Jump to content

alanford

The X
  • Posts

    17
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by alanford

  1. хвала пуно на информацијама,послао сам му ПМ чекам одговор.видећу још за Грамно и Шпијун. п.с.ако неко зна хордашке гилде добре није битно који сервер,пошто су ово све алијанса
  2. баш сам тражио по овом делу форума,али нисам нашао (нпр. на гилд ворс 2 има ова тема),јел може неко да препоручи неку добру ПвП гилду,било балнканску или интернационалну?вратио сам се после годину и по тренутно сам на 1,6к рејтинга у рбг,слично и са аренама,хоћу да набуџим то до краја.
  3. nisam u kontaktu sa cezarom.steta,bio je dobar momak. budite mi pozdravljeni,necu pisati vise na vasu veliku zalost ili srecu na ovoj temi,pomislio sam da bi mogla da ispadne neka razonoda,vama definitvno jeste,ali bih vas zamolio da mi ne obrisete acc,mozda mi zatreba ubuduce za neku kupoporodaju. :)
  4. teska vremena,gura se nekako,kriza svuda..mozda cak i zatvorimo cvecaru.samo trasnparentno,nista ispod zita!
  5. nije ni alt,a nisam ni pandur.juce sam bas pazario od jednog clana foruma acc za gw2,pa on moze da posvedoci. :) ovo za ruskinje je istina,prosle godine bila svadba srednjevekovni stil,u despotovcu,vitezovi i to ludilo. mladozenja mi dodje stric,ali ne rodjeni,inace ima neki svoj viteski red.uglavnom,on ozenio ruskinju,devojka izgleda vrhunski tako da verovatno kad i ja budem odlucio da se zenim,palim u bratsku nam rusiju :)
  6. greska :) da je imam verovatno ne bih dosao na ideju da otvaram ovu temu,mada je ideja da se malo ljudi uvesle kao sto rece savovski!
  7. jbg,prastajte onda. ma jok samo diskusija. :)
  8. Posto sam prelistao ovaj deo foruma,primetio sam da nema ove teme,sto mi je iskren da budem jako cudno.sad da li je to,jer je ranije otvarana ova tema pa je brisana ili ne stvarno ne znam,ali nadam se da mi nece zameriti puno admini s obzirom da pise da je ovaj deo foruma za diskusiju o svemu! :) Dakle pisite probleme,price o devojkama,zenama.
  9. kupujem gw2 acc ili cdkey. potreban sav info,pisite na pm,prednost ima beograd. posto sam video u nekoliko oglasa da se cene acc-a krecu oko 2 do 2,5k,toliko sam spreman da platim.
  10. pa sto si onda linkovao onaj ss koji ne pokazuje nista ako se ne cuvaju prethodni razgovori?sta pokusavas da dokazes?nemas nikakve dokaze tvoje tvrdnje.krajnje sumnjivi su postovi koji te podrzavaju,a i koliko vidim imas nekoliko naloga na forumu sa kojih prodajes accove.ahaha kaljamo ti ugled hahaa
  11. pa zar ti nije cudno sto svi kazu da kad prodaju wow/d3 acc daju za prilog jer ako ih zajebes mogu da te prijave.ss ne dokazuje nista.posto od svega se samo vidi vreme i nikakav prethodni razgovor
  12. a druze sto ne prokomentarises od lika koji ti je trazio pasos i lk (suba se zove na prethodnoj strani) sto mu nisi odgovorio???
  13. bio si u pravu cigo ja zamalo da se zajebem da mu posaljem kes.sva sreca pa si mi ti i jos 1 ortak rekli da je scam (beli je) :)
  14. alanford

    WTS ACC

    Prodajem mejdza lvl 85 na stormreaveru balkanska gilda.belf je ima 395pvp frost i 386pve fire .86 mountova, 78 petova.ima 6165 achi points.tailorin ench arheologija i first aid na max.25 reputacija itd itd. http://eu.battle.net/wow/en/character/stormreaver/Sufocated/simple aromry link sve sto vas zanima saljite na 061/3138260 cena 40e.
  15. alanford

    WTS

    prodajem tauren warr 85 lvl.nije igran par meseci pa je aktiviran putem scroll of resurection.nalazi se na stormreaver serveru u balkanskoj gildi . http://eu.battle.net/wow/en/character/stormreaver/Daklu/simple link sa armory. tu pogledajte sve sta vas zanima na acc postoje jos 2 charra paladin i warr ali oni su na 80 lvl. main spec je tank. sva ostala pitanja saljite na 061/3138260 cena 40 evra
×
×
  • Create New...