Lucky Posted August 15, 2017 Report Share Posted August 15, 2017 164 dobra! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
togFU Posted August 16, 2017 Report Share Posted August 16, 2017 Uskoro poplava polovnjaka iz Nemačke i Švajcarske Cena polovnih automobila u Srbiji trebalo bi uskoro da bude znatno niža, tako da ako ste planirali da kupite polovni automobil sačekajte još malo. Nemačka i Švajcarska donele su zakone koji nalažu da se sa njihovih ulica povuku sva vozila proizvedena pre 2009. godine. Kako je Nemačka jedna od glavnih izvoznika polovnih vozila za Srbiju, naše tržište bi u narednom periodu mogli da preplave automobili viših klasa po smanjenim cenama, što bi za sobom povuklo i pad cena svih ostalih polovnih automobila. http://www.mojnovisad.com/vesti/uskoro-poplava-polovnjaka-iz-nemacke-i-svajcarske-id17520.html Koliko je realno ovo? Neko mi reče da se ovo već jednom desilo pre desetak godina? @Udo Tvrdi ima li neki zvaničan podatak u Švici? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
togFU Posted August 22, 2017 Report Share Posted August 22, 2017 da oživim i ovaj topic, drugari zaboravili ste da mi odgovorite na post iznad i da okačite novi Mercedes koncept, dajte dovli otkaz Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted August 22, 2017 Report Share Posted August 22, 2017 meni zvuci ovo kao proseravanje za svajc/nem vec pola placeva raspalih uvozi iz CH pa su cene i dalje megalomanske jedino ako grune neka cifra od xx.xxx kola Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zwerko Posted August 22, 2017 Report Share Posted August 22, 2017 Ja isto mislim da ovi naši dižu hajp potpuno bespotrebno. Poenta je da oni sada imaju mehanizme da lokalne vlasti u gradovima zabrane da u centar grada idu vozila koja nemaju Euro 6 motore. Ali niko neće preko noći sad da donese zakon u tipa Minhenu "e od sutra ne idu Euro 6 vozila u centar". Jer tipa samo oko trećina dizela u Nemačkoj je 2015. ispunjavala Euro 6, sad je ta cifra verovatno dosta veća ali opet neće neka lokalna vlast da na sebe navuče bes sopstvenih građana, nego će to lepo, postepeno, tokom godina kada bi ljudi ionako manje više morali da menjaju kola. Tako da će kod nas ti automobili verovatno da dolaze sličnom dinamikom kao i do sada. I da, nakon skandala sa VW-om su zaključili da i Euro 6 dizeli ispuštaju slične količine azot nekog oksida (oni ga označavaju kao NOx) pa sada ona vozila koja su stvarno čista mogu da dobiju plavu nalepnicu, to je ovo http://www.blaue-plakette.de/en.html E sad nekad u budućnosti će ta značka služiti da samo vozila s time mogu u neke zone grada, ali koliko sam ja video tamo na sajtu to zapravo još uvek nije nigde implementirano. Biće u nekom momentu, ali kažem opet ne preko noći, to nikome nije u interesu. Quote Heghlu'meH QaQ jajvam Link to comment Share on other sites More sharing options...
dovlagsi Posted August 22, 2017 Report Share Posted August 22, 2017 5 hours ago, togFU said: da oživim i ovaj topic, drugari zaboravili ste da mi odgovorite na post iznad i da okačite novi Mercedes koncept, dajte dovli otkaz evo a izišo je i neue BMW M5 4,4 V8 biturbo 600 KS 750 Nm 3,4 sek 305 km/h Quote facebook.com/speed.rs Link to comment Share on other sites More sharing options...
Boyka Posted August 23, 2017 Report Share Posted August 23, 2017 Prvi M5 koji ima pogon na sva 4 točka uz mogućnost elektronskog gašenja istog i gomilu dodatnih setovanja za stazu. Izgleda brutalno, a i cifre na papiru su takođe brutalne Quote Znaš me, znam te Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted August 23, 2017 Report Share Posted August 23, 2017 i da konacno pocnu kola da se prodaju u mat varijantama ! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dovlagsi Posted August 23, 2017 Report Share Posted August 23, 2017 meni se ne sviđa ova First Edition tamno crvena mat boja na novom M5, ona tamno plava gore mi je njam njam Quote facebook.com/speed.rs Link to comment Share on other sites More sharing options...
iguana Posted August 23, 2017 Report Share Posted August 23, 2017 u gradu vec mesecima vidjam m6 grand coupe u mat plavoj boji. Nisam nesto odusevljen btw, Novi Ferrrrrrari - Portofino . 590 KS. Zamena za Kaliforniju T. Btw ove godine se Ferari bash otvorio - GTC4 Lusso, 812 i sada ovo. Osim malo preteranog keza maske hladnjaka, meni je ovo fantastichno. Mislim da je ovo prvi Hard Top kabriolet koji mi se svidja i sa podignutim krovom. Quote It's nice to be good, but it's nothing compared to being bad Link to comment Share on other sites More sharing options...
dovlagsi Posted August 23, 2017 Report Share Posted August 23, 2017 ahhhh ne znam, nekako izgleda previše očekivano :D al okej jebiga, ja sam Lambo boy PAŽNJA! PAŽNJA! PAŽNJA! VW je možda konačno napravio lep automobil! VW T-ROC Golf SUV 1,0 3cyl TSI 115 KS 2,0 TSI 150 KS 2,0 TSI 190 KS 4MOTION DSG7 1,6 TDI 115 KS 2,0 TDI 150 KS 2,0 TDI 190 KS 4MOTION DSG7 2,0 TSI 190 KS 4MOTION DSG7 Quote facebook.com/speed.rs Link to comment Share on other sites More sharing options...
iguana Posted August 23, 2017 Report Share Posted August 23, 2017 Jel su dali objasnjenje za ovakvo ime? Quote It's nice to be good, but it's nothing compared to being bad Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted August 24, 2017 Report Share Posted August 24, 2017 Pa kao da ostanu sa "T" kao prvim slovom, ali pošto siguran sam gađaju mlade i mlađe, onda je "ROC" OD "ROCK" jer su urbani. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dovlagsi Posted August 24, 2017 Report Share Posted August 24, 2017 Cenim da je bas tako, da. Quote facebook.com/speed.rs Link to comment Share on other sites More sharing options...
nickwood Posted August 24, 2017 Report Share Posted August 24, 2017 Ja ne vidim ništa drugo, a da iole ima smisla! Quote Ovdashnji P.S> nickwoode, zasto se ne "log_out"-ujes kad si na forumu sa mog kompa? DovlaGSI :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
dovlagsi Posted September 5, 2017 Report Share Posted September 5, 2017 nova dačija daster! Quote facebook.com/speed.rs Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zwerko Posted September 6, 2017 Report Share Posted September 6, 2017 Deluje mi kao da oni samo besomucno "restajliraju" modele... Doduse ovo jeste najlepsi prednji kraj na Dasteru do sada sigurno. Quote Heghlu'meH QaQ jajvam Link to comment Share on other sites More sharing options...
Santa Posted September 6, 2017 Report Share Posted September 6, 2017 Bez problema bih ga vozio. Praktičan auto. Quote Svakoga dana u svakom pogledu, sve više napredujem Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted September 6, 2017 Report Share Posted September 6, 2017 10 hours ago, Zwerko said: Deluje mi kao da oni samo besomucno "restajliraju" modele... Doduse ovo jeste najlepsi prednji kraj na Dasteru do sada sigurno. a ujedno i najružniji zadnji deo - deluje kao neki šokirani smajli :)) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
togFU Posted September 6, 2017 Report Share Posted September 6, 2017 dobro, zadnji deo su malo ukrali :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zwerko Posted September 6, 2017 Report Share Posted September 6, 2017 Ma meni je ove slike što je Dovla postavio skroz ok spolja, ne znam šta sad kukate na to, pa nije to sad mečka od sto iljada pa da budemo probirljivi, sasvim je pristojan. Mene više brine ako ima kako izgleda unutra, jer ono što sam ja video kod kolege, a bio je onaj prvi model pre bilo kakvih restajlinga i to ona najnapucanija verzija, unutra je plastika i sve bilo baš blagi užaš. Ako je to sada makar pristojno onda je to super ponuda za nekoga ko hoće jeftin SUV. Mislim i do sada je bio ok ali se unutra baš osećala ta jeftinoća. Quote Heghlu'meH QaQ jajvam Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted September 6, 2017 Report Share Posted September 6, 2017 Sad posto vise nije ni jeftin, a i dalje ruzan kao rumun, gde cemo onda : | ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zwerko Posted September 7, 2017 Report Share Posted September 7, 2017 Kako bre nije jeftin? Pa najskuplja verzija sa dizel motorom, 4x4 pogonom i najboljom opremom je 17.000 redovna cena. Primera radi Kašika kreće od 18.600, samo sa tim istim motorom bez 4x4 je 20.800. Renault Kadjar sa tim motorom, opet bez 4x4 je 20.540. Ono mučeni Captur koji je baš manji sa istim motorom i naravno bez 4x4 je 19.000. Kia Sportage od 17.999, Hyndai Tucson isto, sve klot verzije sa benzinskim motorom. Daster u toj varijanti kreće od 12.000. Da ne ulazimo sad u cene RAV4 ili Tiguana ili tako nečega. Jeste jeftin, problem je što je i unutra tako :( Bitno je videti kako će izgledati i unutrašnjost - ima nekih procurelih slika ali verujem da će tek u Frankfurtu da predstave zvanično, ako bude izgledalo dobro to će biti super, čak i da cena bude nešto viša. Quote Heghlu'meH QaQ jajvam Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted September 7, 2017 Report Share Posted September 7, 2017 1 hour ago, Zwerko said: Kako bre nije jeftin? Pa najskuplja verzija sa dizel motorom, 4x4 pogonom i najboljom opremom je 17.000 redovna cena. Primera radi Kašika kreće od 18.600, samo sa tim istim motorom bez 4x4 je 20.800. Renault Kadjar sa tim motorom, opet bez 4x4 je 20.540. Ono mučeni Captur koji je baš manji sa istim motorom i naravno bez 4x4 je 19.000. Kia Sportage od 17.999, Hyndai Tucson isto, sve klot verzije sa benzinskim motorom. Daster u toj varijanti kreće od 12.000. Da ne ulazimo sad u cene RAV4 ili Tiguana ili tako nečega. Jeste jeftin, problem je što je i unutra tako :( Bitno je videti kako će izgledati i unutrašnjost - ima nekih procurelih slika ali verujem da će tek u Frankfurtu da predstave zvanično, ako bude izgledalo dobro to će biti super, čak i da cena bude nešto viša. Onda pravac Suzuki Ignis! Ružan je podjednako ali duplo jeftiniji :)) btw Quote Od danas kazne za prekoračenja brzine na autoputu Beograd -- Od danas počinje kažnjavanje vozača koji prekorače srednju dozvoljenu brzinu na auto putu, piše "Politika". Pa ne zaboravite da stanete na pumpi ako ste vozili 130kmh između bgd i ns npr :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted September 7, 2017 Report Share Posted September 7, 2017 Tolerisu do 125 cuo sam! Btw, ne diraj mi Suzukija Laki! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts