mohican Posted December 29, 2015 Report Share Posted December 29, 2015 Ja znam kupca za celu konfu samo smisli cenu. Quote OPTIMISED FOR HUMAN OPTICAL NERVEBEST VIEWED WITH A MONITOR Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikita_ Posted January 12, 2016 Report Share Posted January 12, 2016 http://arstechnica.com/gadgets/2016/01/intel-skylake-bug-causes-pcs-to-freeze-during-complex-workloads/ Quote sine nikita, postao si nik kejv Vagine 90 posto zena sveta su ti otvorene Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zwerko Posted January 13, 2016 Report Share Posted January 13, 2016 http://www.techpowerup.com/219116/mushkin-shows-off-a-500-dollar-4-tb-ssd.htmlAko uspeju stvarno da tipa ove godine izbace 4TB SSD po ceni od $500 to bi moglo bas dosta da pojeftini SSD diskove generalno. Quote Heghlu'meH QaQ jajvam Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grotar2 Posted January 17, 2016 Report Share Posted January 17, 2016 Laptop oko 30 hiljada, da ima opticki uredjaj, pre svega za rad u wordu i za internet/filmove.HP 250 G4 (M9S72EA) 15.6",Intel N3050/4GB/500GB/Intel HD/BT/HDMI je kod nas oko 34 hiljade pa mi cini ok, ako neko zna neki povoljniji neka napise :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zwerko Posted January 17, 2016 Report Share Posted January 17, 2016 U tom cenovnom rangu bukvalno juri neku akciju ako naleti, ne znam koliko ti je hitno, ali recimo ovako nesto http://www.tehnomanija.rs/laptopovi/lenovo-laptop-b5030-59427685.html (samo ne znam sta im znaci ovo "rasprodaja", treba pitati). Ili recimo ovo http://www.gigatronshop.com/laptop_racunari/hp_15ac170nm__t9q38ea4gb-66709 jeste 1.000 din skuplji ali dobijes i windows. Quote Heghlu'meH QaQ jajvam Link to comment Share on other sites More sharing options...
mohican Posted January 17, 2016 Report Share Posted January 17, 2016 Htedoh bas da napišem da ti niko ko drži do sebe neće preporučiti laptop za 250e ali dobro je što imamo nekog ko nema taj problem. 2 Quote OPTIMISED FOR HUMAN OPTICAL NERVEBEST VIEWED WITH A MONITOR Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doca Posted January 17, 2016 Report Share Posted January 17, 2016 koliko si se sad isprimao samo da bi napenalio zverka :( Quote Novi forum smrdi Link to comment Share on other sites More sharing options...
mohican Posted January 17, 2016 Report Share Posted January 17, 2016 Ja svojim prijateljima ne bih preporucio da kupuju laptop za 30k pa da im treba za tetris, a ti se uhvati sa zverkom za ruke. Quote OPTIMISED FOR HUMAN OPTICAL NERVEBEST VIEWED WITH A MONITOR Link to comment Share on other sites More sharing options...
Popular Post Doca Posted January 17, 2016 Popular Post Report Share Posted January 17, 2016 dečko je pitao šta da uzme za te pare koje ima svestan toga da uzima slab model koji će sigurno moći da mu gura browser i filmove, koliko god se sad ti ložio da to ne može da gura ni tetris (iako realno znaš da nije tako jer , primera radi, može da stavi neki linux koji manje troši i radiće posao, ali gde propustiti priliku da se isprimaš kao saučešće). potpuno je drugo da li bi uzeo to za svoje potrebe...ako ti imaš fantaziju da se držiš sa dečacima za ruke izvoli ali izbaci mene iz toga :)))i ne znam da li si primetio da si u oba posta napenalio zverka, kako si ti samo jak i antizverko i držiš do sebe :)))))))))) 3 Quote Novi forum smrdi Link to comment Share on other sites More sharing options...
fatboy Posted January 17, 2016 Report Share Posted January 17, 2016 (edited) Postoji i opcija da se uzme polovan lap intel i5 cpu sa nekom zasebnom ati ili nvidia grafikom, 4gb rama za 300eur.... samo treba cesljati oglase. Posle lepo na to dodas jos 4gb ram i zamenis taj postojeci hard za ssd kad skupis jos kinte i eto veselja.... Edited January 17, 2016 by fatboy Quote Унутра је сигурно читава експлозија радости и магије! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Popular Post mohican Posted January 18, 2016 Popular Post Report Share Posted January 18, 2016 Za te pare moze da uzme samo neko govno koje će mu se raspasti za 6 meseci do godinu dana jer za 30k ni desktop neće biti kul ali bitno da si se ti javio da kenjas. A sa zverkom da se uhvatis za ruke sa tom akcijom da je bilo koji savet dobar savet. Mogao bi i emmi sajt da overis pa da nam prepričas šta piše tamo... Prosto je čim zveki ume, odeš tamo na search ukucas opseg cena i vidiš šta izgleda ok, nema veze sto nikakvo iskustvo sa time nisi imao i što se dotični lap raspadne od lošeg hlađenja, što mu plastika izbledi ili popuca, ništa to nema veze bitno je da si ti dao savet. Bolje je da još neko vreme ne drka fejs i filmove iz kreveta i da uzme nešto normalnije što neće morati da menja za godinu dana. I nisam napenalio zverka ako sam ga stavio u koš sa tobom već tebe, mada i to što kažeš, ne znam ko je tu gore prošao. 3 Quote OPTIMISED FOR HUMAN OPTICAL NERVEBEST VIEWED WITH A MONITOR Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doca Posted January 18, 2016 Report Share Posted January 18, 2016 Za te pare moze da uzme samo neko govno koje će mu se raspasti za 6 meseci do godinu dana jer za 30k ni desktop neće biti kul ali bitno da si se ti javio da kenjas. A sa zverkom da se uhvatis za ruke sa tom akcijom da je bilo koji savet dobar savet. Mogao bi i emmi sajt da overis pa da nam prepričas šta piše tamo... Prosto je čim zveki ume, odeš tamo na search ukucas opseg cena i vidiš šta izgleda ok, nema veze sto nikakvo iskustvo sa time nisi imao i što se dotični lap raspadne od lošeg hlađenja, što mu plastika izbledi ili popuca, ništa to nema veze bitno je da si ti dao savet. Bolje je da još neko vreme ne drka fejs i filmove iz kreveta i da uzme nešto normalnije što neće morati da menja za godinu dana. I nisam napenalio zverka ako sam ga stavio u koš sa tobom već tebe, mada i to što kažeš, ne znam ko je tu gore prošao. je l' vidiš kako lepo možeš da objasniš zašto ne treba da se uzme taj komp, šta te sprečava da to odmah napišeš umesto da se primaš da napušavaš zverka jer je sad u modi da se napušava zverko?prosto neverovatno da se neko u tim godinama toliko prima da bude najacxi lik na forumu (a da pritom jako retko zapravo ostavi konkretan savet), znoje mi se dlanovi samo kad pročitam post, otud i moje kenjanje :( Quote Novi forum smrdi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shekk Posted January 18, 2016 Report Share Posted January 18, 2016 (edited) jer je sad u modi da se napušava zverkoBilo je ukinuto pre ove verzije foruma!@TopicPreporuka za neko prostrano jeftino* kućište sa dobrim rasporedom? Izgled nebitan :D*koliko je moguće, ne tražim za 1000 din hangar Edited January 18, 2016 by Shekk Quote jebote, smorio si sa kukanjem vise :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted January 18, 2016 Report Share Posted January 18, 2016 Dok se ne dogovorimo šta znači prostrano, samo da rečem da imam Cooler Master Elite 370 u kom mi stoje dva harda i SSD, uspeo je da stane Thermaltake Frio Silent 12 koji nije mali kuler, a svojevremeno sam uglavio i Sapphire R9 280X (doduše bilo je knap), plus ima rupe gore zarad bolje ventilacije, možda da pogledaš tako nešto. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doca Posted January 18, 2016 Report Share Posted January 18, 2016 http://www.emmi.rs/kućišta-kuciste-raidmax-scorpio-v-titanium.11.html?productId=52320 ja uzeo ovo (doduše ne titanium) jer mi je baš trebalo novo kućište za r9 280x pa ako je CM skup kapiram da je i ovo dobra varijanta. Quote Novi forum smrdi Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted January 18, 2016 Report Share Posted January 18, 2016 Kad smo kod toga, kako radi 280X? :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doca Posted January 18, 2016 Report Share Posted January 18, 2016 radi kul, ALI :Dhteo sam da uzmem novu grafičku da bih mogao da guram rust na normalnom fpsu ali na kraju je ispalo da mi sve ostale igre rade vrhunski (tipa sw:battlefront na ultra @ 1920x1200 radi na oko 70 fps, kanter na high 250+, itd.) a rust nikako ne mogu da nateram da radi kako treba :cprobao različite verzije drajvera za grafiku i realtek zvuk (kao i zbog toga zna da zeza), sva živa podešavanja u rustu, čak sam reinstalirao windows u nekom trenutku, gledao u afterburneru šta se dešava sa grafičkom i ona uredno podigne clock na 1000MHz, opterećenje ode na 90%+ ali igra odbija da radi normalno nevezano za detalje koje namestim (razlika između najslabijih i najjačih podešavanja je do 10fps). Quote Novi forum smrdi Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted January 18, 2016 Report Share Posted January 18, 2016 A, pa to je zbog starog dobrog Unity endžina, za koji važi "works on everything, works well on nothing" :D 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
peja_ Posted January 18, 2016 Report Share Posted January 18, 2016 esi prob'o sa sudo Quote The thing's hollow — it goes on forever — and — oh my God — it's full of stars! Link to comment Share on other sites More sharing options...
fatboy Posted January 18, 2016 Report Share Posted January 18, 2016 radi kul, ALI :D sw:battlefront na ultra @ 1920x1200 radi na oko 70 fps...Bas hocu da probam taj SW i da vidim kako radi kod mene..... ali nek se jebu, ne dam 60eur za multiplay-only igru... Quote Унутра је сигурно читава експлозија радости и магије! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shekk Posted January 18, 2016 Report Share Posted January 18, 2016 Dok se ne dogovorimo šta znači prostrano, samo da rečem da imam Cooler Master Elite 370 u kom mi stoje dva harda i SSD, uspeo je da stane Thermaltake Frio Silent 12 koji nije mali kuler, a svojevremeno sam uglavio i Sapphire R9 280X (doduše bilo je knap), plus ima rupe gore zarad bolje ventilacije, možda da pogledaš tako nešto.Pa meni je prostrano šta god ima 12ice za kulere pošto i dalje furam Spire od pre hrista sa 92mm zadnjim ventom i napajanjem koje služi kao gornji ispust i sa R9 380 duva vrelo tako da ono, napajanje dole, 12ice nazad i gore i da ima mesta da grafička ne jebe koncept svim ostalim kablovima :) I naravno, 6 hiljada za kućište yaoming :) Naravno cene kod mađara, domaćim trgovcima mogu da dam kitu izlivenu u bronzi da koriste kao door stopper :p Quote jebote, smorio si sa kukanjem vise :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doca Posted January 18, 2016 Report Share Posted January 18, 2016 esi prob'o sa sudoprobao, izbacuje mi grešku: you are not in sudoers file. znaš li do čega može biti? radi kul, ALI :D sw:battlefront na ultra @ 1920x1200 radi na oko 70 fps... Bas hocu da probam taj SW i da vidim kako radi kod mene..... ali nek se jebu, ne dam 60eur za multiplay-only igru...i ja sam u gasu da ipak ne vredi te pare, zato sam uzeo nalog od ortaka da igram kad on ne igra :Dkonfa je: i5 4570 / 8 GB RAM / R9 280X Vapor-X / Kingston HyperX SSD / Gigabyte G1.Sniper B5, kad igram na High lagano izvlači 85+ FPS, na ultra oko 70, ali tek sam sinoć na kratko upalio igru na tim podešavanjima i nisam puno testirao, pretpostavljam da bi pao na oko 60 ako je veliki fajt i tako to... Quote Novi forum smrdi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Popular Post Highl1 Posted January 18, 2016 Popular Post Report Share Posted January 18, 2016 esi prob'o sa sudoobližeš mi mudo HAE! 9 Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
SHMEKER Posted January 28, 2016 Report Share Posted January 28, 2016 Valja li cemu ovo napajanje 735W Raidmax RX-735AP Modularno, 80PLUS Bronze/13.5cm LED fan kapiram da nema realnih 735W ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikita_ Posted January 28, 2016 Report Share Posted January 28, 2016 Bezi od Raidmaxa i da je 80+ platinum rating. Quote sine nikita, postao si nik kejv Vagine 90 posto zena sveta su ti otvorene Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts