prota_ Posted June 8, 2013 Report Share Posted June 8, 2013 jeeebote džoni kvest. klaker i alpina momenti all over again. Link to comment Share on other sites More sharing options...
spo(ghost) Posted June 8, 2013 Report Share Posted June 8, 2013 i muzicke numere tog doba :D:D:D:D:D; Nije bitno da je velik, bitno je da je lep... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Corey Posted June 8, 2013 Report Share Posted June 8, 2013 Плусирајте овај пост сви ви који готивите ово и у 2013-ој години! 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted June 8, 2013 Report Share Posted June 8, 2013 kori duljov pulen Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted June 8, 2013 Author Report Share Posted June 8, 2013 sećam se udruženo gotivnog momenta iz detinjstva - posle x meseci nerada leve strelice na tastaturi što se negativno odražavalo na moje igranje novih naslova (a neke igre nisu detektovale strelice na numpadu plus nisi mogao da konfigurišeš), stigne meni nova tastatura i to još sa palm restom i po prvi put windows tasterom i dok sam ja to tako otpakivao kreće po prvi put na BK Johnny Quest :) Koja sreća! :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doca Posted June 8, 2013 Report Share Posted June 8, 2013 ja sam dobio jq igru, sećam se da je bila čak na dva diska. neka avantura je bila u pitanju, uvek sam stizao do džungle u kojoj se ne vidi ništa i imaš radar u ruci koji ti pokazuje gde da ideš, ali nikad nisam uspeo da izađem iz nje, čak ni posle nekoliko dana igre :( Novi forum smrdi Link to comment Share on other sites More sharing options...
f4ts0 Posted June 8, 2013 Report Share Posted June 8, 2013 da nije temple run You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rowland Posted June 8, 2013 Report Share Posted June 8, 2013 hahahahahahahahahahaa 1 1 Live and let die Link to comment Share on other sites More sharing options...
SavKe Posted June 9, 2013 Report Share Posted June 9, 2013 Odoh u kg na svadbu, samo ja i cale od porodice, bice zajebano bez keve da nam udara kocnicu :D 2 2 У једној старој књизи читао сам чудну причу; а враг би га знао откуд мени та књига из неког смешног времена, у коме је било много слободоумних закона, а нимало слободе; држали се говори и писале књиге о привреди, а нико ништа није сејао; цела земља претрпана моралним поукама, а морала није било; у свакој кући пун таван логика, али памети није било; на сваком кораку говорило се о штедњи, а расипало се на све стране, а сваки зеленаш и нитков могао је себи купити за неколико гроша титулу: велики народни родољуб. Радоје Домановић - "Страдија" 1902. - Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted June 9, 2013 Author Report Share Posted June 9, 2013 gledam sad neki članak i klip na netu gde gomila studenata čeka ispred narodne biblioteke da bi išli da uče u čitaonici tamo. pa bih vol'o da mi neko pojasni gde je kvaka? ok je da učiš tamo, ali da čekaš u nikad većoj redini da bi učio, nemoguće da baš toliko niko nema gde da se sprema za ispite osim tu ili manjak samodiscipline da ne ode na net kada treba da uči ili šta je već razlog. Na primer ovo: Link to comment Share on other sites More sharing options...
grb1tj Posted June 9, 2013 Report Share Posted June 9, 2013 studenjak poluprazan, nema guzve, ne kosta nista Link to comment Share on other sites More sharing options...
Popular Post prota_ Posted June 9, 2013 Popular Post Report Share Posted June 9, 2013 kliknuo sam plej :c 7 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Popular Post strokan Posted June 9, 2013 Popular Post Report Share Posted June 9, 2013 (edited) Јуче сам на свадби успео да се напијем 2 пута у току дана. У 8 почели да тучемо дуњу, у 10 сам заспао у колима, у 12 се пробудио у на улазу у цркву, и онда од 14 у ресторану настави да пијем пиво. Добио сам 3 корпе и повео једно коло. Све у свему ја сам задовољан ево и снимка како цепам коло Edited June 9, 2013 by штрокан 13 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted June 9, 2013 Author Report Share Posted June 9, 2013 haha, zaboravih da stavim pojašnjenje da je samo capture :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
prota_ Posted June 9, 2013 Report Share Posted June 9, 2013 (edited) pa više nekako to kolo vodi tebe nego ti njega, štrokane. :) Edited June 9, 2013 by prota_ 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted June 9, 2013 Report Share Posted June 9, 2013 ovaj strokan najnoviji car u poslednje vreme! 3 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted June 9, 2013 Report Share Posted June 9, 2013 Uf kakve snajke, jebem ti sve živo Link to comment Share on other sites More sharing options...
strokan Posted June 9, 2013 Report Share Posted June 9, 2013 снаја је било у свим годинама и величинама.. А након онолико пива добро је да нисам пао док сам играо колце 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kal1mero Posted June 9, 2013 Report Share Posted June 9, 2013 То штроканееееееее Нема будућности без истине. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sekira Posted June 9, 2013 Report Share Posted June 9, 2013 Dodjoh sa raftiga na Tari, sumiram utiske sat vremena i ne mogu da se odlucim sta je bilo najbolje. Ne znam da li je najbolja stvar sam rafting, klopa, priroda, hrana ili oni carevi Bosanci. Stavicu slike za koji dan sa vise informacija Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted June 10, 2013 Report Share Posted June 10, 2013 strokan je bas drugar iz drugovca gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted June 10, 2013 Report Share Posted June 10, 2013 Bio sam u bioskopu, gledao Getsby-a. Pa najiskrenije razmatram da li je najgluplji film koji sam gledao, ali je svakako tu negde... Sa druge strane, evo jednog malog povratka u detinjstvo koje me je oraspolozilo posle ovog djubreta od filma :) http://www.youtube.com/watch?v=Okib94BZdjs razmatraj uz Jamesa Blunta, jer je film više nego dobar 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
f4ts0 Posted June 10, 2013 Report Share Posted June 10, 2013 zdrvao ćleeo! 1 You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cela Posted June 10, 2013 Report Share Posted June 10, 2013 mogu i belo da sredim, nego kapiram ovi malogradjani seljani nemaju para pa ih ni ne nudim When the going gets tough, the tough get going Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted June 10, 2013 Report Share Posted June 10, 2013 Ko bre nema para, daj pola kile belog i trista grama bataka 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts