Lucky Posted June 12, 2013 Report Share Posted June 12, 2013 Trupsi je bio najbliže tome, pa zbog toga nisu drugi! A glavni problem koji imamo sa ženama već dugi niz godina je što su sve iste :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Popular Post Coyote Posted June 12, 2013 Popular Post Report Share Posted June 12, 2013 (edited) Edited June 12, 2013 by Coyote 5 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zwerko Posted June 12, 2013 Report Share Posted June 12, 2013 sreca, na sta bi licilo da debela monahinja ima devojku Kakva je bre to diskriminacija? Sta debeli popovi smeju da imaju decake a debele monahinje ne smeju da imaju devojke? Quote Heghlu'meH QaQ jajvam Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted June 12, 2013 Report Share Posted June 12, 2013 Volim zene s velikim sisama a sve mi zapadaju one s malim (sisama) :( 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Popular Post ZOLA Posted June 12, 2013 Popular Post Report Share Posted June 12, 2013 Nemam devojku, ne da mi zena :| 5 Quote There are 2 rules in a successful life: 1. Don't tell people everything you know Link to comment Share on other sites More sharing options...
Santa Posted June 12, 2013 Report Share Posted June 12, 2013 (edited) @voodoo_ Kod Srbe malo u goste.. Edited June 12, 2013 by Santa Quote Svakoga dana u svakom pogledu, sve više napredujem Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted June 12, 2013 Report Share Posted June 12, 2013 i got 99 problems but a bitch aint one Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Debeli Posted June 12, 2013 Report Share Posted June 12, 2013 Nemam devojku, ne da mi zena :| Quote MORTALIS HOMO AURA PER KHARONE SERVAStyle over subsistenceCrown of Light. Keeper of The Yoda Chamber. I&I, Righteous Army of One. Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted June 12, 2013 Report Share Posted June 12, 2013 ovaj alanford dosao iz dela mupa za internet kriminal pa da vidi ko je potencijalni manijak koji ugovara sastanke sa maloletnicama Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted June 12, 2013 Report Share Posted June 12, 2013 Kili internet mikri Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
f4ts0 Posted June 12, 2013 Report Share Posted June 12, 2013 ili je alt nekog od ozenjenih Quote You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
alanford Posted June 12, 2013 Author Report Share Posted June 12, 2013 nije ni alt,a nisam ni pandur.juce sam bas pazario od jednog clana foruma acc za gw2,pa on moze da posvedoci. :) ovo za ruskinje je istina,prosle godine bila svadba srednjevekovni stil,u despotovcu,vitezovi i to ludilo. mladozenja mi dodje stric,ali ne rodjeni,inace ima neki svoj viteski red.uglavnom,on ozenio ruskinju,devojka izgleda vrhunski tako da verovatno kad i ja budem odlucio da se zenim,palim u bratsku nam rusiju :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted June 12, 2013 Report Share Posted June 12, 2013 jeste sad, kazes na pocetku recenice na da nisi iz db-a i treba da ostane na tome 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Longleyy Posted June 12, 2013 Report Share Posted June 12, 2013 (edited) Edited June 12, 2013 by Longli 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted June 12, 2013 Report Share Posted June 12, 2013 nije ni alt,a nisam ni pandur.juce sam bas pazario od jednog clana foruma acc za gw2,pa on moze da posvedoci. :) ovo za ruskinje je istina,prosle godine bila svadba srednjevekovni stil,u despotovcu,vitezovi i to ludilo. mladozenja mi dodje stric,ali ne rodjeni,inace ima neki svoj viteski red.uglavnom,on ozenio ruskinju,devojka izgleda vrhunski tako da verovatno kad i ja budem odlucio da se zenim,palim u bratsku nam rusiju :) E tu već može Srba da te posavetuje! Ili si pak neki pandur koji se nameračio na dobrog nam Srbu! Sad ćeš još da napišeš kako te interesuje kako se Fordov motor ponaša na ruskim putevima i da si krenuo da se baviš 3D-om! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Debeli Posted June 12, 2013 Report Share Posted June 12, 2013 (edited) Lale, ne idu na Srbu, nego na jednog njegovog bliskog rođaka, ali tako radi pandurski model, ostavi ovo profesionalcima da rešavaju. Alane, kako Broj Jedan, šta radi, kako je drug Armagedon, ide nekako, a? Edited June 12, 2013 by Debeli 1 Quote MORTALIS HOMO AURA PER KHARONE SERVAStyle over subsistenceCrown of Light. Keeper of The Yoda Chamber. I&I, Righteous Army of One. Link to comment Share on other sites More sharing options...
alanford Posted June 12, 2013 Author Report Share Posted June 12, 2013 teska vremena,gura se nekako,kriza svuda..mozda cak i zatvorimo cvecaru.samo trasnparentno,nista ispod zita! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Debeli Posted June 12, 2013 Report Share Posted June 12, 2013 teska vremena,gura se nekako,kriza svuda..mozda cak i zatvorimo cvecaru.samo trasnparentno,nista ispod zita! jeste - kriza, a striko vitez Reda kraljevskih vitezova, pusti priču, nego deder objasni odakle vam ideja i zašto mislite da ćemo vam izručiti onog po kojeg ste došli, nazovimo ga "Krastavac"? Quote MORTALIS HOMO AURA PER KHARONE SERVAStyle over subsistenceCrown of Light. Keeper of The Yoda Chamber. I&I, Righteous Army of One. Link to comment Share on other sites More sharing options...
spo(ghost) Posted June 12, 2013 Report Share Posted June 12, 2013 krastavac za vicu ;D:DD:D:D:D 1 Quote Nije bitno da je velik, bitno je da je lep... Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted June 12, 2013 Report Share Posted June 12, 2013 jel se cujes sa velikim cezarom? Quote gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
alanford Posted June 12, 2013 Author Report Share Posted June 12, 2013 nisam u kontaktu sa cezarom.steta,bio je dobar momak. budite mi pozdravljeni,necu pisati vise na vasu veliku zalost ili srecu na ovoj temi,pomislio sam da bi mogla da ispadne neka razonoda,vama definitvno jeste,ali bih vas zamolio da mi ne obrisete acc,mozda mi zatreba ubuduce za neku kupoporodaju. :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sarma Posted June 12, 2013 Report Share Posted June 12, 2013 Sarmageddon FIXED! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
K0baya Posted June 12, 2013 Report Share Posted June 12, 2013 (edited) Desanka je ljubav, sve ostalo je sex! Tako da mi nemamo tih problema. Edited June 12, 2013 by k0baya Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Surovi1953 Posted June 12, 2013 Report Share Posted June 12, 2013 meni je najgore bilo kada sam putovao sa devojkom - kako cu da serem,a da ona ne cuje...pa sam apstipirao par dana 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
overkind Posted June 12, 2013 Report Share Posted June 12, 2013 Да ли је и њој било исто то фрка? Си чуо нешто? Quote ...Од рођења спремна стоји, мене чека моја рака, Да однесе све што имам у дубину у дубоку. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts