Reestah Posted June 14, 2014 Report Share Posted June 14, 2014 Ovo sto je radio Blazic sam prvi put u zivotu video.* Zakucava se u Bertansa 20 puta, mlatarajuci glavom ko da je na kastingu za Isterivaca djavola 7. *Sve ostalo, ukljucujuci Vujosevicevu paranoju, izlazenje s terena, tucu, praznjenje dvorane, Obrknezevica i sut za 3 Muslija Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
lawl_ Posted June 14, 2014 Report Share Posted June 14, 2014 Sve je krenulo od prepucavanja Covica i Vujosevica u utisku nedelje. Jebeni imbecili. Tuzno, nastavlja se tekma, igra se 5 na 4 XD Ispravka 5 na 3 xD Quote :v Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kal1mero Posted June 14, 2014 Report Share Posted June 14, 2014 Почело је :) 1 Quote Нема будућности без истине. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted June 14, 2014 Report Share Posted June 14, 2014 Почело је :) hahah kad pre :)) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
grb1tj Posted June 14, 2014 Report Share Posted June 14, 2014 rasko katic koji u igri 5v3 pravi 3 sekunde u reketu i pravi 2 licne greske bice ovo velika smejurija Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kobayagi Posted June 14, 2014 Report Share Posted June 14, 2014 Zabraniti Covicu i Vujosevicu dozivotno da prisustvuju bilo kojoj kosarkaskoj utakmici. Quote ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
ImbaQQ Posted June 14, 2014 Report Share Posted June 14, 2014 (edited) Bravo, izgovor da se odstrani Dule je izbaciti i Covica. Kakvo genijalno razmisljanje. Isti taj Dule je upozorio na mogucnost loseg sudijskog kriterijuma ali ovo sto se dogodilo je vrh. Mozete ga pljuvati kol'ko ocete, mozete ga psovati i pricati svasta o Duletu ali covek za koga je ovo veceras bilo fer sudjenje je arhetip idiota. Edited June 14, 2014 by ImbaQQ 1 5 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
trn Posted June 14, 2014 Report Share Posted June 14, 2014 Naravno da nije, da je fer vi bi pobedili :D 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
agrsv Posted June 15, 2014 Report Share Posted June 15, 2014 Bravo, izgovor da se odstrani Dule je izbaciti i Covica. Kakvo genijalno razmisljanje. Isti taj Dule je upozorio na mogucnost loseg sudijskog kriterijuma ali ovo sto se dogodilo je vrh. Mozete ga pljuvati kol'ko ocete, mozete ga psovati i pricati svasta o Duletu ali covek za koga je ovo veceras bilo fer sudjenje je arhetip idiota. 1 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted June 15, 2014 Report Share Posted June 15, 2014 Zabraniti Covicu i Vujosevicu dozivotno da prisustvuju bilo kojoj kosarkaskoj utakmici. upravo tuga i jad, na mnogo je niske grane pala nasa kosarka, nazalost :c Bravo, izgovor da se odstrani Dule je izbaciti i Covica. Kakvo genijalno razmisljanje. Isti taj Dule je upozorio na mogucnost loseg sudijskog kriterijuma ali ovo sto se dogodilo je vrh. Mozete ga pljuvati kol'ko ocete, mozete ga psovati i pricati svasta o Duletu ali covek za koga je ovo veceras bilo fer sudjenje je arhetip idiota. druze, ono, mojne vise pls Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted June 15, 2014 Report Share Posted June 15, 2014 ali igra zvezde 5v3 onih nekoliko minuta je bruka i katastrofa...mislim da bi nas 5 iz kafane bolje odigralo Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
alfa Posted June 15, 2014 Report Share Posted June 15, 2014 Туга.Али реално ово и није неко изненађење, с обзиром на дешавања ван терена током целе сезоне... Једино Сале може да спаси нашу кошарку сада, али бојим се да је то скоро немогуће :( Quote Um caruje, Dundo Maroje! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted June 15, 2014 Report Share Posted June 15, 2014 da KSS sad ima neki autoritet, izbacili bi jedne i druge i ostavili Megu i Radnički da igra finale, ali se to naravno neće desiti. Biće par novčanih kazni, u ponedeljak garant i jedni i drugi igraju sa full timom i to je to 2 Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lex Posted June 15, 2014 Report Share Posted June 15, 2014 Ali ni to izbacivanje ne bi zabolelo dovoljno, pošto se zna ko ide u ABA, a samo ABA vredi. ;) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mohr Posted June 15, 2014 Report Share Posted June 15, 2014 pitanje je zasto se uopste igra ova liga kada nema prohodnost u evropu...cisto gubljenje vremena Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kal1mero Posted June 15, 2014 Report Share Posted June 15, 2014 (edited) Дуле проговорио кроз Богдана :) Kada vidim da ovde ne pobeđuju najbolji, da kao reprezentativac nemam autoritet, dobro ću razmisliti da li da igram za nacionalni tim. Neka licenciraju Dženkinsa, mogu da igraju i Lazić, Simonovi http://mondo.rs/a701454/Sport/Kosarka/Bogdanovic-mozda-nece-igrati-na-SP.html Edited June 15, 2014 by Kal1mero Quote Нема будућности без истине. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kal1mero Posted June 15, 2014 Report Share Posted June 15, 2014 Дуле није нормалан :) "Tenzije nastaju od trenutka kada su vođe Zvezdinih navijača uzele vlast u Srbiji, počele na vladajuća mesta da postavljaju ljude po kriterijumu da su strastveni navijači Zvezde, i vode ovu zemlju, pogotovo ovaj sport, u sunovrat". http://mondo.rs/a701452/Sport/Kosarka/Vujosevic-Krive-su-vodje-navijaca-Zvezde-na-vlasti.html Quote Нема будућности без истине. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mohr Posted June 15, 2014 Report Share Posted June 15, 2014 ne znam sta se cudite,u grckoj su gazde olimpijakosa zabranile grckim reprezentativcima da igraju za grcku,koliko je to moguce vec,videcemo,znam samo da ne dozvoljavaju spanulisu,printezisu i ostalima da igraju za grcku. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kal1mero Posted June 15, 2014 Report Share Posted June 15, 2014 На последњем првенству су играли и Спанулис и Принтезис ? http://www.fiba.com/pages/eng/fe/14/wcm/team/p/rid//sid/8722/tid/291/profile.html Quote Нема будућности без истине. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mohr Posted June 15, 2014 Report Share Posted June 15, 2014 posle ovog finala koji je pao dobio 3-2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
konaN1 Posted June 15, 2014 Report Share Posted June 15, 2014 (edited) Sve ovo je Vujosevic lepo smislio u svom pakosnom mozgu, ali nece moci vise tako.Nije uspeo da prekine utakmicu. Zvezda je nadigrala i zasluženo pobedila Partizan. Sramotan je pokušaj sklanjanja ekipe sa terena kako bi se izbacila Zvezda iz ritma. Ne biraju se sredstva da se stvori haos, jer se u njemu bolje snalazi Partizan. Edited June 15, 2014 by konaN1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
grb1tj Posted June 15, 2014 Report Share Posted June 15, 2014 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
shw. Posted June 15, 2014 Report Share Posted June 15, 2014 Ladno bot. Quote Lyesmith kept his orange-blond hair pretty much shaved. You could see the lines of his skull. "Tell you what, though. This country started going to bell when they stopped hanging folks. No gallows dirt. No gallows deals." Link to comment Share on other sites More sharing options...
konaN1 Posted June 15, 2014 Report Share Posted June 15, 2014 bolje napisite nesto pametno nego sto samo znate da trolujete ;] 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
lawl_ Posted June 15, 2014 Report Share Posted June 15, 2014 (edited) evo ja cu da napisem ;] Edited June 15, 2014 by lawl_ Quote :v Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts