Jump to content

pričajte

Guest

Recommended Posts

naravno da se raspao ceo sistem kad su u istom danu svima ugasili msn i da sad ne mogu da se ulogujem na skajp, koji ce da mi trosi resorsa kao da imam upaljena 3 wowa u isto vreme

Meni je u toj priči i dalje fascinantno da ako se logujem na Skype kroz MS akaunt imam obe kontakt liste, a ako se logujem kroz Skype akaunt imam samo Skype listu.

Ne znam kakve imate probleme sa Skype-om, meni radi sasvim normalno i juce i danas. Doduse od MSN liste sam davno odustao tako da tih problema nemam. 

[roflmao]

Nije bitno da je velik, bitno je da je lep...

laku noc o/<3

Mogao bi zaista da pitas svoje dobre drugare iz microsoft ® skajpa zasto opcija copy selection radi isto sto i copy message tj ne kopira selektovano vec kopira celu poruku sa imenom kontakta i vremenom poruke i zasto je to default i za ctrl+c. Hvala.

Probudi me neka budala jutros u pola pet...vozio motor oko zgrada uz skripu kocnica...

verovatno mohi ili ivke :D

Moj motor nije bucan, obrati se ivketu :D

Edited by mohican
  • Upvote (+1) 1

OPTIMISED FOR HUMAN OPTICAL NERVE

BEST VIEWED WITH A MONITOR

Jok i neće, da si samo video gde sve kriju sejfere...

A OVAJ IVKE MORA DA IMA NEKI BESAN TORMO :::: DDDD

To je tačno, pre nedelju dana sam kupio nešto, možda kačkavalj onaj tost, gde su bila čak dva ta sranja, jedan spolja drugi unutra, ali opet, mogao je kesu da izruči sebi u džep, otkud znam.

Mogao bi zaista da pitas svoje dobre drugare iz microsoft ® skajpa zasto opcija copy selection radi isto sto i copy message tj ne kopira selektovano vec kopira celu poruku sa imenom kontakta i vremenom poruke i zasto je to default i za ctrl+c. Hvala.

e i meni to strasno ide na kurac, doduse ne u Skajpu koji ne koristim skoro nikad vec u Lync-u koji koristim poslovno. Kada kopiras text on pomisli da je dobra ideja da kopira i jos brdo drugih govana (tipa kada kopiras url onda ga kopira prvo kao tekst a onda u zagradi doda jos jednom ceo url... fun fun)

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...