lawl_ Posted April 24, 2014 Report Share Posted April 24, 2014 Čović rekao da će se bolje živeti u Srbiji posle Zvezdine titule, jedva čekam Quote :v Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sarma Posted April 24, 2014 Report Share Posted April 24, 2014 gore od onih kada je partizan bio prvi ni ne moze... :D znam znam... ostace isto... ALI CE ZVEZDA BITI PRVAK... sto je dovoljno da meni licno bude bolje... :P Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted April 24, 2014 Report Share Posted April 24, 2014 jeboteeeeeeeeeeeeee Quote gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ImbaQQ Posted April 24, 2014 Report Share Posted April 24, 2014 Hahahaah pa i ova dvojica na areni vas zajebavaju svaki put kad kazu "crvena zvezda" :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
agrsv Posted April 24, 2014 Report Share Posted April 24, 2014 barem sam dao 1k na live dok je kvota bila 2.7 :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
leisure Posted April 24, 2014 Report Share Posted April 24, 2014 ovi se sprdaju sa vama 1 6 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
trn Posted April 24, 2014 Report Share Posted April 24, 2014 2/27, jebem ti zivot Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Popular Post LESkOpoz Posted April 24, 2014 Popular Post Report Share Posted April 24, 2014 @lejzr podudlas ti nama jaja! @tekma jebi ga, platili smo ceh smrdljivom sistemu takmicenja. Rekao sam i prosle godine da je smrdljiv kada nam je isao na ruku i ponavljam to ove godine kad nas je kostalo EL. Mozemo da pljujemo Radonjica, Nelsona, sta god, ali ovo je jednostavno utakmica gde nas je sve STALO, i to je to. Smorio sam se jako. :( 5 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted April 24, 2014 Report Share Posted April 24, 2014 @lejzr podudlas ti nama jaja! koji si ti bog :) evo kao vratili smo se lol 65 69 :O Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted April 24, 2014 Report Share Posted April 24, 2014 aaaaaaaaaaaaaa Quote gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted April 24, 2014 Report Share Posted April 24, 2014 ne vredi. Neka se desilo u najgorem trenutku po nas. Sada ce valjda da se malo srusi kult o Cokiju. Sad barem mozete da nastavite da se dirate po Duletu koji vas je odveo do sampionske titule... :( Quote gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
leisure Posted April 24, 2014 Report Share Posted April 24, 2014 (edited) u trenutku kada sam to napisao je bilo -18 i stvarno su se spdali(Blesingejm koji prolazi kroz odbranu napred-nazad do reketa i onda se vrati i sutne trojku npr) nemate trenera, Radonjic pogubljen ko reki u Las Vegasu plus je idiotizam sto Delije bojkotuju ABA ligu, da je bila puna Arena oduvali biste ih Edited April 24, 2014 by leisure Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted April 24, 2014 Report Share Posted April 24, 2014 jebote mnogo sam se smorio. Bas sam se smorio. Mrzi me i da komentarisem sta i kako. Quote gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
LESkOpoz Posted April 24, 2014 Report Share Posted April 24, 2014 ^this. Jebem ti sistem da ti jebem i sve u tri picke materine. Inace, sad sam cuo da postoje i neke kvalifikacije za EL? Kakva je tu prica, kako to ide? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
trn Posted April 24, 2014 Report Share Posted April 24, 2014 Nadam se da ce 'kapiten' dobiti sut kartu. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dovlagsi Posted April 24, 2014 Report Share Posted April 24, 2014 da smo igrali u pioniru dobili bi ih nadam se da čović uživa u 20k evra više što je dobio igranjem na neutralnom terenu Quote facebook.com/speed.rs Link to comment Share on other sites More sharing options...
ImbaQQ Posted April 24, 2014 Report Share Posted April 24, 2014 Jedno veliko NISTA :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted April 24, 2014 Report Share Posted April 24, 2014 da smo igrali u pioniru dobili bi ih nadam se da čović uživa u 20k evra više što je dobio igranjem na neutralnom terenu sta ti pricas, boze me sacuvaj... Quote gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
agrsv Posted April 24, 2014 Report Share Posted April 24, 2014 Igracemo verovatno te kvalifikacije, ali tu se ocekuje neki ruski klub... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Popular Post shoocky Posted April 24, 2014 Popular Post Report Share Posted April 24, 2014 ja odbijam da poverujem da ste izgubili od cibone 4 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
optimus Posted April 24, 2014 Report Share Posted April 24, 2014 Sad dodjoh sa utakmice. Sta reci koju posluku porati..... Da nije Jake zvezda ne bi dala 30 poena na utakmici bukvalno su tolko bedni. Kao sto sam vec rekao meni je ova zvezdina igra mucna za gledanje bilo dobijali ili gubili. Bio sam iza zvezdine klupe bukvalno prvi red iza i jednostavno nije mi jasno koja je uloga Radonjica. Celu utkamicu sleze ramenima i kuka ko zena umesto da vodi jebeni tim i da izvrsi makar pritisak na sudije kod odluka koje su isle u korist cibone, a bilo ih je dosta. BAs mucan neki osecaj kada ih gledas koliko su nemocni protiv Blesingejma koji protrcava kroz reket ko pored cunjeva. Cela utakmica se svela na jurnjavu crnjole od 1.5m po terenu i ispucavanju trojki. Tuga Quote There's some disco fans in here tonight! Link to comment Share on other sites More sharing options...
grb1tj Posted April 24, 2014 Report Share Posted April 24, 2014 zali boze para za kartu sto je najgore uzeo sam i za finale bar cu ko gospodin da gledam hrvate Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted April 24, 2014 Report Share Posted April 24, 2014 jebote mnogo sam se smorio. Bas sam se smorio. Mrzi me i da komentarisem sta i kako. takodje. Ako ljudima posle ove tekme nije jasno koja je noga Radonjić, ja ne znam kad će biti. Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
dovlagsi Posted April 25, 2014 Report Share Posted April 25, 2014 sta ti pricas, boze me sacuvaj... pa jbt evo ovako: šutirali su trojke 2/30, realno je da od 30 ubaciš 10 trojki, to je znači razlika od 8 trojki - 3x8=24 poena izgubljena, plus promašena slobodna bacanja pogledaj statistiku šuta u Areni i izoluj dženkinsovo nadahnuće vs. Budiveljnika - nula! tadija dragićević u Areni ne pogađa ništa, sinoć 0 poena a protiv Radničkog koji dan ranije gađa u Pioniru 5/8 SVE preko ruke i SVE sa minimum 7.5 metara. jaka blažić je bio najbolji sinoć sa šutem 15% za 3 jednostavno mislim da bi ih uništili u pioniru, imajući u vidu još i da je navijanje uvek bolje tamo mada bilo je kul ono kucanje simona na kraju :D Quote facebook.com/speed.rs Link to comment Share on other sites More sharing options...
fushi.ryuu Posted April 25, 2014 Report Share Posted April 25, 2014 Koje navijanje, kad ne idete na utakmice ABA lige? Quote .: l@w.: co-founder of kouteki Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts