Jump to content

Vesti iz sveta automobilizma

VELIKI KURAC

Recommended Posts

• Replies 5.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• 3 weeks later...

MUP uklanja kamere iz patrolnih vozila

Ministarstvo unutrašnjih poslova postupiće po rešenju poverenika za informacije od javnog značaja i zaštitu podataka o ličnosti, Rodoljuba Šabića, kojim se nalaže uklanjanje kamera korišćenih za snimanje policijskih službenika i osoba zaustavljenih u postupku kontrole saobraćaja. To ćemo učiniti, iako se ovaj sistem pokazao kao efikasno sredstvo u suzbijanju korupcije, saopštio je zamenik načelnika Uprave saobraćajne policije Vladimir Rebić.

"Rešenje poverenika odnosi se samo na kamere koje su snimale ponašanje policijskog službenika i kontrolisanog lica nakon zaustavljanja, dok na sve druge kamere koje saobraćajna policija koristi poverenik nije stavio zabranu korišćenja", objasnio je Rebić.

i onda ga vidiš uživo i skontaš da je iskompleksirano malo govance koje želi da ga ljudi gledaju kao veliki automobil :) (da, prso sam, al nadam se da kontate šta je pisac hteo da kaže :))

Edited by Mrzitelj

imala je VAG i V5 motor, negde pred kraj devedesetih su ga ugrađivali u passat i još par modela. ne kapiram prednost V5 nad I4 al nisam inženjer, a redni petak bi trebalo da bude i dalje relativno mali a osetno manje da vibrira od I4.

coupe quattro : torsen centralni dif, 50:50 tezina, l5 2.2 atmosferac, 1300kg

a3 clubsport: haldex diff, 70:30 ko i svi novi audiji, l5 turbo, 1600kg

bice naravno raketa za pravac, i odlican za sneg.. al nije to to..

ivke imali su VR5, ne V5

poenta je da sam ja napisao da su imali i redni i V petak, na šta si mi ti odgovorio da nisu imali V nego <podvrsta V motora sa jako malim uglom između cilindara što omogućava da glave ne budu fizički odvojene>. dakle, imali su i redni i V petak.

• 2 weeks later...

Pojava se zove iberutra, nisam ranije cuo za to, udje ulje u komoru za sagorevanje dizel motora i motor sagoreva ulje na maksimalnim obrtajima dok ne sagori svo ulje. Vrlo verovatno je da motor posle toga bude neupotrebljiv :( Ovaj lik pokusava da mu kaze da izvadi filter za vazduh jer je to jedan od nacina da se problem resi, ali nisu stigli :(

http://www.liveleak.com/view?i=91a_1401793274

Heghlu'meH QaQ jajvam