traktori Posted August 2, 2013 Report Share Posted August 2, 2013 Ma sve kul™, daj jos neki spawn point da odradimo! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vlada_ Posted August 2, 2013 Report Share Posted August 2, 2013 Camo appear "The horse ran away with the spoon, I wish I was on the moon, too" Link to comment Share on other sites More sharing options...
BarcaS take 2 Posted August 2, 2013 Report Share Posted August 2, 2013 рођени, ти причаш о БАНКАМА. они ће то провалити, а онда ће те питати зашто ниси вратио паре, ти ћеш се вадити, али ОСТАЋЕШ ИМ У ЕВИДЕНЦИЈИ, као ПРЕВАРАН КЛИЈЕНТ са све ЈМБГ. Upravo to. A pritom duzan si pare da vratis. I tu nema ocu-necu, nego cim banka zatrazi povracaj novca, bice isplaceno sa tvog racuna. Ako nemas na racunu para, uci ces u nedozvoljeni minus i usrace te zateznom kamatom. I to je to. A ti se pravi i dalje pametan. Ne znam koji si moj trazio nase misljenje, kad si u stvari hteo da cujes svoje iz nasih usta, da ne kazem prstiju. https://www.g2a.com/r/barcas Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cartman_ Posted August 2, 2013 Report Share Posted August 2, 2013 ovo je vec tocilo level Reci mi druze koji je tvoj problem sa ljudima sa cs podforuma? Posto vidim da za sve kenjas nesto... 3 1 ONE LOVE, TJM! www.last.fm/user/uNkindTJM Link to comment Share on other sites More sharing options...
konfuzni Posted August 2, 2013 Report Share Posted August 2, 2013 рођени, ти причаш о БАНКАМА. они ће то провалити, а онда ће те питати зашто ниси вратио паре, ти ћеш се вадити, али ОСТАЋЕШ ИМ У ЕВИДЕНЦИЈИ, као ПРЕВАРАН КЛИЈЕНТ са све ЈМБГ. Nisam rekao da cu ih potrositi , neka stoje zasto bi ih prijavio kada bude doslo vreme za to vraticu , a posto su iz stare firme tek njima ne bi vratio na svoju ruku posto su dzukci najveci. Imam drugara jako dobrog koji je sef u banci pa poznaje sistem, i po njegovim recima banka nema nista sa time vec je to greska uplatioca. E sad ako oni ne provale iz firme nece mene banka cimati uopste oni su svoj deo odradili tj isplatili.Sto se tice prevare uvek moze da se otvori racun u drugoj banci, Reci mi druze koji je tvoj problem sa ljudima sa cs podforuma? Posto vidim da za sve kenjas nesto... Nema ocigledno nista pametno da kazeUpravo to. A pritom duzan si pare da vratis. I tu nema ocu-necu, nego cim banka zatrazi povracaj novca, bice isplaceno sa tvog racuna. Ako nemas na racunu para, uci ces u nedozvoljeni minus i usrace te zateznom kamatom. I to je to. A ti se pravi i dalje pametan. Ne znam koji si moj trazio nase misljenje, kad si u stvari hteo da cujes svoje iz nasih usta, da ne kazem prstiju. Pitao sam dal je neko imao slicnu situaciju i nista drugo , a onda je pao bespotreban hejt I wish that BACKSPACE works in life!. Link to comment Share on other sites More sharing options...
peja_ Posted August 2, 2013 Report Share Posted August 2, 2013 Pre par dana mi je neko uplatio 23k minimalac na racun , verovatno se neko zajebao , ne verujem da su iz prosle firme jer nikada ne uplacuju 3-4 dana pred kraj meseca :D Eh sad ja sam te pare podigrao , legle su mi ko budali samar , pa ako je neko strucan po ovom pitanju ili je imao slicnu situaciju neka se javi , da li mogu da me cimaju za ovo , realno nije moja greska , ni ako potrosim pare :)) Nisam rekao da cu ih potrositi , neka stoje zasto bi ih prijavio kada bude doslo vreme za to vraticu , a posto su iz stare firme tek njima ne bi vratio na svoju ruku posto su dzukci najveci. Imam drugara jako dobrog koji je sef u banci pa poznaje sistem, i po njegovim recima banka nema nista sa time vec je to greska uplatioca. E sad ako oni ne provale iz firme nece mene banka cimati uopste oni su svoj deo odradili tj isplatili.Sto se tice prevare uvek moze da se otvori racun u drugoj banci, Nema ocigledno nista pametno da kaze Pitao sam dal je neko imao slicnu situaciju i nista drugo , a onda je pao bespotreban hejt The thing's hollow — it goes on forever — and — oh my God — it's full of stars! Link to comment Share on other sites More sharing options...
trn Posted August 2, 2013 Report Share Posted August 2, 2013 Ja mislim da njemu zapravo nije jasno kako hejt moze biti bespotreban?!?!?!?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Longleyy Posted August 2, 2013 Report Share Posted August 2, 2013 hedsot? :S Link to comment Share on other sites More sharing options...
svinja Posted August 3, 2013 Report Share Posted August 3, 2013 Ma obrni turu za kafanu btk u metrou si 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
AlexG Posted August 3, 2013 Report Share Posted August 3, 2013 Vitja Horejšio car! A ovaj sinovac što neće da vrati pare je potpuni hit. Ja bi voleo da tvoja plata tako nekome legne na račun, pa da se i taj neko obraduje kao ti. Sent from my ZTE-SKATE Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cela Posted August 3, 2013 Report Share Posted August 3, 2013 Reci mi druze koji je tvoj problem sa ljudima sa cs podforuma? Posto vidim da za sve kenjas nesto... ma nema problema, malo vozimo masu tovarimo ljude, izigravamo hejtere, glupi bokser zajebava glupe kanterase sve je kul mir u svetu When the going gets tough, the tough get going Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikita_ Posted August 3, 2013 Report Share Posted August 3, 2013 razvalio sam se od vinjaka sinoc ne mogu da funkiconisem sad pomagajte sine nikita, postao si nik kejv Vagine 90 posto zena sveta su ti otvorene Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted August 3, 2013 Report Share Posted August 3, 2013 (edited) Ćela najveća faca Edited August 3, 2013 by voodoo_ 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
svinja Posted August 3, 2013 Report Share Posted August 3, 2013 Ćelo, to su kanteraši a ne ridžovani, šta si se ukenjao lol Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cela Posted August 3, 2013 Report Share Posted August 3, 2013 (edited) nisam nego prenosim voz na drugoga, nemoj da mi kvarite tovar bre ! stvarno ste bre bolidi, kako da se userem lika koji je istetovirao ime klana iz kantera na nogu, dal ste normalni Edited August 3, 2013 by Ћела 2 When the going gets tough, the tough get going Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted August 3, 2013 Report Share Posted August 3, 2013 mene zanima jedna istorijska stvar zasto svi peru ruke posle pisanja, ja sam poceo pre dogadjaja da perem i osecam se mnogo bolje 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted August 3, 2013 Report Share Posted August 3, 2013 Valjda ne peru kitu ujutru i/ili ne menjaju gaće Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted August 3, 2013 Report Share Posted August 3, 2013 postujte vase penise vise i oni ce da vam se oduze Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cela Posted August 3, 2013 Report Share Posted August 3, 2013 u pravu je kili, kad zagrlis nekog koga ne gotivis posle pisanja - neprocenjivo When the going gets tough, the tough get going Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ребел Posted August 3, 2013 Report Share Posted August 3, 2013 Мени исто делује да се Ћела усро. Mislim da sam frustriran zbog svega od navedenog, kako si me procitao, ciganmala frojdovac. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Popular Post Cela Posted August 3, 2013 Popular Post Report Share Posted August 3, 2013 odo da setam kera, kad se vratim da ste editovali sve komentare gde se pominjem ja u kontekstu picke da ne bi bilo posle beste noge usracu vas. Jos ste mi sjebali tovar pocetni gde sam krenuo polako, pa sam morao odma iz prve da prebacujem u cetvrtu, a tebi rebele nemoj Simeona da zovem da te bije metlom jescuo 5 When the going gets tough, the tough get going Link to comment Share on other sites More sharing options...
svinja Posted August 3, 2013 Report Share Posted August 3, 2013 Ćelo, jer si rekao kuji da opere ruke pre nego što ti je šaltala u vodi? Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted August 3, 2013 Report Share Posted August 3, 2013 kao kada se pere kurac pre nego sto krene kurva da ga duva posle nije bitno Link to comment Share on other sites More sharing options...
SavKe Posted August 3, 2013 Report Share Posted August 3, 2013 Juče bio kod teče na slavi, napio sam se solidno i posle me pokupio kolima ortak sa nekom ekipom, pa sam završio u Senjskom rudniku, lol. Bio nekakav dan rudnika ili tako nešto, svirala Galija, puno ljudi je bilo, baš mi je dobar trip bio što smo otišli tamo, volim kad se zaglavi tako van grada u nekom malom mestu/selu. У једној старој књизи читао сам чудну причу; а враг би га знао откуд мени та књига из неког смешног времена, у коме је било много слободоумних закона, а нимало слободе; држали се говори и писале књиге о привреди, а нико ништа није сејао; цела земља претрпана моралним поукама, а морала није било; у свакој кући пун таван логика, али памети није било; на сваком кораку говорило се о штедњи, а расипало се на све стране, а сваки зеленаш и нитков могао је себи купити за неколико гроша титулу: велики народни родољуб. Радоје Домановић - "Страдија" 1902. - Link to comment Share on other sites More sharing options...
Popular Post prota_ Posted August 3, 2013 Popular Post Report Share Posted August 3, 2013 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts