spo(ghost) Posted July 31, 2013 Report Share Posted July 31, 2013 volis li metlarice? Nije bitno da je velik, bitno je da je lep... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Trooper Posted July 31, 2013 Report Share Posted July 31, 2013 ovaj marko mora da je gasio neki pozar! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Astora Posted July 31, 2013 Report Share Posted July 31, 2013 Ne, nisam gasio na takav nacin, nije bilo prilike posto smo sa kamionima mogli do mesta pozara Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zwerko Posted July 31, 2013 Report Share Posted July 31, 2013 (edited) edit2: zverko, zar taj ruski avion za gašenje nije trebalo da bude stacioniran u nišu, u okviru one baze jedinica za vanredne situacije? šta je bilo uopšte sa tom bazom, znam da su drugosrbijanci trčali u krug i mahali rukama jer nas rusi okupiraju, verovatno im je uspelo da sjebu priču nekako? Pa ja sam mislio da je on tu privremeno, ali ocigleno nije, evo nesto poslednje sto sam nasao na tu temu http://www.blic.rs/Vesti/Hronika/379714/Humanitarni-srpskoruski-centar-u-Nisu-nastavlja-sa-radom Dakle ako ja dobro citam ovaj tekst, na aerodromu u Nisu su trenutno dva ruska aviona i jedan helikopter. Za IL-76 i za helikopter znam sigurno da sluze za gasenje pozara, za ovog treceg nisam siguran. Ipak, mislim da je problem u parama, jer kao sto nema para da leti nas helikopter (ovo sto kaze Astora), verovatno mi nesto moramo da platimo i rusima, makar gorivo ako nista drugo, pa se onda to koristi samo kad ode sve u tandariju, odnosno na srecu jos uvek relativno malo posto nije islo sve u tandariju... Edit: Tek sad vidim da je taj B200 zapravo najbolji, to je neka ruska varijanta mlaznog "Kanadera" http://en.wikipedia.org/wiki/Beriev_Be-200 Edited July 31, 2013 by Zwerko Heghlu'meH QaQ jajvam Link to comment Share on other sites More sharing options...
spo(ghost) Posted July 31, 2013 Report Share Posted July 31, 2013 Ne, nisam gasio na takav nacin, nije bilo prilike posto smo sa kamionima mogli do mesta pozara tvoje kolege iz bg-a puste suzicu cim krene malo toplije vreme i sezona zapaljenih livada ovaj marko mora da je gasio neki pozar! gasio sam rakiju sa pivom! HAEA! Nije bitno da je velik, bitno je da je lep... Link to comment Share on other sites More sharing options...
dvnityCker Posted July 31, 2013 Report Share Posted July 31, 2013 ti i pivo drugari, gasili rakiju? 1 The people can always be brought to the bidding of the leaders. That is easy. All you have to do is tell them they are being attacked and denounce the pacifists for lack of patriotism and exposing the country to danger. It works the same way in any country. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted July 31, 2013 Report Share Posted July 31, 2013 hjoooooj Link to comment Share on other sites More sharing options...
ArktickaLubenica Posted July 31, 2013 Report Share Posted July 31, 2013 edit2: zverko, zar taj ruski avion za gašenje nije trebalo da bude stacioniran u nišu, u okviru one baze jedinica za vanredne situacije? šta je bilo uopšte sa tom bazom, znam da su drugosrbijanci trčali u krug i mahali rukama jer nas rusi okupiraju, verovatno im je uspelo da sjebu priču nekako? Nisam cesto fan tih teorija zavere, ali od kada se ta baza otvorila, dosta cesce ( skoro svaki dan ) gradom nadlecu ko zna kakvi avioni ( nadje se i po neki putnicki, ili cesna :D ) a i par puta sam na jednoj nazovi " magistrali " kod kasarne video kolone i kolone vojnickih vozila doduse nikada nisam mogao da razaznam ciji su. Tako da, jesu, okupirali su nas :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zwerko Posted July 31, 2013 Report Share Posted July 31, 2013 Pazi, da ti nadlece svaki dan IL-76 to bi se itekako primetilo, prvo sto je ogroman (primera radi, poredjenje sa 747), drugo sto je ta verzija zabranjena za upotrebu u Evropi zbog nivoa buke. Tako da bi morao i da ga vidis i da ga cujes Heghlu'meH QaQ jajvam Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted July 31, 2013 Report Share Posted July 31, 2013 MAE BRE, JEBI GLUPE JESHE! :D http://www.jpost.com/International/Kenyan-lawyer-takes-State-of-Israel-Jews-to-Hague-over-Jesus-death-321555 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted July 31, 2013 Report Share Posted July 31, 2013 seems legit, nek uzme seselja u advokatski tim! :D btw, coko i ostali drugovi celavosti samo da javim da sam se osisao na nulu...slike kasnije kad nabacim boju, posto mi je deo glave gde je bila kosa sad beo! :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cela Posted July 31, 2013 Report Share Posted July 31, 2013 (edited) ja i brat adolf podrzavamo potez ustvari cek cek, kako to pominjes coku kad je on vikend celavac, a mene i recimo dulija nisi pomenuo !?!?!? Edited July 31, 2013 by Ћела When the going gets tough, the tough get going Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted July 31, 2013 Report Share Posted July 31, 2013 jbga, stao mi mozak, znam da ima jos skinsa na forumu:)...a i ja se kao coka samo leti shisham na nulu, jbga Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted July 31, 2013 Report Share Posted July 31, 2013 http://playboy.rs/muskarczene/678/a-sta-nudite.html 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Debeli Posted July 31, 2013 Report Share Posted July 31, 2013 (edited) okupirali su nas :) oh noes за мог бату, омаж његовом омиљеном стрипском јунаку: Edited July 31, 2013 by Debeli MORTALIS HOMO AURA PER KHARONE SERVAStyle over subsistenceCrown of Light. Keeper of The Yoda Chamber. I&I, Righteous Army of One. Link to comment Share on other sites More sharing options...
tibor2 Posted July 31, 2013 Report Share Posted July 31, 2013 Poz brandstack.com/users/portfolio/logos/gligorov \\ behance.net/gligorov 99designs.com/people/gligorov \\ twitter.com/MarkoGligorov \\ upstack.com/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
fushi.ryuu Posted July 31, 2013 Report Share Posted July 31, 2013 lol korto putineze .: l@w.: co-founder of kouteki Link to comment Share on other sites More sharing options...
Popular Post voodoo_ Posted July 31, 2013 Popular Post Report Share Posted July 31, 2013 (edited) Zapakovao sam neki setup i izašao je 1389 MB, АЈМО СРБИЈА Edited July 31, 2013 by voodoo_ 11 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted July 31, 2013 Report Share Posted July 31, 2013 DO TOKIJA! jel to tibor stvarno u japanu lol! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted July 31, 2013 Report Share Posted July 31, 2013 naravno, dule Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted July 31, 2013 Report Share Posted July 31, 2013 pa otkud znam gde forumski burzuji bleje, luka je bio prosle godine u tokiju! Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted July 31, 2013 Report Share Posted July 31, 2013 Tibor bi hteo da je buržuj, fotošopuje jednu istu flašu Džeka na sve svoje fotografije Opet sam legao na 10 minuta a ustao posle sat i nešto, u kurac Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lex Posted July 31, 2013 Report Share Posted July 31, 2013 Prošla godina je bila 2010. :( Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted July 31, 2013 Report Share Posted July 31, 2013 au, mislio sam da kazem pretprosle, al rekoh ma nema sanse, to je skoro bilo...al vreme leti ili smo mi matori:( Link to comment Share on other sites More sharing options...
strokan Posted July 31, 2013 Report Share Posted July 31, 2013 (edited) мајмо! http://www.youtube.com/watch?v=XCRBOnpKDHE Edited July 31, 2013 by штрокан Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts