oneironaut Posted January 1, 2013 Report Share Posted January 1, 2013 hny! We are just a moment in time, A blink of an eye, A dream for the blind, Visions from a dying brain, I hope you don't understand.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sa1Nt Posted January 1, 2013 Report Share Posted January 1, 2013 srecna nova godina drugari, valjda ce 2013 biti bolja :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Corey Posted January 1, 2013 Report Share Posted January 1, 2013 Сретна вам нова друргови! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cela Posted January 1, 2013 Report Share Posted January 1, 2013 grok When the going gets tough, the tough get going Link to comment Share on other sites More sharing options...
daniiL Posted January 1, 2013 Report Share Posted January 1, 2013 srecna nova godina,sve najbolje. The rain makes such a lovely sound To those who're six feet underground Link to comment Share on other sites More sharing options...
trn Posted January 1, 2013 Report Share Posted January 1, 2013 ja bih isao lesko ali sam kao prepariran,prosle godine sam bio u pozeskoj i fino je bilo :( in other news srecna svima nova i sve najbolje! preziveh sinoc o/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Touche Posted January 1, 2013 Report Share Posted January 1, 2013 SNG, drugari, sve najbolje!23 rodj, sad sam mator :c Link to comment Share on other sites More sharing options...
Member Posted January 1, 2013 Report Share Posted January 1, 2013 SNG, sve najbolje svima ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
marks Posted January 1, 2013 Report Share Posted January 1, 2013 ae pa sng da ste zhivi i zdravi Link to comment Share on other sites More sharing options...
paris Posted January 1, 2013 Report Share Posted January 1, 2013 srecna nova, svima svega :) SUBE says: kaze mi sad keva ti si moja promasena investicija ja kazem mama pa nisam icu ja nagodinu u ns da prcam neke novosadjanke :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
Beli Eurokrem Posted January 1, 2013 Report Share Posted January 1, 2013 sng svima, puno eurokrema u novoj godini a ponajvise belog o/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
HitCrit Posted January 1, 2013 Report Share Posted January 1, 2013 Срећна Нова РУРе! :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted January 1, 2013 Report Share Posted January 1, 2013 ajmo Link to comment Share on other sites More sharing options...
grb1tj Posted January 1, 2013 Report Share Posted January 1, 2013 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ребел Posted January 1, 2013 Report Share Posted January 1, 2013 1:11 поз за Цоку! 1 Mislim da sam frustriran zbog svega od navedenog, kako si me procitao, ciganmala frojdovac. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted January 1, 2013 Report Share Posted January 1, 2013 sng rur drugari:) Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikita_ Posted January 1, 2013 Report Share Posted January 1, 2013 Zelim vam svima srecnu novu godinu, para, veselja i najbitnijie, zdravlja. sine nikita, postao si nik kejv Vagine 90 posto zena sveta su ti otvorene Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cela Posted January 1, 2013 Report Share Posted January 1, 2013 hahahahahaha rebele koji avatar jebote When the going gets tough, the tough get going Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shomi~ Posted January 1, 2013 Report Share Posted January 1, 2013 Pio sam medovacu celo vece, mnogo zahvalna rakija, probudio sam se ko noV! nisam smuvao ribu zbog scumbag braina, zavrsio sam na bezaniji i trebalo mi je 2 sata da se vratim kuci, smrzo sam se ko curica :( Veceras u mladenovac kod drugara na reprizu, kucna zurkica sa ljudima koje nisam video 7-8 godina Link to comment Share on other sites More sharing options...
zexon Posted January 1, 2013 Report Share Posted January 1, 2013 sng svima, sve najbolje! :) Kad se rodimo, tad placemo, jer smo na veliku pozornicu budala stupili. - W. Shakespeare Link to comment Share on other sites More sharing options...
Buda_ Posted January 1, 2013 Report Share Posted January 1, 2013 (edited) sve najbolej vam zelim u novoj Edited January 1, 2013 by Buda Link to comment Share on other sites More sharing options...
togFU Posted January 1, 2013 Report Share Posted January 1, 2013 jao, zaboravio sam da uručim troll of the year award (za Doolija i ostale koji ne znaju šta je troll -> http://en.wikipedia....roll_(Internet) ) Dakle, nagrada RUR troll godine 2012 ide u ruke našeg proslavljenog boksera bambija!! Nagradu je dobio za sledeći post/postove rasprava je otisla predaleko...20 minuta sam pisao post zasto meni smetaju pederi, zene u crnom,(jevreji?), herojinski zavisnici, hipsteri itd, sve te grupe koje na razne nacine pokusavaju da se vestacki razlikuju od drugih,kako je to borba protiv nase tradicije i istorije,zdravog razuma, ali sam na kraju obrisao sve jer nema smisla, kao sto mi je neko reko ne postoji sansa da ja ubedim nekog da misli kao ja , niti je moguce da mene neko ubedi u suprotno.. pola strane bi pisao kako je to bolest, kako je to nenormalno , a taj neko bi mi pisao kako smo divljaci , kako nas zapad gleda kao siledzije i da se zbog toga gadi sopstvenog naroda itd. Bilo kako bilo ja cu opet da odem da izrazim svoje nezadovoljstvo prema pederima, bacajuci molotovljeve koktele na hranioce sedmoclanih porodica ali jebiga tako je kako je, tako sam odrastao i to smatram normalnim nacinom kao i 90 posto ljudi sa kojima dolazim u kontakt(ne idem na fakultet vise, pa se procenat drasticno povecao). i da, iz osnovne jos imamo lika koji je posto peder, ceo zivot se nesto tripovo da je drugaciji od svih, od tad par puta smo ga bas prebili iako smo ga znali ceo zivot, dok recimo likusu sto je promenila pol iz istog tripa da se razlikuje, nismo prebili jer je bila zensko i ima 40 kila. Takodje u zivotu nisam udario zensko(da da ne znam sta propustam) ali verujem, da kojim slucajem upadnemo u povorku da bi bez problema tuko sve, ne bih gledao pol, sve je to ista gamad Doduse nismo ga bas gotivili nikad pa jos kad se proculo da je peder samo smo dobili razlog da ga bijemo kad ga vidimo.. Meni smeta pederstvo, mislim da idu u plezr i da se karaju tamo boleo bi me kurac da ih cekam u parku ispred sa cekicem za tucanje mesa, ali da ih vidim kako se zvalave na klupici pored koje ja blejim u kraju jebo bi im mater jer je to pogresno i smeta mi,ali sam ja divljak jebiga ne kazem da bi regularni averidz dzo to trebao da radi .. pajdomani mi nisu smetali dok nisu opljackali ortakovu babu od tad ih bijemo kad god se skupe u nekom ulazu, i teramo ih sa igralista.. cigani mi nisu smetali dok mi nisu zamalo unistili zivot pa im sad neverujem i pljujem na njih kad prose i oce da mi operu sajbnu 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Popular Post Cela Posted January 1, 2013 Popular Post Report Share Posted January 1, 2013 USPEO SAM JEBOTE Zelim da se zahvalim svim drugarima koji su se primili na trol omogucivsi mi ovu nagradu, ovaj uspeh zelim da posvetim mojoj Banjici, Beogradu, Srbiji , porodici i mojim drugarima i svim ljudima koji me poznaju,mnogo mi znaci vasa podrska, da nema vas nebi bilo ni mene. 9 When the going gets tough, the tough get going Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted January 1, 2013 Report Share Posted January 1, 2013 Kako je bilo sa dorćolcima? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cela Posted January 1, 2013 Report Share Posted January 1, 2013 ispred kafane ja i drugar cekamo taksi, prolaze njih sestorica,jedan mrtav pijan, taj mrtvi krenuo da nam jebe mater onako u prolazu i da se dere, ja mu jebo milosnu mater takodje, ova 5 krenula na nas dvojicu, mi nismo cekali, krenuli na njih i kad su videli da nas dvojica trcimo na petoricu krenuli da kenjaju kako je nesporazum,poceli da se povlace i sklonili se :( 1 When the going gets tough, the tough get going Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts