spo(ghost) Posted August 23, 2013 Report Share Posted August 23, 2013 (edited) Bice to sjajna komedija :)) btw nasli zmaja u Spanijihttp://www.rts.rs/page/magazine/ci/story/501/%D0%97%D0%B0%D0%BD%D0%B8%D0%BC%D1%99%D0%B8%D0%B2%D0%BE%D1%81%D1%82%D0%B8/1382550/%E2%80%9E%D0%9C%D0%BE%D1%80%D1%81%D0%BA%D0%B8%20%D0%B7%D0%BC%D0%B0%D1%98%E2%80%9C%20%D0%BD%D0%B0%20%D0%BF%D0%BB%D0%B0%D0%B6%D0%B8%20%D1%83%20%D0%92%D0%B8%D1%99%D0%B0%D1%80%D0%B8%D0%BA%D0%BE%D1%81%D1%83.html Edited August 23, 2013 by majebeni-marko Nije bitno da je velik, bitno je da je lep... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zwerko Posted August 23, 2013 Report Share Posted August 23, 2013 (edited) Riknula mi masina za ves, smor :( Edited August 23, 2013 by Zwerko Heghlu'meH QaQ jajvam Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shekk Posted August 23, 2013 Report Share Posted August 23, 2013 Žena pregurala stomačni virus sad je red na mene i klince, mlađi ima proliv i kijavicu jebote, smorio si sa kukanjem vise :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cela Posted August 23, 2013 Report Share Posted August 23, 2013 Gay or not, nem nameru da ga ubijam :) Pre par meseci sam imao isti problem, matori postavio onaj lepak, kad sam video kako se muci i cvili, zajebi...mora da ima civilizovaniji nacin ;) sta se desilo sa muskarcima koji kurac, zamisli da moras svinju da zakoljes ili da prezivis u prirodi nedelju dana, koji jebeni kurac kapiram da nestane struja deset dana pomrlo bi 30% populacije 3 When the going gets tough, the tough get going Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted August 23, 2013 Report Share Posted August 23, 2013 je l umeš ti da uloviš, odereš i tranžiraš životinju, ćelo? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ребел Posted August 23, 2013 Report Share Posted August 23, 2013 Па не би ни у природи преживео недељу дана, то нема везе са тиме да ли си пичкица, него да ли си сналажљив. Mislim da sam frustriran zbog svega od navedenog, kako si me procitao, ciganmala frojdovac. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cela Posted August 23, 2013 Report Share Posted August 23, 2013 naravno da umem(nisam siguran za tranziranje al bi se snasao, izvadio bi creva pa bi onda polako), pritom umem da ubijem bubasvabu, pauka i misa When the going gets tough, the tough get going Link to comment Share on other sites More sharing options...
Popular Post Doca Posted August 23, 2013 Popular Post Report Share Posted August 23, 2013 Nemoj samo da ubijaš miševe po kraju, ko će onda ići na radovu tribinu? AJDE BRE LOMI BOKSERA IZ JAJINACA 24 Novi forum smrdi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jogi_ Posted August 23, 2013 Report Share Posted August 23, 2013 sta se desilo sa muskarcima koji kurac, zamisli da moras svinju da zakoljes ili da prezivis u prirodi nedelju dana, koji jebeni kurac kapiram da nestane struja deset dana pomrlo bi 30% populacije Pa pazi, da je pitanje zivota i smrti, kako ti to postavljas, ubio bi misa, verovatno i tu svinju, a mozda i dve! Ali posto, hvala bogu nije ipak bi ja da ga se resim na iole civilizovan nacin, bez da se muci i koprca pola dana na onom lepku i odumire polako, nem pojma, prosli put mi bilo bas zao kad video, sta znam... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cela Posted August 23, 2013 Report Share Posted August 23, 2013 dobi mamu ti jebem lepo kad vidis da se upeco, stavis ga u kesu, izadjes napolje i bacis kesu u kontejner i gg poenta je da je sve vise ljudi nenormalno, drugar cisti tanjir iz kog je on jeo i oce da povraca jer rukom prelazi preko ostataka hrane, oce da povraca kad gleda mog kera dok kenja, na rostilju sleti osa na meso covek trci preko stola u kucu, ovaj otvara topik da ubije pauka velicine musice dokle bre ljudi DO KLE When the going gets tough, the tough get going Link to comment Share on other sites More sharing options...
Popular Post Doca Posted August 23, 2013 Popular Post Report Share Posted August 23, 2013 (edited) brate, to što se svi u tvojoj okolini plaše ose ne znači da je svuda tako već da se uglavnom družiš sa radovcima. MA AJDE BRE ŠTA JE OVO Edited August 23, 2013 by Doca. 6 Novi forum smrdi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted August 23, 2013 Report Share Posted August 23, 2013 šta umeš da uloviš? Link to comment Share on other sites More sharing options...
rbds Posted August 23, 2013 Report Share Posted August 23, 2013 @Shekk, za decu pored probiotika (Flonivin je okej), uzmi Orosal, dobar je za rehidrataciju. Za odrasle neki jači probiotik, ako ne prođe za dan dva, dobar je Loperamid (nije preporučljiv za stalnu upotrebu). Popije se odmah dve tbl, i nakon svake prolivaste stolice još jedna. Trebalo bi posle sveukupno četvrte tbl da prestane. i'm not fat, i'm just easy to see.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cela Posted August 23, 2013 Report Share Posted August 23, 2013 (edited) mogu ribu iz potoka/reke da ulovim farmerkama, zaklo sam kokosku, nisam zaklo svinju al sam gledao i mislim da sam sposoban, gledo sam kad kolju vola i nisam siguran da sam sposoban,ubio sam par zmija, snaso bi se bolje nego ovaj sto ne moze pauka/misa/random-sranje-manje-od-velicine-sake da ubije sto posto i da dobi, jebem te u usta :D Edited August 23, 2013 by Ћела When the going gets tough, the tough get going Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted August 23, 2013 Report Share Posted August 23, 2013 ne seri, čekao bi da neko drugi ulovi pa bi ga prebio i uzeo mu meso! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cela Posted August 23, 2013 Report Share Posted August 23, 2013 zakon jaceg vlada , navijaci rada je-ba-ce-mo mater svima sada :DDDDD When the going gets tough, the tough get going Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shekk Posted August 23, 2013 Report Share Posted August 23, 2013 @Shekk, za decu pored probiotika (Flonivin je okej), uzmi Orosal, dobar je za rehidrataciju. Za odrasle neki jači probiotik, ako ne prođe za dan dva, dobar je Loperamid (nije preporučljiv za stalnu upotrebu). Popije se odmah dve tbl, i nakon svake prolivaste stolice još jedna. Trebalo bi posle sveukupno četvrte tbl da prestane. Hvala, loperamid sam popio sinoc i stabilizovao se koliko toliko, mlađi je nadrljao a neće da popije bilo šta sada sem vode - orosal i rehidru povraća jebote, smorio si sa kukanjem vise :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
mncu Posted August 23, 2013 Report Share Posted August 23, 2013 Ovaj Cela... ja mislila mica, a on koljac :( Link to comment Share on other sites More sharing options...
Majstor bora Posted August 23, 2013 Report Share Posted August 23, 2013 Ovaj Cela... ja mislila mica, a on koljac :( on baraba a ti vila 1 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
alfa Posted August 23, 2013 Report Share Posted August 23, 2013 (edited) нисам у току, можда је билоhttp://www.youtube.com/watch?v=nv2KswgbhWoшкк? Edited August 23, 2013 by алфа Um caruje, Dundo Maroje! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kal1mero Posted August 23, 2013 Report Share Posted August 23, 2013 Ovaj Cela... ja mislila mica, a on koljac :( То је само да би могао да прехрани тебе и децу ! :) Нема будућности без истине. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Santa Posted August 23, 2013 Report Share Posted August 23, 2013 нисам у току, можда је билоhttp://www.youtube.com/watch?v=nv2KswgbhWo шкк? Jes. Treba nam to malo gvono ko što njima treba... inače.. niko neće jebati. Svakoga dana u svakom pogledu, sve više napredujem Link to comment Share on other sites More sharing options...
BarcaS take 2 Posted August 23, 2013 Report Share Posted August 23, 2013 Shekk - lek koji znam da pali sigurno. Kafena kasicica mlevene kafe + ista takva meda; Pomesati dok ne dobijes zitku masu, pojesti. 100% nemas problem sa prolivom posle toga - a sigurno je zdravije za decu nego hemija. https://www.g2a.com/r/barcas Link to comment Share on other sites More sharing options...
Popular Post Doolio Posted August 23, 2013 Popular Post Report Share Posted August 23, 2013 Ћело, не мора да буде уопште тај фазон о коме причаш (може али не мора). Ево, ја ћу да убијем шта оћеш, појешћу миша, бубу, жабу и врапца живе са перјем, коскама и егзоскелетом, заклаћу јање и све што треба и порађаћу стоногу ако устреба некад:) и ићи ћу де год по природама и неприродама... Мислим, ено ми пацови у замрзивачу:) али рецимо миша у гајби бих навато рукама или нечим, па бих га пустио негде напољу, чисто баш зато што ми је то јачи трип. Чак ако одемо у тај смер, то ми је мања пичкост, оно, види богомољка ми на гајби, сад ћу да је ватам живу и да се рвем с њом не бих ли је избацио напоље, то је зајебаније него да је одаламим папучом. Слободно могу да кажем да имам добар левел бистмастерости и пећиности, али то ми иде у оба смера и оба су ми до јаја. лив енд лет лив док ми нешто не угрози мој трип толико да морам да га кокнем, али миш који трчи по гајби по мени још није прешао праг (док нпр. пет мишева јесу и то би побио јебига, због логистике и математике). Ко што ми је спорцки лов геј, али не бих имао проблем да задавим малог зеку рукама за хас. 3 brate sto ti ne smuvas miu? realno 5 min da provede sa tobom bila bi ready za guraj-vadi. :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
f4ts0 Posted August 23, 2013 Report Share Posted August 23, 2013 A jel imaš problem da daviš malog pitona aehaeheeeee!!!! 1 You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts