Get Adobe Flash player

KoboYagee

Members
 • Content count

  37
 • Joined

 • Last visited

About KoboYagee

 • Rank
  Nemam pravo na custom titulu!

Profile

 • Gender
  Male

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. KoboYagee

  Shorts aka filmovi kratkog metra

  Right in the feels...
 2. KoboYagee

  Shorts aka filmovi kratkog metra

  Naleteh na ovo.... :D
 3. KoboYagee

  Mesara topik!

  Hvala svima na odgovoru.
 4. KoboYagee

  Mesara topik!

  Imam jedno pitanje prvenstveno za stanovnike Beograda. Gde ima da se kupe sitni (malo boljeg kvaliteta) suveniri tipa 'Pozdrav iz Srbije/Beograda...' u Beogradu. Ne mislim na razglednice vec npr. magneti za frizider ili sta ti ja znam... Nisam duze bio u BGu pa ne znam gde bi mogao pocnem potragu, a ne verujem da cu imati puno vremena da lutam i da ih trazim. Hvala unapred.
 5. KoboYagee

  Pričajte šta ste gledali u poslednje vreme

  4 i po sata Hobita je OK (nikita_ je bio bacio link negde, ne znam tacno gde). Po meni trebali su da ostave scenu/scene kada ih orlovi pokupe sa drveca. Verzija od 6GB nije vredna skidanja. Kingsman, malo cudan film ali moze da se gleda. Prva epizoda "Coveka u visokom zamku" je odlicna.
 6. KoboYagee

  Preporuka za neku dobru survival igricu?

  Don't starve - simpaticna, cartoon-ish, stim pank/lovekraftijanska survial igrica. Sajt igrice
 7. KoboYagee

  Kindle

  @Ivan i mohican: na Kindlu (obicnom) je manji i kontrast i osvetljenje (u odnosu na ekran laptopa ili monitora). Meni ovo vise odgovara nego da citam duze vreme na obicnom monitoru.
 8. KoboYagee

  Kindle

  Dosta citam i na monitoru i na Kindlu (imam ga oko godinu dana) - citanje na Kindlu je mnogo prijatnije. Meni licno odgovara manji kontrast koji Kindl pruza. IMHO, uzmi obican Kindl i koristi obicno osvetljenje.
 9. KoboYagee

  Pričajte šta ste gledali u poslednje vreme

  Maze Runner 6/10, gledljiv film. Mozda ne za dvaput. -1 nasilje kao da je DIzni produci'ro -2 lavirint kao da su dve arhitekte koji ne pricaju (ako se uzme u obzir da je cilj drzati decu unutra) -1 zadnjih 10 min filma - pokusaj tranzicije na nastavak, koji, zbog ovih 10 minuta je pod velikim pitanjem (IMHO)
 10. KoboYagee

  zanimljivi video klipovi

  1. Sry ako je bilo 2. NSFL
 11. KoboYagee

  Guardians of the Galaxy

  Vrh su Gardijani. 8/10 -2 zbog spejs dubaija, i dve scene: 1. codename: deep space face swap balet 2. operation: pilot shield of friendship
 12. Linkovi: http://www.bos.rs/materijali/EkonomijaA-Z.pdf http://www.ekof.bg.ac.rs/nastava/osnovi_makro_ekonomije/knjige/m-jak/recnik/RECNIK.PDF Prva dva linka sa gugle za pretragu: ekonomski recnik, leksikon. Nisam ekonomista, tako da ne znam kakav je kvalitet tekstova/knjiga.
 13. KoboYagee

  Pričajte šta ste gledali u poslednje vreme

  @pirun Gledao sam Herkula u bioskopu - nemam link za skidanje. Sorry. @ Kole +1 za sise u jednoj od uvodnih scena :D Zbog Iana Mekejna je Herkules i bio smasan/zanimljiv u par navrata. Don Jon: dobar film, Julian jos bolja, hehe :D