Slađan Posted April 13, 2014 Report Share Posted April 13, 2014 VOX, 32 inča LED TV, HD Ready - 23k dinara + poklon zidni nosač - http://www.tehnomanija.rs/lcd-i-led--televizori/-vox-televizor-led-lcd-32-783.html pljk! Link to comment Share on other sites More sharing options...
reki Posted April 30, 2014 Report Share Posted April 30, 2014 pise 25k? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zwerko Posted April 30, 2014 Author Report Share Posted April 30, 2014 Mislim da je to bilo u tom momentu, tipa taj vikend, nedelja ili tako nesto. A to sto i dalje stoji "akcija" je u Tehnomaniji standard, sve je na akciji, i ono sto je 10k dinara skuplje nego u drugoj radnji... Heghlu'meH QaQ jajvam Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted April 30, 2014 Report Share Posted April 30, 2014 Ovo deluje kao kul ponuda - http://www.tehnomanija.rs/konzole/nintendo-konzola-dsi-pinkigra.html jeste starija konzola (ali mislim finalna koja se lako flešuje) i jeste pink, ali ova cena je mislim niža od "sveCke". Link to comment Share on other sites More sharing options...
Slađan Posted April 30, 2014 Report Share Posted April 30, 2014 ali roze matori.... pljk! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zwerko Posted August 27, 2014 Author Report Share Posted August 27, 2014 (edited) Malo da osvezimo ovu temu, otvara se neki trzni centar u Pancevu, pa Tehnomanija ima dobre ponude (nisam nasao na netu taj katalog pa je slika s telefona, to im je akcija ovaj vikend ili dok traju zalihe). Imajte u vidu da je otvaranje sutra: 32" TV - 18.000 din, tablet 5.000, laserski stampac 4.000, kakvi god da su ove su cene odlicne :) Edit: A ni ovaj laptop s windowsom za 30.000, odnosno malo jace od 250 evra nije za bacanje. Edited August 27, 2014 by Zwerko Heghlu'meH QaQ jajvam Link to comment Share on other sites More sharing options...
Slađan Posted August 27, 2014 Report Share Posted August 27, 2014 Kontam da ima neka bolja opcija za laptop generalno, a nije loše ovo, 32" tv za 18 hiljada i možda ovaj tablet, kakav god da je za 5. Mada opet, pitanje je dal oni to stvarno imaju na lageru ili odeš tamo u 12h, a ono nemaju taj "nego imaju neki jako, jako sličan za samo par hiljada više" :D pljk! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted August 27, 2014 Report Share Posted August 27, 2014 realno nisu loše cene, samo da ne bude po jedan komad :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zwerko Posted August 27, 2014 Author Report Share Posted August 27, 2014 Laptop kontam da je povoljan samo zbog tog wina, ako treba nekome ili ako oce prosto da kupi i da mu sve radi "out-of-the-box". A sto se tice da li imaju zaista toga, jebes ga, to je uvek problem, ja sam kupovao one neke aprate kad su otvarali prodavnicu tamo kod DIS-a i sve je bilo ok, ali su to ipak bile skuplje i mnogo vece stvari, ne proda se tako lako :) Heghlu'meH QaQ jajvam Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted August 29, 2014 Report Share Posted August 29, 2014 U Avivu generalno mozete jako jako dobro da prodjete, a ovaj vikend je pakao posto su pre nekoliko dana otvorili Mcdonalds, H&M i tehnomaniju...cak su i Bajagu doveli juce da ulepsaju vasar...nisam siguran, ali mislim da je za rur tate Aviv cak najbolja opcija za kupovinu igracaka u ovom trenutku... gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted August 29, 2014 Report Share Posted August 29, 2014 Ja sam uvek mislio da su ti tržni centri isti kao u bgdu, tipa i ovaj šoping u inđiji i taj u pančevu ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Slađan Posted August 29, 2014 Report Share Posted August 29, 2014 Bajaga car, nego nisam znao da ima i kod nas 4K televizoria(Philips, Samsung) za ~800€ tj. za manje od soma evra. Mada i dalje nije pametna investicija ali eto, bar padaju cene. Samo još da bude nekog 4K sadržaja, da hardver postigne neki normalan balans cena/performansi da može da tera 4K, da izađe Windows sa dobrim skaliranjem, da usklade DP ljudski, eventualno novi HDMI, povećaju osvežavanje ekrana za gejming, pa za godinu, dve možda i ima smisla kupiti tako nešto. pljk! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted August 29, 2014 Report Share Posted August 29, 2014 I ja sam video onaj bilbord za Panasonic 4k 40" za 100k što jeste kul cena, ali šta sa 4K rezolucijom sad raditi? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Slađan Posted August 29, 2014 Report Share Posted August 29, 2014 ništa, da se osećaš lepo dok gledaš demo što si dobio uz tv :D pljk! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zwerko Posted August 29, 2014 Author Report Share Posted August 29, 2014 Mislim da je to bas onako idiotska navlakusa, recimo ima taj Philips u Tehnomaniji za 95.000 sto je kao kul cena. Malo je veci problem kada pogledas njegove specifikacije: Panel resolution 3840 x 2160 Computer inputs up to 1920 x 1080 @ 60 Hz Video inputs 24, 25, 30, 50, 60 Hz up to 1920 x 1080p Dakle ti na njemu mozes da pustis video u 3840x2160, ali samo ako ga pustas s USB-a, LAN-a ili neceg slicnog (sto nije ni priblizno dovoljno da se pusti neki iole manje kompresovani video). Sa druge stane on nema inpute, DP ili HDMI 2.0 da bi pustio kako treba UHD video, nego mozes da pustas Full HD pa da ga on upscaleuje. Takodje sadrzaj je trenutno uzasan problem - mi smo gledali u Nemackoj sad one 4K televizore od 80+ inca, fazon desetine hiljada evra kostaju, ali je problem sto je sadrzaj koji pustaju u radnji, dakle koji su im dali vendori toliko kompresovan da gubi svaki smisao ta rezolucija. A to je ono sto su dobili od vendora, u kucnim uslovima nabaviti i pustati kvalitetan 4k sadrzaj je jos uvek u domenu SF-a. Meni je vrh bio na ovogodisnjem onom mobilnom kongresu u Barseloni kad su predstavljali ovaj valjda Xperia Z2 telefon koji snima u 4k video pa su ga onda pustali u Full HD rezoluciji na standardnom televizoru :) Heghlu'meH QaQ jajvam Link to comment Share on other sites More sharing options...
Slađan Posted August 29, 2014 Report Share Posted August 29, 2014 sve stoji. pljk! Link to comment Share on other sites More sharing options...
togFU Posted November 28, 2014 Report Share Posted November 28, 2014 https://www.youtube.com/watch?v=RadJV576HxM&list=UUlHPEEwp9phLBUnGqXTA7Eg WWW.CRNIPETAK.RSSO BLACK! Link to comment Share on other sites More sharing options...
zyllion Posted November 29, 2014 Report Share Posted November 29, 2014 pa posto ne planiram da kupim novi set sherpi a ni dushek ovaj crnipetak mi je usless :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
reki Posted November 29, 2014 Report Share Posted November 29, 2014 (edited) ja sam razmisljao da kupim neki krevet :D ili nesto za sedenje sto moze da se pretvori u krevet, jel ima nesto tako da valja za do 20k (krevet+dusek) togfi? ne mora da bude bas dormeo za sve koji se pitaju, da mnogo radim i potreban mi je kvalitetan odmor! Edited November 29, 2014 by reky Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikita_ Posted November 29, 2014 Report Share Posted November 29, 2014 Vala mogao bi da narucim Dry Cooker! sine nikita, postao si nik kejv Vagine 90 posto zena sveta su ti otvorene Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted November 29, 2014 Report Share Posted November 29, 2014 ovaj reki je odsecen od zivota Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted November 29, 2014 Report Share Posted November 29, 2014 Mislim da za te pare nema ni dušek za kampovanje Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vlada_ Posted November 29, 2014 Report Share Posted November 29, 2014 Mislim da su dormeo duseci oko 25, ali krevet i dusek slabo...mozda da uzmes random kauc na razvlacenje ili krevet i dormeo prostirku koja je oko 11-12 "The horse ran away with the spoon, I wish I was on the moon, too" Link to comment Share on other sites More sharing options...
reki Posted November 29, 2014 Report Share Posted November 29, 2014 ok znaci za krevet+dusek mi treba duplo vise :D kili si kupio prave sluske za 6k Link to comment Share on other sites More sharing options...
togFU Posted May 18, 2015 Report Share Posted May 18, 2015 Nova akcija startovala, promenite svoj jastuk! http://www.dormeo.rs/jastuci/eucalyptus-renew-jastuk.html Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts