LESkOpoz Posted May 10, 2013 Report Share Posted May 10, 2013 Nisam celu noc oka sklopio zbog mace izmaltreirala me opasno... :D pa kad si gluperda i uzeo si macku. I jos si je nazvao CILE. Mislim oooono... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Buda_ Posted May 10, 2013 Report Share Posted May 10, 2013 sinoc sam vidio niggera u samo rejv majici kod pozorista i kasnije jos nekog lika kod porte u samo rejv majici sa kojim sam se i fotografisao(cini mi se) pa ako ovo vidi neka se javi :DDDDD Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vlada_ Posted May 10, 2013 Report Share Posted May 10, 2013 uzivajte sada svi https://www.youtube.com/watch?v=OxckkOwQN_I "The horse ran away with the spoon, I wish I was on the moon, too" Link to comment Share on other sites More sharing options...
noiser_ Posted May 10, 2013 Report Share Posted May 10, 2013 Jel zna neko ime pesme koju je Aca kacio pre nekih mesec dana na ovom topiku ( bez vokala je pesma ) ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vlada_ Posted May 10, 2013 Report Share Posted May 10, 2013 trentemoller - miss you 1 "The horse ran away with the spoon, I wish I was on the moon, too" Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cartman_ Posted May 10, 2013 Report Share Posted May 10, 2013 pa kad si gluperda i uzeo si macku. I jos si je nazvao CILE. Mislim oooono... Hahaha ne voli ciga macice :D ONE LOVE, TJM! www.last.fm/user/uNkindTJM Link to comment Share on other sites More sharing options...
sekira Posted May 10, 2013 Report Share Posted May 10, 2013 MOLBA ZA STUDENTE RURA pomozite sekiri drugu i njegovoj grupi sa faksa da urade zadatak iz marketing istrazivanja, popunite anketu od 15 pitanja vezanih za letovanje http://freeonlinesurveys.com/s.asp?sid=0rrrya9d8jlecqo262752 Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted May 10, 2013 Report Share Posted May 10, 2013 Samo smišljate kako da nam uzmete pare! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ven0m Posted May 10, 2013 Report Share Posted May 10, 2013 MOLBA ZA STUDENTE RURA pomozite sekiri drugu i njegovoj grupi sa faksa da urade zadatak iz marketing istrazivanja, popunite anketu od 15 pitanja vezanih za letovanje http://freeonlinesurveys.com/s.asp?sid=0rrrya9d8jlecqo262752 Imas 2 puta isto pitanje, da li planiramo na more ove godine :D I tamo kod rangiranja max je 6 umesto 5 :D (ako je to uopste bitno, lol) Link to comment Share on other sites More sharing options...
sekira Posted May 10, 2013 Report Share Posted May 10, 2013 jedno je kontrolno pitanje, da vidim da li je neko random popunjavao anketu sto se rangiranja tice trebala je biti i 6. opcija u kojoj ispitanik upise neki svoj kriterijum i rangira ga, ali mi to anketa nije dozvolila hvala na popunjavanju i na komentaru Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vlada_ Posted May 11, 2013 Report Share Posted May 11, 2013 random emisija na rtsu, a tekst cita zena koja ne zna da izgovori 2-4 slova...ima dobru dusu? "The horse ran away with the spoon, I wish I was on the moon, too" Link to comment Share on other sites More sharing options...
prota_ Posted May 11, 2013 Report Share Posted May 11, 2013 kako je opro garnije bokte jebo Link to comment Share on other sites More sharing options...
absolute Posted May 11, 2013 Report Share Posted May 11, 2013 Budjenje uz dve epizode Zvezdanog ekrana... jbt, kakav uzitak :) QUOTE (Kojot @ Apr 21 2009, 03:24)relnao pametna devojka se ili iskenaj pre sexa ili se izklistira tusem i namaze pomadom Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted May 11, 2013 Report Share Posted May 11, 2013 izner8 koliko se malo prašine diglo oko marmenovog spota. istokovanje lvl istok Link to comment Share on other sites More sharing options...
spo(ghost) Posted May 11, 2013 Report Share Posted May 11, 2013 otisao sam juce na posao, i sad stigao kuci, i opet veceras ima kafane tho, I feel = yo siento, siente me = feel me, ali koga boli kurac, to je haus Nije bitno da je velik, bitno je da je lep... Link to comment Share on other sites More sharing options...
togFU Posted May 11, 2013 Report Share Posted May 11, 2013 e deste, samo da vam javim da sam juče iznenada primio poziv od izvesne sestre Milice, koja me je obavestila da mi je operacija ramena sledećeg petka, 17. maja o/ IDEMO NOŽ ŽICA takođe, FK Metalac Futog za par godina osvaja kup (kad već ovi novosadisti numeju) 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gospodin Posted May 11, 2013 Report Share Posted May 11, 2013 Olešiću se večeras ! Hated by some...Loved by few...Respected by all... Link to comment Share on other sites More sharing options...
svinja Posted May 12, 2013 Report Share Posted May 12, 2013 Jesi se olešio? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted May 12, 2013 Report Share Posted May 12, 2013 gledao opet Fargo večeras, po ko zna koji put, neverovatan film 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Corey Posted May 12, 2013 Report Share Posted May 12, 2013 Кад смо код репризирања епских филмова, ја сам поновио градиво са The Devil's Advocate, Паћино отац Link to comment Share on other sites More sharing options...
AlexG Posted May 12, 2013 Report Share Posted May 12, 2013 (edited) "Vanity, definetly my favourite sin." :) Iton, mislim da sam video Docu komšiju na štakama juče sa terase, al mi bilo glupo da se derem kao mamlaz :) Sent from my ZTE-SKATE Edited May 12, 2013 by AlexG Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted May 12, 2013 Report Share Posted May 12, 2013 Ja juče imao neki vikend sastanak višečasovni, raspao sam se u potpunosti, plus ne završih sve šta sam hteo. Danas ionako ovo neko loše vreme, pa taman mogu da se posvetim tome, da ne okasnim za ponedeljak. Link to comment Share on other sites More sharing options...
alfa Posted May 12, 2013 Report Share Posted May 12, 2013 izner8 koliko se malo prašine diglo oko marmenovog spota. istokovanje lvl istokја видим само врхунске курве :о Um caruje, Dundo Maroje! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted May 12, 2013 Report Share Posted May 12, 2013 pa zato što su uzeli snimke od tikhomirova :D preglupi grobar ae Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doca Posted May 12, 2013 Report Share Posted May 12, 2013 "Vanity, definetly my favourite sin." :) Iton, mislim da sam video Docu komšiju na štakama juče sa terase, al mi bilo glupo da se derem kao mamlaz :) Sent from my ZTE-SKATE ako je bilo oko 8 onda jesam ja. Novi forum smrdi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts