Jump to content

pričajte

Guest

Recommended Posts

i posle ja imam pulene

pitanje za ekipu koja diskutuje koji hleb može da se jede posle dva dana: kako vam nije bedak da jedete bajat hleb? zašto prosto ne kupite svakog dana svež?

Ona klinka ima dečka inače, višegodišnjeg, fml

таман је спремна за једног успутног капуташа, сад.

;)

MORTALIS HOMO AURA PER KHARONE SERVA

Style over subsistence

Crown of Light. Keeper of The Yoda Chamber. I&I, Righteous Army of One.

Upravo mi stiglo u koverti 50 e od jednog mog dede iz Beograda kojeg nisam video 8 godina a ima blizu 90 godina..

On danasnja tema: Ranije sam kupovao svaki dan 2 vekne hleba a ono sto ostane davao sam psima. Medjutim sada posto ja hleb vise ne jedem uzimam svaki dan 1 ipo hleb a od drugara koji drzi pekaru dobijam stari hleb za pse..

• Downvote (-1) 2

sticajem okolnosti sam blejao sa jednom klinkom koja je identicna klinkama iz filma 'klip'...kad sam gledao film rekao sam 'ma jeeeeste, bas je sve ovako' a onda me je realnost sinoc razvalila kao malj...pozeleo sam da otrcim u smederevo i najjace zagrlim kevu, najiskrenije...a stvarno sam provodio vreme sa raznoraznim likovima i nisam imao problem, ovo je bilo 'degutno'

Edited by vlada_
  • Upvote (+1) 1
  • Downvote (-1) 1

"The horse ran away with the spoon, I wish I was on the moon, too"

sticajem okolnosti sam blejao sa jednom klinkom koja je identicna klinkama iz filma 'klip'...kad sam gledao film rekao sam 'ma jeeeeste, bas je sve ovako' a onda me je realnost sinoc razvalila kao malj...pozeleo sam da otrcim u smederevo i najjace zagrlim kevu, najiskrenije...a stvarno sam provodio vreme sa raznoraznim likovima i nisam imao problem, ovo je bilo 'degutno'

degutno as in: mala je de-gutnula?

Edited by Santa

Svakoga dana u svakom pogledu, sve više napredujem

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...