Jump to content

pričajte

Guest

Recommended Posts

Drugari burna nova godina, u pozitivnom smislu. Danas sam tek postao funkcionalan ponovo i teskoca je. U slavlju sam proveo oko 5 dana i uvek se iznova iznenadim kako je lako navici se na nerad, leganje zorom, ustajanje popodne i na noci pune raznih carolija.

Sada povratak u realnost: posao, trening, zdrava hrana, leganje i ustajanje u pristojno vreme.

Srecna svima NG! Neka bude uspesna!

јебига Доцо, сад и ти претерујеш.

убеђен сам да не постоји у Србији особа која иде на факс која не зна да реши, ето макар један, онај задатак...

Edited by алфа

Um caruje, Dundo Maroje!

postoji, ako si sretao ribe i likove sa Zečevića i sličnih

03:34 ( MiGsa ) da budem iskren

03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki

22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah

13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare

[16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know

[21:00] <vudu> jebacemo svi

postoji, ako si sretao ribe i likove sa Zečevića i sličnih

Upravo. Zapravo pravo pitanje nije da krenes po fakultetima. Pravo pitanje je da krenes po sportistima koji imaju isto zavrsene fakultete i da vidis ko bi to umeo da resi, mogu da se kladim ne veliki broj. Tipa znam neke odbojkasice i vaterpoliste koji su zavrsili fakultete tako sto su se pojavili dva puta na slikanjima da se upisu i da uzmu diplomu. A o fudbalerima ne smem ni da pomislim... Eto ti primer recimo da damo ove zadatke Ganguli da resi, da li bi umeo? Pritom on je covek doktor nauka!

U krajnjem slucaju ne moramo da idemo tako daleko, da posaljemo PM sa zadacima ljudima aktivnim na kanter forumu? Poput onoga sto kupuje graficku sa i7 procesorom? Koji mislite da bi procenat resio? Pritom je uzrast tih ljudi tamo priblizan tom crnji ili makar dovoljan da bi to svakako morali da znaju da rese...

...

Najeo sam se pihtija, vrh!

Heghlu'meH QaQ jajvam

Posle nekih pet meseci sam se ošišao, standarno sam obrijao glavu na nularicu, s jedne strane sam smoren jer nisam bio kadar da opet pustim kosu kao u srednjoj, što sam želeo, a sa druge strane sam presrećan jer volim kad sam ćelav, a i [daki] žene me mnogo hvale kad sam ćelav[/daki].

Edit, a i daki bi reko kurve, ne bi reko žene :(

Edited by Савовски

У једној старој књизи читао сам чудну причу; а враг би га знао откуд мени та књига из неког смешног времена, у коме је било много слободоумних закона, а нимало слободе; држали се говори и писале књиге о привреди, а нико ништа није сејао; цела земља претрпана моралним поукама, а морала није било; у свакој кући пун таван логика, али памети није било; на сваком кораку говорило се о штедњи, а расипало се на све стране, а сваки зеленаш и нитков могао је себи купити за неколико гроша титулу: велики народни родољуб. 
Радоје Домановић - "Страдија" 1902. -

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...