lawl_ Posted October 5, 2013 Report Share Posted October 5, 2013 iskreno: nije vredno. te pare koje potrošiš na gorivo, nadoknadićeš nekim nižim cenama. postoje neke jeftinije stvari, npr moj burazer je neke najkove patike kupio za 2k dinara jeftinije, ali ono, takvih primera je malo. propadaju oni za manje od 6 meseci. :) Quote :v Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted October 5, 2013 Report Share Posted October 5, 2013 nije vredno. eventualno ako ideš u NS pa svratiš na usput. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
spo(ghost) Posted October 5, 2013 Report Share Posted October 5, 2013 Јел вредан цимања до Инђије онај аутлет што се тамо скоро отворио? Тј, да ли је у питању прави аутлет или још једна превара : ) imas onaj sport vision "autlet" pored sajma. Pristojne su im cene, nije neki izbor, ali imas i 47+ deo za malo nogatije drugare :) Quote Nije bitno da je velik, bitno je da je lep... Link to comment Share on other sites More sharing options...
KoboYagee Posted July 16, 2015 Report Share Posted July 16, 2015 Imam jedno pitanje prvenstveno za stanovnike Beograda. Gde ima da se kupe sitni (malo boljeg kvaliteta) suveniri tipa 'Pozdrav iz Srbije/Beograda...' u Beogradu. Ne mislim na razglednice vec npr. magneti za frizider ili sta ti ja znam... Nisam duze bio u BGu pa ne znam gde bi mogao pocnem potragu, a ne verujem da cu imati puno vremena da lutam i da ih trazim. Hvala unapred. Quote Always remember to pillage before you burn. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted July 16, 2015 Report Share Posted July 16, 2015 Ja sam kupio pre oko mesec dana u Delfi knjižari kod SKCa ali sam siguran da ima i u bilo kojoj drugoj (većoj). Uzeo sam upravo magnete za frižider, podmetače za čaše i tako još par nekih gluposti a video sam da imaju i šolje, imaju kao "klupko vune" i tako neke stvari. U proseku oko 200din su te stvari. Zasigurno to imaš i kod onih što prodaju na tezgama pred kraj kneza i početak kalemegdana, ali me je mrzelo da idem tako "daleko". Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zwerko Posted July 16, 2015 Report Share Posted July 16, 2015 Jos jedna opcija su i shopping centri ako prolazis tuda negde, znam da ima sigurno dole u Uscu, a mislim da ima i u Delta city-u i u Stadionu, ako nista sigurno ima tamo u Vulkan knjizarama. Quote Heghlu'meH QaQ jajvam Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted July 16, 2015 Report Share Posted July 16, 2015 Ima u Knezu na 3-4 mesta Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
KoboYagee Posted July 17, 2015 Report Share Posted July 17, 2015 Hvala svima na odgovoru. Quote Always remember to pillage before you burn. Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted June 6, 2017 Report Share Posted June 6, 2017 Jbt Kruko drug. Quote gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
prota_ Posted June 6, 2017 Report Share Posted June 6, 2017 jisk, emeceta Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted June 29, 2017 Report Share Posted June 29, 2017 On 6.6.2017. at 8:49 AM, kruko said: Zna li neko u kojoj mesari mogu da kupim neko jastuče za pod lakat za sto, imam kompresiju ulnarnog nerva :( kasno javljanje but, imaš kod ovih što valjaju Ikeu (ili u Ikei ofc) one tanke a dugačke jastuke, ja takav jedan koristim za setup kad radim na laptopu i pomaže mi. Nemam (nadam se) dijagnozu kao i ti već jednostavno mi nije prijao taj neki položaj, a sa ovim jastučetom je ok. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
reki Posted July 8, 2017 Report Share Posted July 8, 2017 jel ima neko preporuku za dobru mesaru gde mogu da odstampam (i uramim?) neke fotke/slike/postere ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted July 8, 2017 Report Share Posted July 8, 2017 1 hour ago, rejven said: jel ima neko preporuku za dobru mesaru gde mogu da odstampam (i uramim?) neke fotke/slike/postere ? ta dva koliko znam ne idu "ruku pod ruku" osim ako nećeš obične crne ramove bez stakla - štampu generalno moraš da odradiš na jednom mestu a uramljivanje na drugom. Za štampu, ako su veći posteri i plakati a ne obične fotke sa fotoaparata, preporučujem recimo Byzart u Račkog ulici, a potom za uramljivanje možeš da svratiš u prvi Staklopan ili ako baš hoćeš preporuku deda u Vojislava Ilića pored Hleb i Kifle super radi povoljan je. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zwerko Posted July 8, 2017 Report Share Posted July 8, 2017 Ja recimo imam bas drugacije iskustvo i sve sam uradio u onom Copy centru u Zdravka Celara - www.copy.rsDoduse ja sam radio onaj najobicniji tamno sivi ram i staklo preko, ne znam koliko su bogati s ponudom ramova. Ako se dobro sećam posto je to bilo pre vise od dve godine mene je tako uramljen poster B2 formata izlazio malo preko 2.000 dinara po komadu, doduse moguće da sam dobio neki popust jer sam radio 12 komada. Svakako treba nazvati unapred i proveriti jer se secam da sam morao nesto da jurim bas tog lika koji radi uramljivanje. Quote Heghlu'meH QaQ jajvam Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted July 8, 2017 Report Share Posted July 8, 2017 Uf, ne volim copy centre (bilo koji) za kad želim da mi štampa dobro ispadne, mislim da često menjaju zaposlene pa im malo sakuje kvalitet pripremaša a i samih mašina. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
FATA Posted July 8, 2017 Report Share Posted July 8, 2017 Ae taman kad ste se raspisali o foto radnjama. Trebaju mi slike za vizu, a obzirom da putujem u ponedeljak za Japan bilo bi dobro da rade nedeljom ili barem ponedeljakom od 8 ujutru kako ne bih platio 20€ za iste slike u Tokiju. Neki predlog?Sent from my LG-D802 using Tapatalk Quote prevelik ti avatar m8 Link to comment Share on other sites More sharing options...
shw. Posted July 8, 2017 Report Share Posted July 8, 2017 Na vreme si se setio btk.Sent from my NEM-L21 using Tapatalk Quote Lyesmith kept his orange-blond hair pretty much shaved. You could see the lines of his skull. "Tell you what, though. This country started going to bell when they stopped hanging folks. No gallows dirt. No gallows deals." Link to comment Share on other sites More sharing options...
reki Posted July 10, 2017 Report Share Posted July 10, 2017 thx! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts