druge strane, odlična gluma, solidna režija (mada sa par zbunj momenata i kadrova), Kejt Bekinsejl kojoj leži taj izgled uplašene košute s obzirom na njen lik (mada je malo glupo da svo to vreme provedeno u zatvoru izgleda tip-top sređeno i negovano u svakom trenutku), Met Dilon koji rutinira i tu je samo da bude prepoznatljivo lice na posteru, i apsolutna zvezda filma u vidu Vere Farmige koja na žalost nije prisutna više. Edited July 17, 2014 by Pipboy 1 Quote "You're the first of the official death squads to whom we've been formally introduced... How do you do?" "By my deeds I honour him, V8." Link to comment Share on other sites More sharing options...
Slađan Posted July 17, 2014 Report Share Posted July 17, 2014 @Cheig Lee Probaj ti da objasniš ženi da ne gledate film u kojem glumi Džejmi Lanister :) nije lako. 1 Quote pljk! Link to comment Share on other sites More sharing options...
RenTrapnest Posted July 18, 2014 Report Share Posted July 18, 2014 http://www.imdb.com/title/tt2301592/?ref_=nm_flmg_wr_3 Kad smo kod Jodorovskog, ovaj film vredi spomenuti. Takođe ima vizualne reference na Inkala. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Slađan Posted July 18, 2014 Report Share Posted July 18, 2014 http://www.imdb.com/title/tt2301592/?ref_=nm_flmg_wr_3 Kad smo kod Jodorovskog, ovaj film vredi spomenuti. Takođe ima vizualne reference na Inkala. gde si ti gledao ovo? Quote pljk! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ImbaQQ Posted July 18, 2014 Report Share Posted July 18, 2014 Nakon gledanja Need for speed nista vise nece biti isto u mom zivotu :( Zasto sam to sebi uradio :( Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
.338 Posted July 18, 2014 Report Share Posted July 18, 2014 Odgledao The Man with the Iron Fists, pitam se zasto je Russel uopste glumio u ovom filmu. Film je teski trash za moj ukus. RZA-i nije uspeo prvi film, niti mi se svidja njegova gluma u ovom filmu. Quote Pak'o brate. Guccimist. Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikita_ Posted July 18, 2014 Report Share Posted July 18, 2014 RZA i Russel su ortaci. Quote sine nikita, postao si nik kejv Vagine 90 posto zena sveta su ti otvorene Link to comment Share on other sites More sharing options...
Slađan Posted July 18, 2014 Report Share Posted July 18, 2014 nije me ovaj Zero Theorem nešto dojmio specijalno, kao što su to radili stariji Gilijamovi filmovi. Mislim, simpatičan je film, tematika je malo prežvakana ali može da se pogleda. Nisam uopšte bio svestan da Met Dejmon glumi u ovom filmu. Quote pljk! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pipboy Posted July 18, 2014 Report Share Posted July 18, 2014 BYZANTIUM Vrlo dobar više triler nego horor, na tragu Intervjua sa Vampirima, samo prilagođeniji današnjim trendovima. Odlična priča, sjajni likovi i gluma, Sersi Ronan (ili kako god se već dođavola zove) perfektna za ovu ulogu, i glavni hajlajt filma u vidu Geme Arterton koja po prvi put ima dosta zahtevniju ulogu od uobičajenog ukrasa na ekranu (sa čime opet nisu škrtarili ni malo, pogotovo što je pola filma u donjem rublju i tesnim kostimima. Jezus Marija, kakve sise, argh). Delovi u prošlosti su odlično ispali i šteta je što ih nema više, i što cela priča nije malo šira u geografskom smislu (sve se dešava na jednoj lokaciji u dva različita vremenska perioda), s obzirom na viševekovni tajmlajn zapleta. Pohvalno je i što je gomila detalja i sitnica odlično uklopljena, i ništa ne štrči kao neobrađeno ili nelogično. Quote "You're the first of the official death squads to whom we've been formally introduced... How do you do?" "By my deeds I honour him, V8." Link to comment Share on other sites More sharing options...
Slađan Posted July 18, 2014 Report Share Posted July 18, 2014 Ma Amazing Spiderman 2 lol bre, nasumično sklepaniji film nisam gledao skorije. Scenario najverovatnije nije postojao, već su u grubim crtama zapisali šta bi sve hteli da urade i onda na licu mesta lupetali i smišljali neku povezanu naraciju. Tempo filma je nepostojeći, otuda i izjava da je nasumično sklepan. Mislim... ... alo bre, Pol Đamati zaradio najlakši ček ikada za 2 minuta skrin tajma od kojih je minut sedenje u kabini kamiona i minut ispred zelene pozadine i katastrofalni "nisam se potrudio bmk" ruski naglasak. Ide film, ja sam u fazonu "pa ok, gde je Rhino?", kada ono se pojavi minut na kraju i ae, paljba, kraj filma. Elektro koji sabija sa svojim moćima dabstepa ali cela priča sa njim je retardirana. Hari i Green Goblin ili šta je već, trošenje vremena i interesantnog lika na neku glupost što su oni ovde sprčkali. Aj kao, umrla Gven Stejsi, šta znam... to je kao interesantan osvrt na Spajdermena i ljude oko njega i šta ih čeka ali ostalo... treš. Ma ne mogu da verujem da je neko napravio ovoliko nepovezan i nekoherentan film. Prvi je imao neki tempo, neku radnju kao, jes bio glupost ali je bilo tu i tamo prosečno i linearno. Ovde se sve dešava čisto da bi se dešavalo, motivi su katastrofalni, itd. Ima više humora u odnosu na prvi, to je kao plus... valjda. Sad ovako napamet nisam siguran koliko su paralelnih priča uspeli da naguraju, mislim da ih ima jedno 5, 6 ili 7. I sve su "kao" bitne, a realno nisu niti zanimljive jer su nerazrađene. Da je trajao sat i po film, maks, sa najviše dve priče u isto vreme, pa ajde, ovako ispada bućkuriš totalni. Inače, izašla je veoma gledljiva webrip verzija sa hardsubovima na korejskom. Ako ništa drugo, isplati se gledati sa srpskim titlom čisto zbog detalja u prevodu kao što su "prodao sam sliku Blicu" ili "auh, bre" ali ako ste imali ikakva očekivanja, džaba. Quote pljk! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted July 19, 2014 Report Share Posted July 19, 2014 Calvary - http://www.imdb.com/title/tt2234003/ Sjajan Brendan Glison, vrlo interesantan film. Ko gleda bez titlova neka se spremi da se prvih 30 min po'vata sa irskim engleskim :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RenTrapnest Posted July 19, 2014 Report Share Posted July 19, 2014 gde si ti gledao ovo? Novi Sad, cinema city, ove godine Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted July 19, 2014 Report Share Posted July 19, 2014 Odgledao The Man with the Iron Fists, pitam se zasto je Russel uopste glumio u ovom filmu. Film je teski trash za moj ukus. RZA-i nije uspeo prvi film, niti mi se svidja njegova gluma u ovom filmu. Man with the Iron Fists je odličan, nemaš pojma Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Slađan Posted July 19, 2014 Report Share Posted July 19, 2014 (edited) ja reko ima već neki rip :P A ovde koliko vidim u Bg nema u bioskopima. Man with the Iron Fists je odličan pa i nije :P Edited July 19, 2014 by CheighLee Quote pljk! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted July 19, 2014 Report Share Posted July 19, 2014 jeste, jer je pravljen za specifičnu publiku koji voli taj trip koji fura Rza, ako nisi fan, logično je da ti se ne bi svideo Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Slađan Posted July 19, 2014 Report Share Posted July 19, 2014 a šta ako jesam fan i nije mi se svideo, šta ćemo onda? Inače, pogledao sam i ja onaj Video Games: The Movie. Ok je, šta znam, malo je konzolfegovski više, to im je publika. Klasičan dokumentarac o video igrama, skoro pa sličan onome što je Čarli Bruker radio, dal za BBC. Quote pljk! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted July 19, 2014 Report Share Posted July 19, 2014 onda si fejk fan, ili jednostavno sakuješ, nema trećeg Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Santa Posted July 19, 2014 Report Share Posted July 19, 2014 4 asa na b92, Bad Spenser i Terens Hil. Quote Svakoga dana u svakom pogledu, sve više napredujem Link to comment Share on other sites More sharing options...
Slađan Posted July 19, 2014 Report Share Posted July 19, 2014 onda si fejk fan, ili jednostavno sakuješ, nema trećeg a jel može da mi prosto bude "štagod film", umesto "odličan", što sigurno nije? Mislim, cenim ja taj fazon, trud, to je to, WTC kung fu treš ali brate Rza glumi gore od bilo koga u tom filmu. Ono, Batista bolje glumi od njega :D Quote pljk! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts