Jump to content

KoboYagee

The X
  • Posts

    37
  • Joined

  • Last visited

Reputation

2 Neutral

About KoboYagee

Profile

  • Gender
    Male

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

  1. Imam jedno pitanje prvenstveno za stanovnike Beograda. Gde ima da se kupe sitni (malo boljeg kvaliteta) suveniri tipa 'Pozdrav iz Srbije/Beograda...' u Beogradu. Ne mislim na razglednice vec npr. magneti za frizider ili sta ti ja znam... Nisam duze bio u BGu pa ne znam gde bi mogao pocnem potragu, a ne verujem da cu imati puno vremena da lutam i da ih trazim. Hvala unapred.
  2. 4 i po sata Hobita je OK (nikita_ je bio bacio link negde, ne znam tacno gde). Po meni trebali su da ostave scenu/scene kada ih orlovi pokupe sa drveca. Verzija od 6GB nije vredna skidanja. Kingsman, malo cudan film ali moze da se gleda. Prva epizoda "Coveka u visokom zamku" je odlicna.
  3. Don't starve - simpaticna, cartoon-ish, stim pank/lovekraftijanska survial igrica. Sajt igrice
  4. KoboYagee

    Kindle

    @Ivan i mohican: na Kindlu (obicnom) je manji i kontrast i osvetljenje (u odnosu na ekran laptopa ili monitora). Meni ovo vise odgovara nego da citam duze vreme na obicnom monitoru.
  5. KoboYagee

    Kindle

    Dosta citam i na monitoru i na Kindlu (imam ga oko godinu dana) - citanje na Kindlu je mnogo prijatnije. Meni licno odgovara manji kontrast koji Kindl pruza. IMHO, uzmi obican Kindl i koristi obicno osvetljenje.
  6. Maze Runner 6/10, gledljiv film. Mozda ne za dvaput. -1 nasilje kao da je DIzni produci'ro -2 lavirint kao da su dve arhitekte koji ne pricaju (ako se uzme u obzir da je cilj drzati decu unutra) -1 zadnjih 10 min filma - pokusaj tranzicije na nastavak, koji, zbog ovih 10 minuta je pod velikim pitanjem (IMHO)
  7. Vrh su Gardijani. 8/10 -2 zbog spejs dubaija, i dve scene: 1. codename: deep space face swap balet 2. operation: pilot shield of friendship
  8. Linkovi: http://www.bos.rs/materijali/EkonomijaA-Z.pdf http://www.ekof.bg.ac.rs/nastava/osnovi_makro_ekonomije/knjige/m-jak/recnik/RECNIK.PDF Prva dva linka sa gugle za pretragu: ekonomski recnik, leksikon. Nisam ekonomista, tako da ne znam kakav je kvalitet tekstova/knjiga.
  9. @pirun Gledao sam Herkula u bioskopu - nemam link za skidanje. Sorry. @ Kole +1 za sise u jednoj od uvodnih scena :D Zbog Iana Mekejna je Herkules i bio smasan/zanimljiv u par navrata. Don Jon: dobar film, Julian jos bolja, hehe :D
×
×
  • Create New...