lawl_ Posted January 24, 2014 Report Share Posted January 24, 2014 Večeras kao ide u NS na snimanje da se ustanovi težina povrede (ili meniskus ili ACL). Mada opet, to su sve neka nagađanja sa interneta, ali ako ide na snimanje, onda sigurno nije nešto bezazleno. Jbg. Quote :v Link to comment Share on other sites More sharing options...
lawl_ Posted January 24, 2014 Report Share Posted January 24, 2014 http://mondo.rs/a655598/Sport/Kosarka/I-Dragan-Milosavljevic-zavrsio-sezonu.html :( Quote :v Link to comment Share on other sites More sharing options...
dovlagsi Posted January 24, 2014 Report Share Posted January 24, 2014 i kako sad baš svi ti povređeni igrači da imaju istu povredu? Quote facebook.com/speed.rs Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted January 24, 2014 Report Share Posted January 24, 2014 povreda milosavljevica vam je mozda i + :c s'obzirom kakve je igre pruzao u poslednje vreme.. mada sve sada ide na teret kinsija i bogdana :c Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kal1mero Posted January 25, 2014 Report Share Posted January 25, 2014 Ма де је плус играо је као цар :) Quote Нема будућности без истине. Link to comment Share on other sites More sharing options...
pirun Posted January 25, 2014 Report Share Posted January 25, 2014 i kako sad baš svi ti povređeni igrači da imaju istu povredu? Izgleda da su svi pokidali ligamente kolena. Bertans, Vesterman i Milosavljevic. Ne znam da li je jos neko od manje bitnih imao slicnu povredu. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
grb1tj Posted January 27, 2014 Report Share Posted January 27, 2014 raspad sistema u komsiluku Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
lawl_ Posted January 27, 2014 Report Share Posted January 27, 2014 rasulo komplet, počevši od igre do celokupne atmosfere posle povrede... Quote :v Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted January 27, 2014 Report Share Posted January 27, 2014 ništa, samo vi dižite Duleta u nebesa da je do jaja trener a da ne govorimo koliko vam je suđenje išlo na ruku, a niste iskoristili Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
lawl_ Posted January 27, 2014 Report Share Posted January 27, 2014 jbg, i ovo je moralo jednom da se dogodi :) Quote :v Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vlada_ Posted January 27, 2014 Report Share Posted January 27, 2014 (edited) ništa, samo vi dižite Duleta u nebesa da je do jaja trener na kraju ce da ispadne da je on slepac koga je do jaja sralo oduvek Edited January 27, 2014 by vlada_ Quote "The horse ran away with the spoon, I wish I was on the moon, too" Link to comment Share on other sites More sharing options...
alfa Posted January 27, 2014 Author Report Share Posted January 27, 2014 да јеботе Перо, плс :) Quote Um caruje, Dundo Maroje! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted January 27, 2014 Report Share Posted January 27, 2014 pa večeras je ispao slepac dečko je promašio šut, iznervirao se, šutnuo reklamu. Timu ne ide, puno povređenih igrača, umesto da na poluvremenu pokuša da ga posavetuje, unese u njega neku energiju da izađe na teren posle pauze i da pokida, on ga odstrani iz ekipe? Jel možda Bogdan kriv što ste izgubili večeras od jedne prejadne ekipe ili debeli prasac? Isto, kapitensku traku ne treba ni komentarisati. Bogdan je tu odavno, a on je daje Francuzu koji će sutra da kaže poz kad bude našao dobar angažman Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted January 27, 2014 Report Share Posted January 27, 2014 sta se desilo sa bogdanom? sto je nestao posle poluvremena? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
lawl_ Posted January 27, 2014 Report Share Posted January 27, 2014 neki sukob između njega i Duleta (Dule je njega šutnuo navodno, pa je onda Bogdan šutirao neke reklame) i ovaj ga ostavio u svlačionici... inače, roster nam sad izgleda ovako PG: Bogdanovic,Aranitovic SG: Kinsey, Dallo SF: Andric, Bezbradica PF: Lauvergne, Gagic C: Musli, Milutinov, Salic Odosmo u kurac skroz, Lokomotiva će nas razbiti 20 razlike :D Quote :v Link to comment Share on other sites More sharing options...
agrsv Posted January 27, 2014 Report Share Posted January 27, 2014 Zato ce Bogdan u petak ubaciti Lokomotivi 30 poena :D btw Ovim ste sebi zakomplikovali i situaciju da igrate EL sledece godine :) Sada je jebeno ko ce na f4 :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
lawl_ Posted January 27, 2014 Report Share Posted January 27, 2014 Ako bude igrao Bogdan :D Quote :v Link to comment Share on other sites More sharing options...
agrsv Posted January 27, 2014 Report Share Posted January 27, 2014 Pa ako ga ne bude uvrstio u tim, Dule komotno moze da se povlaci iz trenerskog posla :) Doduse mozda Bogdan nece hteti da izadje na parket :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
lawl_ Posted January 27, 2014 Report Share Posted January 27, 2014 Ma on ide kako god da obrneš, sigurno neće ostati ovde :D @agrsv da da, na to sam i mislio, možda on neće hteti na parket, ali mislim da je to baš klinački potez :D Quote :v Link to comment Share on other sites More sharing options...
alfa Posted January 27, 2014 Author Report Share Posted January 27, 2014 pa večeras je ispao slepac dečko je promašio šut, iznervirao se, šutnuo reklamu. Timu ne ide, puno povređenih igrača, umesto da na poluvremenu pokuša da ga posavetuje, unese u njega neku energiju da izađe na teren posle pauze i da pokida, on ga odstrani iz ekipe? Jel možda Bogdan kriv što ste izgubili večeras od jedne prejadne ekipe ili debeli prasac? Isto, kapitensku traku ne treba ni komentarisati. Bogdan je tu odavno, a on je daje Francuzu koji će sutra da kaže poz kad bude našao dobar angažmanда си рекао "дебели одлепио" не бих ти ништа рекао, али "само ви дижите у небеса дебелог да је добар тренер" је рофлмао.он иза себе има резултате и велике успехе и тиме је доказао да је велики тренер. он је одавно одлепио, а ови проблеми са здрављем му баш не иду у корист по том питању. то се добро могло видети и оном изјавом после текме са цска, а ево и сада. једноставно пуца по свим шавовима и ја знам да је циганима драго због тога :D (не кажем теби, али генерално јесте драго сигурно)партизан је у тешком курцу, ако ове сезоне звезда не поузима све онда стварно треба да угасе и овај квазиклуб и онај прави! Quote Um caruje, Dundo Maroje! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted January 27, 2014 Report Share Posted January 27, 2014 Ok, ima rezultate, ali će meni ovakvi ispadi uvek biti rezervisani za loše trenere i pedagoge Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
leisure Posted January 28, 2014 Report Share Posted January 28, 2014 Ne vidim kako je to 'ispad' od strane Duleta. Bas naprotiv, da je istolerisao ovo ponasanje bio bi znak slabosti i nedostatak autoriteta od strane trenera. Nesto sto je Zeljko Obradovic trebao da presece jos 2005. i onim Eurobasketom. Zapravo je ucinio uslugu Bogdanu na duge staze. Najbolje da ga pusti da se pretvoti u Mitrovica iz FK-a Druga stvar - jedini razlog zbog kojeg je Lovernj Kapiten je da skine dodatni pritisak sa Bogdanovica. 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted January 28, 2014 Report Share Posted January 28, 2014 da, zamisli, hoće da spusti na zemlju dečka, loše bi mu bilo da oko njega prave tim kao što Cibona pravi od Šarića Jednostavno, Dule ne može da dozvoli da neko barem i privremeno bude veći od njega kao i sa decom, loši roditelji kažnjavaju i prete kaznama, dobri roditelji edukuju i objašnjavaju 1 Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
leisure Posted January 28, 2014 Report Share Posted January 28, 2014 Dule je otpustio Andjusica da bi gurnuo u vatru Bogdanovica koji je danas na putu da postane igracina za reprezentaciju za narednih 10 godina. Ceo tim je i onako vec podredjen njemu, ali to ne znaci da je Bogdan veci od tima. Sam sigurno nece moci da se plasira u finale ABA lige, koje je u ovim okolnostima, glavni cilj Partizana. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted January 28, 2014 Report Share Posted January 28, 2014 a kad vas je vadio ko zna koliko puta ove sezone, onda je mogao sam? Traka će da bude pritisak, ali neće to što svaka lopta ide na njega kad ne znate šta ćete u napadu? Pričaš o "ovom" ponašanju dečka koji je jedan od najkulturnijih domaćih sportista (pogledaj izjave koje je npr davao tokom EL, ali i po domaćim medijima) Kad vam bude falila jedna pobeda za F4 (jer ćete do kraja minimum izgubiti još 3, a možda i 4 zbog silnih gostovanja), onda će biti "e a što nije više Bogdan odlučivao"? Ne kapiram toliku zaslepljenost ljubavlju prema jednom čoveku sa tolikim egom (i tolikim nevaspitanjem i nepoštovanjem i svojih igrača i protivnika) Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts