Slađan Posted July 20, 2013 Report Share Posted July 20, 2013 meni je ovo daleko od ružnog, ali ajde, to je kao subjektivna stvar. pljk! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Immortalis Posted July 20, 2013 Report Share Posted July 20, 2013 da, ali moze se reci da izgled vara This video contains content from Jimmy Kimmel Live, who has decided to block it in your country. [23:47] <manager-> jao dete jao dete :D chickenonaraft.kom Link to comment Share on other sites More sharing options...
vukashinp Posted July 28, 2013 Report Share Posted July 28, 2013 Ima li neka akcija za Xbox 360 ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted July 28, 2013 Report Share Posted July 28, 2013 teško :) to kod nas niko ne prodaje oficijelno samim tim nema ni akcija. akcija ti i jeste kada neko valja od ovih "sa strane" :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
nickwood Posted July 29, 2013 Report Share Posted July 29, 2013 Ima li neka akcija za Xbox 360 ? Ima kod mene akcija za Xbox :) Ovdashnji P.S> nickwoode, zasto se ne "log_out"-ujes kad si na forumu sa mog kompa? DovlaGSI :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Coyote Posted July 30, 2013 Report Share Posted July 30, 2013 Zna neko gde imaju povoljno klime :D treba mi devetka povoljno sa ugradnjom xD Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kal1mero Posted August 1, 2013 Report Share Posted August 1, 2013 Разлика између 9 и 12 је хиљаду ипо динара :) 1 Нема будућности без истине. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Slađan Posted August 3, 2013 Report Share Posted August 3, 2013 Zna neko gde imaju povoljno klime :D treba mi devetka povoljno sa ugradnjom xD imaš ovo recimo http://www.tehnomanija.rs/index.php?ref=newsletter&mod=news&op=show_article&news_id=985 pljk! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted August 3, 2013 Report Share Posted August 3, 2013 Realno ovo deluje kao super cena za LED, iako je HD Ready, za nekoga ko nije previše zahtevan korisnik. Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted August 3, 2013 Report Share Posted August 3, 2013 HD ready je zapravo sta?Pomozite nubari :( gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
suba Posted August 3, 2013 Report Share Posted August 3, 2013 HD ready je zapravo sta?Pomozite nubari :( http://en.wikipedia.org/wiki/HD_ready EAT MY SHORTS Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted August 3, 2013 Report Share Posted August 3, 2013 pa nije full hd tj. nema 1080 rezoluciju već je 1366x768 rezolucija ekrana. Znači da će full HD sadržaji biti "smanjeni" na tu HD ready rezoluciju i samim tim nešto slabijeg kvaliteta, najprostije rečeno. Možda ovim otvaram neku novu diskusiju, ali imho na dijagonali od 32" i pritom uz domaće TV kanale i činjenicu da najčešće serije, filmove itd skidamo kao DivX a ne neke full HD ripove, mislim da je HD ready rezolucija skroz korektna stvar, ako se juri budžetski segment. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zwerko Posted August 3, 2013 Author Report Share Posted August 3, 2013 Pa to je vrlo diskutabilno, skoro smo na poslu imali tu diskusiju posto je kolega razmisljao da li da uzme HD Ready ili Full HD 32" tv. Na kraju smo to resili tako sto smo skinuli Game of Thrones u 720p i 1080p i nas 10 odvojeno gledali da li primecujemo razliku na Full HD plazmi od 51". Bar polovina nije mogla da primeti nikakvu razliku s udaljenosti od 2-3m,cak je problem sto se na 1080p verziji vise primecivala kompresija (skinuli smo najveci klip koji smo nasli, ali je taj bio vise kompresovan od 720p). Sto se gledanja domace televizije tice najbolje je uzeti CRT televizor da lepo zamuti sliku :) od novijih ce izgledati krs na bilo kom osim ako ne gledas samo strane kanale. Sto se gledanja filmova tice na 32" ekranu osim ako ne gledas potpuno nekompresovane Blu Ray filmove, mislim da ce manje od 10% ljudi ikada moci da primeti razliku u rezoluciji... Heghlu'meH QaQ jajvam Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted August 3, 2013 Report Share Posted August 3, 2013 Pa kako se to onda razlikuje od ovoga što sam ja napisao, izuzev što ti misliš da se razlika ne vidi čak ni na većim dijagonalama? :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zwerko Posted August 3, 2013 Author Report Share Posted August 3, 2013 Ne razlikuje se, ja sam hteo da kazem da se slazem s tobom, samo sam se malo nespretno odrazio :) ai htedoh da dam primer. Heghlu'meH QaQ jajvam Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted August 3, 2013 Report Share Posted August 3, 2013 hvala na primeru! :) Sve u svemu, za 24 'iljade 32" tv je po meni krajnje dobar best buy, osim ako neko nije izuzetni perfekcionista i vidi sve detalje i tako to. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted August 3, 2013 Report Share Posted August 3, 2013 svaki put kad neko napiše "HD Ready" misleći na 720p, zmija pojede po jednog hrabrog miša. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted August 3, 2013 Report Share Posted August 3, 2013 haha, pročitao sam ovaj topic odmah nakon onog sa mircom i strijama, pa je još smešnije! inače, izgleda da postoji neka razlika između USA i EUR po pitanju tog termina, usled čega i nastaje "pometnja" za to HD ready je 720p, ne znam da li ima na wiki strani - http://en.wikipedia.org/wiki/HD_ready mrzi me da gledam, ali je bilo u jednom dosta detaljnom članku kojeg sam relativno skoro čitao. Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted August 3, 2013 Report Share Posted August 3, 2013 HD Ready je bilo koji uređaj sa HDMI ulazom koji može da prikaže ono što mu se dovede na taj ulaz, pa makar prikazao u 320x240. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zwerko Posted August 6, 2013 Author Report Share Posted August 6, 2013 Kome treba ok SSD ima u Gigatronu KINGSTON SSDNow 120GB, 2.5", SATA III, HyperX 3K - SH103S3/120G za 9.990 dinara, sto je stvarno dobra cena za ok disk, ja imam takav u kompu. Samo imajte u vidu da akcija traje samo od danas do 10. avgusta. Heghlu'meH QaQ jajvam Link to comment Share on other sites More sharing options...
G!!! Posted August 7, 2013 Report Share Posted August 7, 2013 HD Ready je bilo koji uređaj sa HDMI ulazom koji može da prikaže ono što mu se dovede na taj ulaz, pa makar prikazao u 320x240. hd ready je valjda sve do 720p, ukljucujuci i 720p (interlaced 1080 necemo uzimati za ozbiljno zar ne) narodski je pojednostavljeno jer je u nasim radnjama hd ready bio u 99% slucajeva 720p (manje rezolucije su eventualno bile tu u prapra vremena zacetka lcd/plasma televizora u nas ako se dobro prisecam)... da li je u ostatku realnog sveta isto tako - nemam pojma Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zwerko Posted August 7, 2013 Author Report Share Posted August 7, 2013 Imate ovde ceo clanak o tome http://www.hdtvfaq.org/hd-ready.html Ovo sto kaze Laki jesu razliciti standardi za USA i Evropu ko sme da nakaci HD Ready logo na uredjaj, u USA je da je to bilo koji uredjaj koji moze da prikaze 720p, 1080i ili 1080p rezoluciju. U EU je to da mora da prikaze minimum 720 vertikalnih linija u widescreen formatu, kao i da mora da ima HDMI ili komponentni analogni ulaz. Heghlu'meH QaQ jajvam Link to comment Share on other sites More sharing options...
G!!! Posted August 7, 2013 Report Share Posted August 7, 2013 eto, znaci narod ipak nije stoka :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
togFU Posted August 17, 2013 Report Share Posted August 17, 2013 Dakle, ako je neko planirao da kupi najbolji dusek na svetu, a student je, sada je prava prilika za to! vise informacija na:http://www.dormeo.rs/indeks 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ven0m Posted August 22, 2013 Report Share Posted August 22, 2013 http://www.popusti.rs/450-din-za-50-popusta-na-fuji-finepix-xp20-foto-aparat-d6643?utm_source=rss&utm_medium=rss&utm_campaign=rss_subotica&utm_content=rss posto se ni malo ne razumem u ove pizdarije dobro bi doslo neko strucno misljenje :D vredi li ovo ista? :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts