agrsv Posted May 18, 2014 Report Share Posted May 18, 2014 Uzeli klinci finalni turnir "evrolige" Sabili real u finalu 55:42 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted May 18, 2014 Report Share Posted May 18, 2014 sad još samo da odu kod Duleta, pa da postanu igrači Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
leisure Posted May 18, 2014 Report Share Posted May 18, 2014 sjajan rezultat, svaka im cast Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted May 18, 2014 Report Share Posted May 18, 2014 prvo kod duleta, pa onda kod dude i zeljka :DD Quote gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted May 25, 2014 Report Share Posted May 25, 2014 stanko i astora jos slave, nema ko da cestita titulu ovde:) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
alfa Posted May 25, 2014 Report Share Posted May 25, 2014 Nije, nego njima ne treba placena titula 1 Quote Um caruje, Dundo Maroje! Link to comment Share on other sites More sharing options...
prota_ Posted May 25, 2014 Report Share Posted May 25, 2014 http://sport.blic.rs/Fudbal/Domaci-fudbal/253214/Bajkovic-se-titulom-oprostio-od-Zvezde-Suze-mi-teku-sad-mogu-i-da-umrem ode dušmanin. ja vam, evo, čestitam na tituli. dogodine opet u humskoj. :) 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
lawl_ Posted May 25, 2014 Report Share Posted May 25, 2014 JEBI GROBARE Quote :v Link to comment Share on other sites More sharing options...
grb1tj Posted May 25, 2014 Report Share Posted May 25, 2014 skandalozno navijanje tokom celog meca mec ko mec, odlicno smo igrali u napadu, u odbrani go kurac rakic drvo :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted May 25, 2014 Report Share Posted May 25, 2014 navijanje nije bilo vodjeno uopste, spontano je kretalo sve iz 'kopa' Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted May 25, 2014 Report Share Posted May 25, 2014 vrh, od sutra živimo bolje! Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Astora Posted May 26, 2014 Author Report Share Posted May 26, 2014 otkad rev ne otvara topike,nema ni titula... I eto, prvi topik i odmah titula. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kobayagi Posted May 26, 2014 Report Share Posted May 26, 2014 Dočekasmo i taj dan... :-) Što se tiče navijanja, mnogo toga se desilo u prethodne dve nedelje, mislim da na ovoj utakmici navijanje i proslava titule nije ni bilo u prvom planu. Quote ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted May 26, 2014 Report Share Posted May 26, 2014 nego velicanje jednog siledzije... sramota. 2 1 Quote gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doca Posted May 26, 2014 Report Share Posted May 26, 2014 taj fazon, kenja mi se od tih tripova. Quote Novi forum smrdi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kal1mero Posted May 26, 2014 Report Share Posted May 26, 2014 Силеџија је блага реч :) Quote Нема будућности без истине. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kobayagi Posted May 26, 2014 Report Share Posted May 26, 2014 Stvarno mislim da nije prikladno polemisati o tome. Quote ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sarma Posted May 26, 2014 Report Share Posted May 26, 2014 odavno nije prikladno ni otici na utakmicu... bas zbog takvih koje nije "prikladno" komentarisati... a oni odlikasi, redovni davaoci krvi, svi device u horoskopu... minut cutanja za sve djuture, pa ti pisni ako smes... da su makar gospoda mafijasi, nego sitne jajare koje ugrozavaju zivote svima koji se nalaze oko njih... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Debeli Posted May 26, 2014 Report Share Posted May 26, 2014 čestitam na tituli, momci. 'aj pa sledeću da slavite za 7 godina! 2 Quote MORTALIS HOMO AURA PER KHARONE SERVAStyle over subsistenceCrown of Light. Keeper of The Yoda Chamber. I&I, Righteous Army of One. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Popular Post Highl1 Posted May 26, 2014 Popular Post Report Share Posted May 26, 2014 kad čitaš šta piše ovaj pera, pomisliš da mu je jedina radost u životu kad mu legne plata jel treba da mi bude radost što smo uzeli titulu na Vućića? Jebe mi se za njihovih prethodnih 6, ali ovaj niz od 15 pobeda i ovakvo sklanjanje igrača protivnika je po meni sramotno. Ko hoće da se raduje nek se raduje, ja kao neko ko navija od malih nogu i koga su vodili i na Bajern ovde i u Bari jednostavno ne mogu, za mene je ovo katastrofa šta smo dočekali na svim nivoima, i na terenu, i na stadionu (da se odaje počast kriminalcima) i okolo (uprava, liga, etc). Daće bog da nas UEFA kazni (a verovatno neće, jer će Gazprom da iskešira ili ko već da vidimo te kvalifikacije za CL) pa da se ne brukamo u kvalifikacijama 4 Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
trn Posted May 26, 2014 Report Share Posted May 26, 2014 Ne tera te niko da navijas niti da pratis Zvezdu, a to tvoje "dace Bog", valjda nece nek bar probaju da udju, i gori od ovih su pokusavali. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted May 26, 2014 Report Share Posted May 26, 2014 u, al si mi rekao, "ne tera te niko" komentar u rangu onoga pred svake izbore "ako nisi glasao, nemaš pravo da komentarišeš" 1 Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
pirun Posted May 26, 2014 Report Share Posted May 26, 2014 Vodje navijaca su i tada bili kriminalci.. Ne znam sto se sada iscudjavate. Tako je poslednjih 20tak godina... Ja iskreno razumem zasto se odaje pocast, i nemam nista protiv toga. Jbg bio im je ortak/brat/kum, kakav god da je bio. Glupo je uopste komentarisati, kao sto kaze Voo. Ja sam bio na tekmi, i nisam pozdravio kada se skandiralo njegovo ime, zato sto imam isto misljenje o njemu kao vecina ljudi ovde, ali mogu da razumem zasto neki ljudi jesu... 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kobayagi Posted May 26, 2014 Report Share Posted May 26, 2014 (edited) Nija mi samo jasno kako neko ko sebe smatra navijačem Crvene zvezde može da poželi svom klubu tako nešto (kaznu uefe). edit: Pirun, upravo to sam hteo da napišem ali sam prećutao da bi izbegao dalje prozivanje i etiketiranje. Svako od Vas ima nekog druga ili rođaka koji se bavi ovim ili onim ili je agresivniji od ostalih ali dokle god je Vaš onda je ok i on je pozitivno lud lik i generalno ok a kad se radi o nekome koga ne poznajete onda se zgražavamo što tamo neki njegovi prijatelji osećaju potrebu da se oproste od njega na ovakav način. Edited May 26, 2014 by Voo Kanigia Quote ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doca Posted May 26, 2014 Report Share Posted May 26, 2014 (edited) @pirun pa to što možeš da razumeš zašto neki ljudi žele da mu daju počast ne znači da je to ispravno i da je ok da preko zvaničnog ozvučenja klub poziva na minut ćutanja za nastradale u poplavama i ova dva ubijena mentola. @voo evo ja smatram sebe navijačem crvene zvezde i želim da dođe neka komisija i da nas šutne u beton ligu, razjuri ovu stoku u upravi i na tribinama pa da vidimo onda koliko bi tih "pravih" zvezdaša dolazilo na utakmice ubuduće. edit: dodatno moram da se složim da sam primetio da pera često banjava na teme sa tim "nemate vi pojma, sve je to kurac, ja znam" pričama, kao da ih nismo prežvakali sto puta. iako se u ovom slučaju slažem sa njim potpuno :) Edited May 26, 2014 by Doca. Quote Novi forum smrdi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts