SavKe Posted April 18, 2013 Report Share Posted April 18, 2013 (edited) Ima logike kad kazes tim programerskim jezikom. Ispao sam glup. Narodski rečeno, u deset navrata. Kilogram nekog mesa neka košta 200 dinara, u deset navrata je poskupelo po 10 dinara, ukupno 50% od prvobitne cene pre tih deset poskupljenja. Nego Drugari iz Beograda, bio bi večito zahvalan ako neko ima da mi pozajmi na dva dana drugu knjigu iz serijala o Witcheru da pročitam. Pročitao sam prvu za noć, i sad mi se jako čitaju ostale, a u gradskoj biblioteci Bga već neko vreme su tu samo prva i treća knjiga... Podižem ulog, uz večitu zahvalnost stiže i ekskluzivna mogućnost da se popije koje pivo prilikom primopredaje knjige/knjiga , ajd neko mora da ih ima :D Edited April 18, 2013 by Савовски У једној старој књизи читао сам чудну причу; а враг би га знао откуд мени та књига из неког смешног времена, у коме је било много слободоумних закона, а нимало слободе; држали се говори и писале књиге о привреди, а нико ништа није сејао; цела земља претрпана моралним поукама, а морала није било; у свакој кући пун таван логика, али памети није било; на сваком кораку говорило се о штедњи, а расипало се на све стране, а сваки зеленаш и нитков могао је себи купити за неколико гроша титулу: велики народни родољуб. Радоје Домановић - "Страдија" 1902. - Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doca Posted April 18, 2013 Report Share Posted April 18, 2013 sve pumpe koriste nisovo gorivo, tj kupuju ga od nisa, jedino se evrodizel uvozi (barem je tako bilo pre par godina, ne znam da li se ista menjalo) delom koriste nisovo pa sipaju aditive delom uvoze "svoje". Novi forum smrdi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mitch Posted April 18, 2013 Report Share Posted April 18, 2013 ne znam kako si došao do 26 din, al ajde nisam bukvalista, i na soma km je relativno smešna cifra, manje od 200 kinti, jbga to je daleko od "i te kako se primeti" ponavljam, imaš pravo, čak i da je manja cifra, u slučaju da je zaista isto sranje. meni je samo glupo da tu pametujem imajući u vidu da je zaista mala razlika u ceni posto sam u prvom postu izneo cifre metodom "odokativno", sad sam hteo da budem precizniji pa sam pogledao cene na danasnji datum :) otud 26. kako god, meni je isto nebitno da li stedim (ako je 20din uopste usteda), vise sam se osvrnuo na princip - stavicemo da je euro premium jedino dostupno gorivo i skuplje je u proseku 4din po litri, a nema ni traga od eura ni premium-a, vec je isto gorivo sa aditivima koje i sam mozes da kupis i sipas u obican bmb. uglavno, nista novo u srbiji, prepakuju djubre i naplacuju vise. :) Bjukenon Mitch Link to comment Share on other sites More sharing options...
spo(ghost) Posted April 18, 2013 Report Share Posted April 18, 2013 (edited) edit: quote Podižem ulog, uz večitu zahvalnost stiže i ekskluzivna mogućnost da se popije koje pivo prilikom primopredaje knjige/knjiga , ajd neko mora da ih ima :D Ima Nikitina nesudjena ljubav :DD Edited April 18, 2013 by majebeni-marko 1 Nije bitno da je velik, bitno je da je lep... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Debeli Posted April 18, 2013 Report Share Posted April 18, 2013 koja je bre ova?!?!?!?!?! jbt... neću preživeti ovo proleće. nema sigurno. svako gorivo u srbiji je istog kvaliteta - znaci djubre, osim sto neke pumpe stavljaju svoje aditive i slicne stvari pa ljudi kad sipaju na omv-u misle da je kvalitetnije od onog na luk oil ili u tvom slucaju, kad ljudi misle da je srbijansko nisovo gorivo bolje od ostalih. a zapravo sve dolazi iz iste rafinerije. koliko znam, OMV (ili EKO, sad nisam siguran) uvozi svoje derivate, a ostalo proizvodi NIS. od kako NIS proizvodi derivate u obnovljenom pogonu, oni su na nivou kvaliteta EU država i normi. dakle, okej, nije najbolje, ali dobro koliko i sve ostalo. meni je najbolje jer je mejd in Srbija. MORTALIS HOMO AURA PER KHARONE SERVAStyle over subsistenceCrown of Light. Keeper of The Yoda Chamber. I&I, Righteous Army of One. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SIN Posted April 18, 2013 Report Share Posted April 18, 2013 A koliko procenata alfa toksina ima to gorivo? Je l' po EU standardima? 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Debeli Posted April 18, 2013 Report Share Posted April 18, 2013 ima tebe da potopim u cisternu da prebrojiš svaki aflatoksin, samo da mi padneš šaka... 1 MORTALIS HOMO AURA PER KHARONE SERVAStyle over subsistenceCrown of Light. Keeper of The Yoda Chamber. I&I, Righteous Army of One. Link to comment Share on other sites More sharing options...
spo(ghost) Posted April 18, 2013 Report Share Posted April 18, 2013 koja je bre ova?!?!?!?!?! jbt... neću preživeti ovo proleće. komisnica. steta sto se tetovira i pusi drogu Nije bitno da je velik, bitno je da je lep... Link to comment Share on other sites More sharing options...
SavKe Posted April 18, 2013 Report Share Posted April 18, 2013 (edited) edit: quote Ima Nikitina nesudjena ljubav :DD Ček, ova riba iz spoilera ima witcher knjige? :D Daj kontakt neki :D Ako nije ona, koja je? Nikita je za svoje vreme na forumu imao razne nesuđene ljubavi, on je večiti platonista :D Edited April 18, 2013 by Савовски У једној старој књизи читао сам чудну причу; а враг би га знао откуд мени та књига из неког смешног времена, у коме је било много слободоумних закона, а нимало слободе; држали се говори и писале књиге о привреди, а нико ништа није сејао; цела земља претрпана моралним поукама, а морала није било; у свакој кући пун таван логика, али памети није било; на сваком кораку говорило се о штедњи, а расипало се на све стране, а сваки зеленаш и нитков могао је себи купити за неколико гроша титулу: велики народни родољуб. Радоје Домановић - "Страдија" 1902. - Link to comment Share on other sites More sharing options...
Debeli Posted April 18, 2013 Report Share Posted April 18, 2013 (edited) komisnica. steta sto se tetovira i pusi drogu a da, to je ona crvenokosa zmaj-devojka. šteta nije što puši drogu i što se istetovirala, prava je šteta to što je neću jebati dok ne pređe na nove nivoe svesti, zavraćenih očiju. e to je šteta. Edited April 18, 2013 by Debeli MORTALIS HOMO AURA PER KHARONE SERVAStyle over subsistenceCrown of Light. Keeper of The Yoda Chamber. I&I, Righteous Army of One. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mitch Posted April 18, 2013 Report Share Posted April 18, 2013 komisnica. steta sto se tetovira i pusi drogu mislis, pored redovnog treninga i negovanja svog tela, desi joj se da popusi i drogu? :P Bjukenon Mitch Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aleksandar_ Posted April 18, 2013 Report Share Posted April 18, 2013 a da, to je ona crvenokosa zmaj-devojka. šteta nije što puši drogu i što se istetovirala, prava je šteta to što je neću jebati dok ne pređe na nove nivoe svesti, zavraćenih očiju. e to je šteta. Da, samo zbog toga je nećeš jebati :D "When you want to succeed as bad as you want to breathe, then you'll be successful". "Nearly all men can stand adversity, but if you want to test a man’s character, give him power". Superbia in Proelio Link to comment Share on other sites More sharing options...
Debeli Posted April 18, 2013 Report Share Posted April 18, 2013 (edited) Po nju ili tebe? ::: po nju, mene i kolektivitet Čovečanstva. mislim da bi taj seks uplivao u kolektivno nesvesno po Jungu.Da, samo zbog toga je nećeš jebati :D vidim da je neprecizna formulacija. nije prelazak na nove nivoe svesti uslov ili uzrok, nego posledica. je li sad jasno? :)o uzrocima odsustva tog epskog jebanja je suvišno trošiti reči. i živce. Edited April 18, 2013 by Debeli MORTALIS HOMO AURA PER KHARONE SERVAStyle over subsistenceCrown of Light. Keeper of The Yoda Chamber. I&I, Righteous Army of One. Link to comment Share on other sites More sharing options...
spo(ghost) Posted April 18, 2013 Report Share Posted April 18, 2013 a da, to je ona crvenokosa zmaj-devojka. šteta nije što puši drogu i što se istetovirala, prava je šteta to što je neću jebati dok ne pređe na nove nivoe svesti, zavraćenih očiju. e to je šteta. Drale, nikad se ne zna. Ček, ova riba iz spoilera ima witcher knjige? :D Daj kontakt neki :D aj ako bude organizovano neko ispijanje piva ovijeh dana, cimnucu te da razmenite lektiru, posto sam sad skapirao da je nesto jebu na sljaci i da radi neke smene po 16sati, ujedno, ako imate posao neki za ovo celjade, javljajte. Pristojna je, pametna, itd. Nije bitno da je velik, bitno je da je lep... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kotru Posted April 18, 2013 Report Share Posted April 18, 2013 (edited) drale, you went full duljo .... je jebu na sljaci... ..ako imate posao neki za ovo celjade... odlicno :DD jel radi part-time :D : :D:DDD : D :DD Edited April 18, 2013 by Dr. Steinman 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Debeli Posted April 18, 2013 Report Share Posted April 18, 2013 drale, you went full duljo odlicno :DD jel radi part-time :D : :D:DDD : D :DD duljizam je jak u meni, samo ga ne eksponiram i nisam zen. a za ovo part tajm htedoh i ja da pitam, ali se stužih malo, pa preskočih... :)))))))) MORTALIS HOMO AURA PER KHARONE SERVAStyle over subsistenceCrown of Light. Keeper of The Yoda Chamber. I&I, Righteous Army of One. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SavKe Posted April 18, 2013 Report Share Posted April 18, 2013 aj ako bude organizovano neko ispijanje piva ovijeh dana, cimnucu te da razmenite lektiru, posto sam sad skapirao da je nesto jebu na sljaci i da radi neke smene po 16sati, ujedno, ako imate posao neki za ovo celjade, javljajte. Pristojna je, pametna, itd. Fino, fino, javi ti šta i kad, i pre svega dal je voljna da uzajmi knjige :D У једној старој књизи читао сам чудну причу; а враг би га знао откуд мени та књига из неког смешног времена, у коме је било много слободоумних закона, а нимало слободе; држали се говори и писале књиге о привреди, а нико ништа није сејао; цела земља претрпана моралним поукама, а морала није било; у свакој кући пун таван логика, али памети није било; на сваком кораку говорило се о штедњи, а расипало се на све стране, а сваки зеленаш и нитков могао је себи купити за неколико гроша титулу: велики народни родољуб. Радоје Домановић - "Страдија" 1902. - Link to comment Share on other sites More sharing options...
SIN Posted April 18, 2013 Report Share Posted April 18, 2013 (edited) šteta nije što puši drogu i što se istetovirala, prava je šteta to što ne kupujemo plocice u istoj radnji. e to je šteta. fixed Edited April 18, 2013 by ducky Link to comment Share on other sites More sharing options...
Debeli Posted April 18, 2013 Report Share Posted April 18, 2013 no MORTALIS HOMO AURA PER KHARONE SERVAStyle over subsistenceCrown of Light. Keeper of The Yoda Chamber. I&I, Righteous Army of One. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pesma-mrtve-dece Posted April 18, 2013 Report Share Posted April 18, 2013 Da ne otvaram novi topik... Jel zna neko neke mesare u uzem/sirem centru grada za prodaju biciklisticke opreme? Konkretno mi treba onaj "U" katanac za vezivanje od ojacanog celika. Za sada sam proverio na 25.maju u onoj prodavnici ispod ali nisu imali. Get smart or die dumb! Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted April 18, 2013 Report Share Posted April 18, 2013 Za dizel MOL i OMV imaju dobru čorbu. realno za benzin ne znam, to voze sisice sa gradskim auticima Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted April 18, 2013 Report Share Posted April 18, 2013 Teško da to ima po mesarama, Emile stari druže. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mitch Posted April 18, 2013 Report Share Posted April 18, 2013 za benzin ne znam, to voze sisice sa gradskim auticima fu 1 Bjukenon Mitch Link to comment Share on other sites More sharing options...
overkind Posted April 18, 2013 Report Share Posted April 18, 2013 Da ne otvaram novi topik... Jel zna neko neke mesare u uzem/sirem centru grada za prodaju biciklisticke opreme? Konkretno mi treba onaj "U" katanac za vezivanje od ojacanog celika. Za sada sam proverio na 25.maju u onoj prodavnici ispod ali nisu imali. Док сам ја возио бајк Planet Bike је имао сервис и продавницу у приземљу зграде на Дорћолу, близу 25 Маја. Не знам тачно која зграда али на пола пута од 25 Маја према крају стазе низ Дунав. У Ресавској би требало да има продавница са бајковима и у Принциповој, чим сиђеш низ Каменичку према Економији, иди десно. Радња са спорртском опремом и бајковима. Има у 61, Душана Вукасовића, у новим зградама уз Војвођанску, сервис/продаја али то је мало далеко :) ...Од рођења спремна стоји, мене чека моја рака, Да однесе све што имам у дубину у дубоку. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pesma-mrtve-dece Posted April 18, 2013 Report Share Posted April 18, 2013 E pa fala. U Resavskoj nema, ali u Planet Bike-u ima.. s tim sto imaju neki koji kosta 2500 (scott) i 6000 (trelock)... pojma nemam koji duzmem, ali kapiram da ce biti ovaj jeftiniji. Get smart or die dumb! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts