Jump to content

pričajte

Guest

Recommended Posts

плати колико си плаћао и прошле године. бићеш у преплати због амортизације (изгледа да су оно фазно повећање пореза из Дијанине ере нешто заборавили).

btw, postoji provizija za poštu za telefon, ne naplaćuju samo za infostan i struju

па једна су фирма, мајку им јебем, није ваљда да се за фиксни плаћа провизија?

MORTALIS HOMO AURA PER KHARONE SERVA

Style over subsistence

Crown of Light. Keeper of The Yoda Chamber. I&I, Righteous Army of One.

aha.. nisu samo penzosi nego ljudi svih godina, zato sam se i zbunio. ja kad sam placao racune offline svuda je bilo tako 20-30din po uplatnici

btw drasko posta i telekom jedna firma?

The people can always be brought to the bidding of the leaders. That is easy. All you have to do is tell them they are being attacked and denounce the pacifists for lack of patriotism and exposing the country to danger. It works the same way in any country.

ПТТ - Пошта, Телеграф, Телефон

taj rad, mislim da nisu ista firma odavno

па нису иста, ПТТ је мама фирма свим осталима.

MORTALIS HOMO AURA PER KHARONE SERVA

Style over subsistence

Crown of Light. Keeper of The Yoda Chamber. I&I, Righteous Army of One.

pa nisu jedna firma već jedno 15 godina, drale :)

edit: ispisali ste - i dalje mislim da PTT nije majka-firma telekomu, tj. skoro sam siguran, ali svakako se na račun za telefon plaća provizija i u bankama i u pošti.

pri tom, provizija u pošti nije najmanja ni za ostale komunalije ni za obične uplatnice. jednom prilikom sam obišao sve šaltere u starom merkatoru (a ima jedno pet banaka i pošta) i najmanju proviziju je imala neka mala banka u prizemlju, zaboravih koja. uplaćivao sam školarinu tada, i uštedeo za turu piva time što nisam uplatio u pošti

нема провизије у Пошти за уплату рачуна за струју, телефон и комуналије.

btw, postoji provizija za poštu za telefon, ne naplaćuju samo za infostan i struju

takođe, za struju i infostan se ne plaća ni u bankama (proverio ja)

Isto ko što je fetsu došlo iz dupeta u glavu da nema ništa od igraonice

Aj opet da ponovim da je igraonica i dalje super posao, ali opet da ponovim, da sam je ja od prvog dana posmatrao kao temp job dok ne dodje pravi posao.

I svima koji misle da par godina izgubljenih nije strasno, i jeste i nije. Da sam 2001 umesto deusa investirao u neki MCSE/CCNA sad bi verovatno bio ... hm verovatno bi radio isto ovo :)

Mada verovatnije je da bi bio direktor IT u nekoj stranoj "kompaniji"

You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy

Šiptarska žurka na fan stranici Toma Henksa

http://www.facebook.com/TomHanks

У једној старој књизи читао сам чудну причу; а враг би га знао откуд мени та књига из неког смешног времена, у коме је било много слободоумних закона, а нимало слободе; држали се говори и писале књиге о привреди, а нико ништа није сејао; цела земља претрпана моралним поукама, а морала није било; у свакој кући пун таван логика, али памети није било; на сваком кораку говорило се о штедњи, а расипало се на све стране, а сваки зеленаш и нитков могао је себи купити за неколико гроша титулу: велики народни родољуб. 
Радоје Домановић - "Страдија" 1902. -

Šiptarska žurka na fan stranici Toma Henksa

http://www.facebook.com/TomHanks

Mogu samo da zamislim mucenog Henksa ili nekoga ko mu administrira stranicu koji na fotografiji "Give me 5! Hanx" cita (iz njegove perspektive) nicim izazvano prepucavanje srpskih i siptarskih bolida da li Kosovo treba da bude nezavisno i nista mu nije jasno...

Heghlu'meH QaQ jajvam

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...