nikita_ Posted January 16, 2013 Report Share Posted January 16, 2013 Cale mi ide po slikama i statusima na fejsu i ostavalja samo komentar "Ccccccc,...." wat sine nikita, postao si nik kejv Vagine 90 posto zena sveta su ti otvorene Link to comment Share on other sites More sharing options...
jasamnepismen Posted January 16, 2013 Report Share Posted January 16, 2013 Cale mi ide po slikama i statusima na fejsu i ostavalja samo komentar "Ccccccc,...." wat :)))))))))))))))))))))))))))))))) shto prihvatash familiju? . Link to comment Share on other sites More sharing options...
strokan Posted January 16, 2013 Report Share Posted January 16, 2013 Подсети ме на ово 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted January 16, 2013 Report Share Posted January 16, 2013 novi avatar i signa specijalno za dulja! :D edit, bas ste cicije, 50 pixela za signu, dajte makar 100! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted January 16, 2013 Report Share Posted January 16, 2013 koliko pacijenata toliko piksela! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Trooper Posted January 16, 2013 Report Share Posted January 16, 2013 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted January 17, 2013 Report Share Posted January 17, 2013 koliko pacijenata toliko piksela! rekord je 111 ili 85, zavisi kako racunamo...znaci makar 85 piksela za moju signu! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doolio Posted January 17, 2013 Report Share Posted January 17, 2013 Panzer vor! brate sto ti ne smuvas miu? realno 5 min da provede sa tobom bila bi ready za guraj-vadi. :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Majstor bora Posted January 17, 2013 Report Share Posted January 17, 2013 Bio u Dineru kod hrama ....prostor i meni i jukebox je objasnio :D Prostor je kul, al hrana i nije neka, posebno mi se ne dopada gomila nekih hipstera i skorojevica. Ekipa koja sedi tamo mi je bas isla nerve... Link to comment Share on other sites More sharing options...
SavKe Posted January 17, 2013 Report Share Posted January 17, 2013 Dobro Jutro У једној старој књизи читао сам чудну причу; а враг би га знао откуд мени та књига из неког смешног времена, у коме је било много слободоумних закона, а нимало слободе; држали се говори и писале књиге о привреди, а нико ништа није сејао; цела земља претрпана моралним поукама, а морала није било; у свакој кући пун таван логика, али памети није било; на сваком кораку говорило се о штедњи, а расипало се на све стране, а сваки зеленаш и нитков могао је себи купити за неколико гроша титулу: велики народни родољуб. Радоје Домановић - "Страдија" 1902. - Link to comment Share on other sites More sharing options...
fushi.ryuu Posted January 17, 2013 Report Share Posted January 17, 2013 rekord je 111 ili 85, zavisi kako racunamo...znaci makar 85 piksela za moju signu! 111 koji su ušli u ordinaciju ili 85 onih koji su izašli živi? 1 .: l@w.: co-founder of kouteki Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kal1mero Posted January 17, 2013 Report Share Posted January 17, 2013 http://www.mondo.rs/s274400/Info/Srbija/Prica_srpski_i_ceo_svet_ga_razume.html Нема будућности без истине. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ste Posted January 17, 2013 Report Share Posted January 17, 2013 listao sam malo cs podforum, mozak me zaboleo http://www.biss.rs Link to comment Share on other sites More sharing options...
vukashinp Posted January 17, 2013 Report Share Posted January 17, 2013 штрокане, колико си ми улепшао дан са овим клипом :))))))) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cela Posted January 17, 2013 Report Share Posted January 17, 2013 koliko? When the going gets tough, the tough get going Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaveN Posted January 17, 2013 Report Share Posted January 17, 2013 http://www.blic.rs/Slobodno-vreme/Zanimljivosti/363109/Pijani-Rus-zabio-tenk-u-kucu MA IDEMO SAMO PRAVO! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doolio Posted January 17, 2013 Report Share Posted January 17, 2013 panza for!11 brate sto ti ne smuvas miu? realno 5 min da provede sa tobom bila bi ready za guraj-vadi. :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
prota_ Posted January 17, 2013 Report Share Posted January 17, 2013 "... ako se ispostavi da je vozilo bilo ukradeno ..." medalju mu dati ako čovek poseduje transportno oklopno vozilo teško 14 tona, koje je mrtav pijan uspeo da vozi preko urala, do berjozova i tek onda se zapuca u kuću. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted January 17, 2013 Report Share Posted January 17, 2013 AE BRE LOMI SAMO! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zwerko Posted January 18, 2013 Report Share Posted January 18, 2013 Ja ne znam kako oni nabavljaju ta oklopna vozila, verovatno kad ih vojska rasprodaje, ali iz razloga teskog terena i drugih gluposti ja mislim da je tamo sasvim legalno posedovati oklopni transporter. Mislim da se to vise odnosi na Sibir, ali i u drugim zabitima Rusije. Verovatno treba neka posebna dozvola, ali realno je moguce to nabaviti i voziti. Mada je malo zajebano kad se napije u tome pa udari u kucu, najvise zbog toga sto ne ostane kuca :) Heghlu'meH QaQ jajvam Link to comment Share on other sites More sharing options...
cali Posted January 18, 2013 Report Share Posted January 18, 2013 Smeš i ovde da kupiš na otpadu oklopni transporter, samo ne smeš da ga koristiš u saobraćaju :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
SIN Posted January 18, 2013 Report Share Posted January 18, 2013 l33t timeevery fuckin day Link to comment Share on other sites More sharing options...
SIN Posted January 18, 2013 Report Share Posted January 18, 2013 (edited) Dobro Vitjo :C Edited January 18, 2013 by ducky 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
alfa Posted January 18, 2013 Report Share Posted January 18, 2013 ово знају да ураде мачке само од 150 евра! 1 Um caruje, Dundo Maroje! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doolio Posted January 18, 2013 Report Share Posted January 18, 2013 Smeš i ovde da kupiš na otpadu oklopni transporter, samo ne smeš da ga koristiš u saobraćaju :) Смеш да купиш шта оћеш ако се ''демилитаризује'', а конкретно ти транспортери су релативно јефтини (има их и за једноцифрен број иљада). Ја кад будем био господар свијета, узећу Т-34, то је већ мало скупље иако их има пун курац (20-50к) :) brate sto ti ne smuvas miu? realno 5 min da provede sa tobom bila bi ready za guraj-vadi. :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts