Jump to content

pričajte

Guest

Recommended Posts

De ste drugovi. Pilo se juce, pilo se sinoc i nocas.. Pilo se jutros.. Jedva sam dosao malo sebi a kasnije dolaze kumovi.. Ne mogu vise da pridjem pivu a znam da cu kasnije OPET morati nazdravljati.. Tesko je ali idemo dalje :)
Sreca, sreca, radost danas :)

• Upvote (+1) 3
  • Downvote (-1) 3

ne znam kako ovo da formulisem, ali cura sa kojom se druzim vec par meseci (ona sto vama izgleda kao narkomanka) mi je rekla da je njen bivsi imao bar duplo vecu pisu od mene, naravno, sa namerom da povredi moj muski ego, posto nisam znao iz prve da pogodim ko mi salje poruke sa nepoznatog broja... i onda mi je 1. maj prosao tako sto me je random drugarica od drugarice mog drugara, tesila po sumi...

ti si bog

Nije bitno da je velik, bitno je da je lep...

Марко, ваљаш се са децом и упишан се будиш, тако то иде :)

Едит:

Те барем лепо утешила, у шуми?

Edited by overkind
...Од рођења спремна стоји, мене чека моја рака,
Да однесе све што имам у дубину у дубоку.

ne znam kako ovo da formulisem, ali cura sa kojom se druzim vec par meseci (ona sto vama izgleda kao narkomanka) mi je rekla da je njen bivsi imao bar duplo vecu pisu od mene, naravno, sa namerom da povredi moj muski ego, posto nisam znao iz prve da pogodim ko mi salje poruke sa nepoznatog broja... i onda mi je 1. maj prosao tako sto me je random drugarica od drugarice mog drugara, tesila po sumi...

ti si bog

wat?

riba kojujebes ti salje sms sa nepoznatog broja da imas mali kurac?

You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy

opet ne kapiram, riba koju jebe mu salje sms sa unknown brtoja i onda se ljuti jer nije pogodio da je ona?

You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy

opet ne kapiram, riba koju jebe mu salje sms sa unknown brtoja i onda se ljuti jer nije pogodio da je ona?

A i kako da pogodi, pored toliko riba koje jebe, a sve su iste?

I eto još jedne ideje za majčicu!

FushiSigb.thumb.jpg.f75f13b0202c1af84974

ma boli te kurac

Edited by nikita_

sine nikita, postao si nik kejv

Vagine 90 posto zena sveta su ti otvorene 

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...