Jump to content

pričajte

Guest

Recommended Posts

da li je bilo benzina u njemu ili ne, to je pitanje

primecen je Q5 ciriskih registracija na trifkovicevom trgu

Sipam samo do kraja. Doci cu i do Beograda uskoro, samo da dokazem!

I da, Sekiro, ako su i neke drugarice bile sa tobom i primetile, slobodno im daj moj kontakt. Volim ja da kopuliram sa devojkama.

Nadrealna scena juce, barem meni.

Seo juce sa kolegom oko 4 u neki "love kafe" (nekad domovina, sama cinjenica da je kafana pretvorena u govno koje se zov love cafe je porzavajuca) i pored nas seda riba koja izgleda kao da ima 15 godina sa nekim frendzonovanim

Ladno riba slinavica vadi iphone, kuca poruke brzinoim bogomoljke, vadi onaj macbook, zove kelnera i trazi zapovednickim glasom "HOTSPOT MOLIM VAS"

Potom otvara jebeni PDF sa 4 strane i na svakoj je jebeni najprostiji dijagram sa nekom linijom i pise "potraznja" "cena" "marketing peak" i tako slicno djubre. I sve vreme mu nesto objasnjava zapovednickim strogim glasom i strlja ga kroz svoje kockaste cvikere.

Nisam verovao da tako nesto postoji :tf: mlada milka forcan

You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy

Nadrealna scena juce, barem meni.

Seo juce sa kolegom oko 4 u neki "love kafe" (nekad domovina, sama cinjenica da je kafana pretvorena u govno koje se zov love cafe je porzavajuca) i pored nas seda riba koja izgleda kao da ima 15 godina sa nekim frendzonovanim

Ladno riba slinavica vadi iphone, kuca poruke brzinoim bogomoljke, vadi onaj macbook, zove kelnera i trazi zapovednickim glasom "HOTSPOT MOLIM VAS"

Potom otvara jebeni PDF sa 4 strane i na svakoj je jebeni najprostiji dijagram sa nekom linijom i pise "potraznja" "cena" "marketing peak" i tako slicno djubre. I sve vreme mu nesto objasnjava zapovednickim strogim glasom i strlja ga kroz svoje kockaste cvikere.

Nisam verovao da tako nesto postoji :tf: mlada milka forcan

To treba zadavati dok je malo :)

Nisam bio kod kuce jedno mesec dana, pa sam koristio net na fonu. Imam paket od 325MB(u VIPu) koji sam dopunio sa dodatnih 150, ali sam i to presao za nekih 15 MB. Stigao mi je racun circa 4.5k dodatno na paketi koji koristim. Jebem mater VIPu. Otisao u predstavnisto, ona riba zbunjena, zove centralu i na kraju mi posalju listing. Navodno, ja sam zakasnio sa dopunom tih novih 150(iako sam odmah nakon sto mi je stigao SMS sa pitanjem da li hocu etc, uplatio) Problem je kod njih sto obracun potrosnje neta kasni, pa nemas tacnu evidenciju koliko su u nekom odredjenom trenutku potrosio.

Da li nesto mogu da uradim ili da odem sutra platim, i aj cao. Nisu problem samo pare, mrzim kada me ovako seljacki pljackaju.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...